Annonse
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
19 mars 2022 05:35
Del på Facebook
Foto: Lars-Martin Halvorsen / Bodø Nu / NTB
Foto: Lars-Martin Halvorsen / Bodø Nu / NTB

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til lørdag 19. mars.

Ingen tegn til liv etter at et amerikansk militærfly styrtet i Beiarn

Letemannskaper er på vei til vraket av det amerikanske militærflyet som styrtet i Beiarn i Nordland. Det er ikke tegn til liv i området.

Like før klokken halv to natt til lørdag sier politiet til VG at mannskapet i flyet trolig er omkommet. – Vi ser ingen tegn til liv verken i eller rundt flyet, sier stabssjef hos politiet i Nordland, Bent Arne Eilertsen.

Et redningshelikopter har gjort observasjoner på stedet og ser store skader på flymaskinen. Stedet er vanskelig tilgjengelig med mye skog, bratt terreng og mye snø.

Zelenskyj: – Det er tid for å møtes

Det er på tide at fredssamtalene mellom Russland og Ukraina for alvor starter, sa Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj med klar adresse til Russland Vladimir Putin i en videotale i natt.

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Jeg vil gjerne at alle hører etter – særlig i Moskva. Tiden er inne for et møte. Det er tid for å snakke sammen. Det er på tide å gjenopprette territoriell integritet og rettferdighet for Ukraina, sier Zelenskyj.

3.899 nye koronasmittede registrert siste døgn

Det siste døgnet har FHI registrert 3.899 koronasmittede i Norge. Etter omlegginger i testsystemet registreres færre tilfeller enn før.

Tall fra Meldingssystem for smittsomme sykdommer (MSIS) viser at det er registrert 1.715 færre enn samme dag i forrige uke.

Første koronadødsfall i Kina på lang tid

Kinesiske helsemyndigheter meldte lørdag om to nye koronadødsfall. Det er den første registrerte økningen i dødstallene knyttet til covid-19 siden januar 2021.

Begge dødsfallene ble registrert i Jiin-provinsen nordøst i landet og bringer det totale antall koronadødsfall opp i 4.638, ifølge myndighetene. Samtidig ble det meldt om 2.157 nye smittetilfeller.

(©NTB)

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Havets sølv – kystens gull
Annonse
Havets sølv – kystens gull

Siste kommentarer

Anne Mari Sandshamn 2 dager siden Bløffen om Eksportveien
Har du konkrete tall for ca hvor mye delen med fastlandsforbindelse fra Gossen via Oterøy vil koste? Finner ikke noe ...
Anne Mari Sandshamn 2 dager siden Møreaksen = svindel
@Terje SundsbøLitt dumt å legge inn link til artikler som ligger bak betalingsmur. Ikke alle som har abo på RB. 
Terje Sundsbø 3 dager siden Når Hofseth kommenterer Møreaksen
Det er tydelig at ekko-kammeret her inne ikke liker å bli forstyrret. De leser ikke kritikk av deres favoritt-forfattere. Motargumenter ...
@Anne Mari SandshamnDu gidder ikke kaste bort din tid og meninger, skriver du, men du gidder å bruke tid på å servere ...
Terje Sundsbø 4 dager siden Møreaksen = svindel
Prisøkningene er nå innkalkulert i Møreaksen: https://www.rbnett.no/nyheter/i/z7JRg9/e39-aalesund-molde-blir-dyrere-og-kanskje-litt-forsinkaHvem er det som forsøker seg på svindel? Det er mye stål i flytebroene ...
Terje Sundsbø 4 dager siden Når Hofseth kommenterer Møreaksen
Hofseth synes å ha en generell forakt for fagfolk, i likhet med mange andre motstandere av Møreaksen. I hvert fall ...
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte