Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Annonse
Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK-spillerbørs
Artikkel
08 september 2022 09:57
Del på Facebook
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
KBK–Sandefjord: 3–1

Spillerne er bedømt og gitt karakter mellom 1–6, hvor 6 er beste karakter.

Sean McDermott: 4 poeng
Har flere gode redninger og er trygg og god hele kampen. Tilbake på godt nivå og det behøves i sluttspurten om det skal kapres nok poeng for å holde plassen.

Snorre Strand Nilsen: 4 poeng
Solid kamp av Nilsen. Har veldig god kontroll på Sandefjords toppscorer Ofkir, som ikke får til veldig mye. Er også mer ivrig fremover en tidligere i sesongen.

Max Williamsen: 3 poeng
God med ball og sterk i dueller. Spiller med større og større selvtillit. Byttes ved pause med en kjenning til skade.

Dan Peder Ulvestad: 4 poeng
Det er lett å se at Kapteinen er tilbake. KBK fremstår stadig mer solid, noe som Dan Peder har mye av æren for. Vinner masse dueller og Sandefjord slipper ikke mye til.

Sebastian Jarl: 3 poeng
Gjør ting enkelt. Som vanlig duellsterk og vinner mye både langs bakken og i lufta. Har etablert seg godt i 3-backlinjen.

Torgil Gjertsen: 3 poeng
Gjør en sterk jobb bakover på banen. Har et par avgjørende inngripener på Sandefjord-muligheter. Fremover blir det litt færre bidrag. Byttes ut de siste 10 minuttene.

Amidou Diop: 4 poeng
Gjør en av sine bedre kamper for året. Sterk defensivt og slipper ikke mye forbi sentralt. Veldig god på små flater med ball.

Sander Kartum: 3 poeng
Jobber og sliter som vanlig gjennom hele kampen. Ikke like aktiv i det offensive, som han har vært tidligere. Byttes ut på overtid.

Faris Pemi: 4 poeng
Blir felt og får straffe, som han selv scorer på. Er igjen avgjørende med godt spill og mål. Skaper mange muligheter og er ikke langt unna flere mål. KBK sin beste spiller i kampen.

Brynjólfur Willumsson: 4 poeng
Scorer sitt første mål i seriekamp for KBK på corner. Har nok fått mer selvtillit av mer spilletid. Jobber godt og er oftere en trussel foran mål enn tidligere. Byttes ut de siste 10 minuttene.

Liridon Kalludra: 4 poeng
Kommer inn litt før halvtimen er spilt. Scorer et veldig fint mål. Er rolig og god med ball. En stund siden Liri har vært så skapende, noe som lover godt for siste del av sesongen.

Henrik Gjesdal: 3 poeng
Spiller andre omgang og gjør en solid jobb som erstatter for Williamsen. Gjennomfører godt defensivt uten å bidra noe særlig fremover på banen.

Jesper Isaksen spiller en knapp halvtime før han byttes med skade. Amin Askar, Bendik Bye og Heine Bruseth kommer inn i løpet av de siste 10 minuttene.Spillerbørsansvarlig: Per Erik Hoem

hoem per erik 20170426 193727

Per Erik Hoem (t.v.) er ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO.

Her ser vi et arkivbilde av Per Erik for IL Goma mot Molde 2, på slutten av 80-tallet.

Foto: Digitalarkivet / TK

Annonse
Annonse
Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Terje Sundsbø 15 minutter siden Skrot fergene
@Frode HosethEn løsning uten Tautratunnelen vil bety en annen fergefri kryssing av Romsdalsfjorden enn Møreaksen, noe som medfører at fergefritt til ...
Frode Hoseth 2 timer siden Skrot fergene
@Terje SundsbøKanskje heier man på selve EUROPAVEIEN på forskjellig måte, men det behøver ikke bety at man er imot fergefri forbindelse ...
Terje Sundsbø 3 timer siden Skrot fergene
@Frode HosethFergefri E39 Møreaksen handler om å erstatte fergene. Ikke bare over Romsdalsfjorden, men også til øyene Otrøya og Gossen. Men ...
Frode Hoseth 7 timer siden Skrot fergene
Fremfor å være en brobygger i det öppna landskap har Sundsbø gått under jorden med tunellsyn. Er det korrekt oppfattet?Fra ...
Terje Sundsbø 15 timer siden Skrot fergene
@Rolf Erik PedersenDu sidestiller kostnad for drift av ferger med drift av vei i dagen? Du må sammenligne drift av tunneler med ...
Terje Sundsbø 15 timer siden Skrot fergene
@Rolf Erik PedersenEn gjennomsnittlig elbil bruker 3,7 kWt på å krysse fjorden via Møreaksen (tall fra Sintef). Hvilken omvei er det du ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse