Annonse
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
03 april 2022 05:40
Del på Facebook
Foto: AP / NTB
Foto: AP / NTB

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til søndag 3. april.

Aftenpostens vant Skup-prisen

Aftenpostens avsløringer om Stortingets skattefrie pendlerboliger vant årets Skup-pris. Det var 62 nominerte til den høythengende Skup-prisen i år. VG, Bergens Tidende og NRK ble tildelt diplom.

Eksplosjon på nattklubb i Baku

En eksplosjon rammet tidlig søndag en nattklubb i Aserbajdsjans hovedstad Baku. Minst en person er død og 31 ble skadd i eksplosjonen og brannen som oppsto, opplyser myndighetene.

Russland sier fredssamtalene bør fortsette

Samtalene med Ukraina har ikke vært enkle, men det viktigste er at de fortsetter, sier en Kreml-talsmann ifølge det statlige russiske nyhetsbyrået Ria Novosti.

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Hovedsaken er at samtalene fortsetter, enten i Istanbul eller et annet sted, sa talsmann Dmitrij Peskov og la til at Russland ønsker å fortsette samtalene i nabolandet Hviterussland, men at Ukraina var imot ideen.

Baltiske land stanser gassimport

Latvia, Estland og Litauen har stanset importen av russisk gass, opplyser sjefen for Latvias naturgass-operatør. Avgjørelsen kommer som følge av at Russlands president Vladimir Putin forsøker å utnytte landets status som energimakt. Litauens president Gitanas Nauseda oppfordrer resten av EU til å følge det baltiske eksemplet.

Johnson gratulerte Zelenskyj med gjenerobring av Kyiv-regionen

Storbritannias statsminister Boris Johnson gratulerer Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj med å ha presset ut russiske styrker fra Kyiv-regionen. I en samtale med Zelenskyj anerkjente også Johnson de «enorme lidelsen som er påført sivilbefolkningen», opplyser Statsministerens kontor ifølge BBC.

Over 13.000 koronasmittede i Kina

Kinesiske helsemyndigheter melder søndag om 13.146 nye koronasmittede i landet. Det er det høyeste smittetallet siden første smittebølge for over to år siden.

(©NTB)

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Havets sølv – kystens gull
Annonse

Siste kommentarer

Anne Mari Sandshamn 6 dager siden Bløffen om Eksportveien
Har du konkrete tall for ca hvor mye delen med fastlandsforbindelse fra Gossen via Oterøy vil koste? Finner ikke noe ...
Anne Mari Sandshamn 6 dager siden Møreaksen = svindel
@Terje SundsbøLitt dumt å legge inn link til artikler som ligger bak betalingsmur. Ikke alle som har abo på RB. 
Terje Sundsbø 7 dager siden Når Hofseth kommenterer Møreaksen
Det er tydelig at ekko-kammeret her inne ikke liker å bli forstyrret. De leser ikke kritikk av deres favoritt-forfattere. Motargumenter ...
@Anne Mari SandshamnDu gidder ikke kaste bort din tid og meninger, skriver du, men du gidder å bruke tid på å servere ...
Terje Sundsbø 8 dager siden Møreaksen = svindel
Prisøkningene er nå innkalkulert i Møreaksen: https://www.rbnett.no/nyheter/i/z7JRg9/e39-aalesund-molde-blir-dyrere-og-kanskje-litt-forsinkaHvem er det som forsøker seg på svindel? Det er mye stål i flytebroene ...
Terje Sundsbø 8 dager siden Når Hofseth kommenterer Møreaksen
Hofseth synes å ha en generell forakt for fagfolk, i likhet med mange andre motstandere av Møreaksen. I hvert fall ...
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte