Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
24 april 2022 19:15
Del på Facebook
Guro Reiten scoret et viktig mål for Chelsea i den engelske gullkampen søndag. Foto: Terje Bendiksby / NTB
Guro Reiten scoret et viktig mål for Chelsea i den engelske gullkampen søndag. Foto: Terje Bendiksby / NTB

Guro Reiten scoret utligningsmålet da Chelsea halte i land 3-1-seier i byderbyet mot Tottenham og tok et viktig steg mot engelsk seriegull.

Chelsea og Arsenal duellerer om gullet, og blåtrøyene var ett poeng før helgens runde. Det er fortsatt situasjonen med tre kamper igjen for begge lag. Arsenal vant oppskriftsmessig 3-0 over Everton søndag kveld, og mye tyder på at avgjørelsen faller først i siste runde.

Tottenham tok ledelsen med et uheldig selvmål av Sophie Ingle etter et kvarter, og det så ut som Arsenal kunne få en håndsrekning av sin nærmeste naboklubb.

Reiten ville det annerledes. I det 27. minutt dro hun av en motspiller ute på kanten og slo til med en ball som seilte over keeper og forsvant inn i lengste hjørne.

Avgjorde i undertall

Faren var ikke over med det. Noen minutter senere pådro Chelsea-keeper Ann-Katrin Berger seg rødt kort da hun felte en motspiller utenfor feltet, og Chelsea måtte spille den siste timen i undertall.

annonse

Likevel greide laget å avgjøre. Sam Kerr stanget inn ledermålet på innlegg fra innbytter Jonna Andersson i det 71. minutt, og Jessie Fleming fastsatte resultatet på overtid med et langskudd.

Reiten ble byttet ut mot slutten, mens Maren Mjelde var ubenyttet reserve.

Blakstad-mål

Frida Maanum måtte nøye seg med et kort innhopp da Arsenal gjestet Everton. Caitlin Foord, Beth Mead og Jordan Nobbs scoret i 3-0-seieren.

Chelsea slo Arsenal i FA-cupens semifinale, men duellen mellom lagene lever for fullt i superligaen. Allerde tirsdag spiller Chelsea igjen mot Tottenham, i en utsatt kamp.

Julie Blakstad scoret sitt første mål for Manchester City da laget forsvarte tredjeplassen med 4-0 over Leicester. City møter Chelsea i FA-cupfinalen 15. mai.

(©NTB)

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Innlogging

Siste kommentarer

Terje Sundsbø Nylig Den problematiske Tautra-tunnelen
@Anne Mari SandshamnKanskje du skulle lese noe sannferdig, skrevet av fagfolk? https://www.rbnett.no/meninger/i/zrb7k9/romsdalsfjordtunnelen-blir-en-av-verdens-sikreste. Det er Møreaksen som gir mest vei for pengene. Med ...
@Anne Mari SandshamnEnda en god grunn for slike fergeavløsningsprosjekter, så risikerer vi ikke slike uhell.Frank Sve (Frp) er bekymret for fylkeskommunens økonomi ...
Anne Mari Sandshamn 2 timer siden Den problematiske Tautra-tunnelen
Dette er det beste og mest sannferdige innlegg jeg har lest så langt om MA. Gir enda mer grobunn til ...
Anne Mari Sandshamn 13 timer siden Kva er vitsen med gratis ferje, når ferja ikkje går?
@Terje SundsbøJaggu bra den er nede det meste av tiden, ellers kan det lett bli veldig mange ulykker, av bilister om ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Mulighetenes akse – Romsdalsaksen!
Å hevde at tunnelen under Tautra går i et aktivt jordskjelvområde faller på sin egen urimelighet. Se til Japan, der ...
Det er mange gode grunner for å bygge ut fergeavløsingsprosjekter, slik som Møreaksen. Bl.a. fordi fergebommer er nede mesteparten av ...
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte