Annonse
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
24 april 2022 19:15
Del på Facebook
Guro Reiten scoret et viktig mål for Chelsea i den engelske gullkampen søndag. Foto: Terje Bendiksby / NTB
Guro Reiten scoret et viktig mål for Chelsea i den engelske gullkampen søndag. Foto: Terje Bendiksby / NTB

Guro Reiten scoret utligningsmålet da Chelsea halte i land 3-1-seier i byderbyet mot Tottenham og tok et viktig steg mot engelsk seriegull.

Chelsea og Arsenal duellerer om gullet, og blåtrøyene var ett poeng før helgens runde. Det er fortsatt situasjonen med tre kamper igjen for begge lag. Arsenal vant oppskriftsmessig 3-0 over Everton søndag kveld, og mye tyder på at avgjørelsen faller først i siste runde.

Tottenham tok ledelsen med et uheldig selvmål av Sophie Ingle etter et kvarter, og det så ut som Arsenal kunne få en håndsrekning av sin nærmeste naboklubb.

Reiten ville det annerledes. I det 27. minutt dro hun av en motspiller ute på kanten og slo til med en ball som seilte over keeper og forsvant inn i lengste hjørne.

Avgjorde i undertall

Faren var ikke over med det. Noen minutter senere pådro Chelsea-keeper Ann-Katrin Berger seg rødt kort da hun felte en motspiller utenfor feltet, og Chelsea måtte spille den siste timen i undertall.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Likevel greide laget å avgjøre. Sam Kerr stanget inn ledermålet på innlegg fra innbytter Jonna Andersson i det 71. minutt, og Jessie Fleming fastsatte resultatet på overtid med et langskudd.

Reiten ble byttet ut mot slutten, mens Maren Mjelde var ubenyttet reserve.

Blakstad-mål

Frida Maanum måtte nøye seg med et kort innhopp da Arsenal gjestet Everton. Caitlin Foord, Beth Mead og Jordan Nobbs scoret i 3-0-seieren.

Chelsea slo Arsenal i FA-cupens semifinale, men duellen mellom lagene lever for fullt i superligaen. Allerde tirsdag spiller Chelsea igjen mot Tottenham, i en utsatt kamp.

Julie Blakstad scoret sitt første mål for Manchester City da laget forsvarte tredjeplassen med 4-0 over Leicester. City møter Chelsea i FA-cupfinalen 15. mai.

(©NTB)

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Havets sølv – kystens gull
Annonse

Siste kommentarer

Anne Mari Sandshamn 6 dager siden Bløffen om Eksportveien
Har du konkrete tall for ca hvor mye delen med fastlandsforbindelse fra Gossen via Oterøy vil koste? Finner ikke noe ...
Anne Mari Sandshamn 6 dager siden Møreaksen = svindel
@Terje SundsbøLitt dumt å legge inn link til artikler som ligger bak betalingsmur. Ikke alle som har abo på RB. 
Terje Sundsbø 7 dager siden Når Hofseth kommenterer Møreaksen
Det er tydelig at ekko-kammeret her inne ikke liker å bli forstyrret. De leser ikke kritikk av deres favoritt-forfattere. Motargumenter ...
@Anne Mari SandshamnDu gidder ikke kaste bort din tid og meninger, skriver du, men du gidder å bruke tid på å servere ...
Terje Sundsbø 8 dager siden Møreaksen = svindel
Prisøkningene er nå innkalkulert i Møreaksen: https://www.rbnett.no/nyheter/i/z7JRg9/e39-aalesund-molde-blir-dyrere-og-kanskje-litt-forsinkaHvem er det som forsøker seg på svindel? Det er mye stål i flytebroene ...
Terje Sundsbø 8 dager siden Når Hofseth kommenterer Møreaksen
Hofseth synes å ha en generell forakt for fagfolk, i likhet med mange andre motstandere av Møreaksen. I hvert fall ...
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte