Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
22 september 2022 06:05
Del på Facebook
Foto: Heiko Junge / NTB
Foto: Heiko Junge / NTB

Dette er blant de ventede hendelsene torsdag 22. september.

Rentemøte i Norges Bank

Mange økonomer tror Norges Bank vil sette opp renta med ytterligere 0,5 prosentpoeng. Renta ligger nå på 1,75 prosent og er fortsatt for oppadgående. Sammen med rentebeslutningen kommer også årets tredje pengepolitiske rapport.

annonse

Prinsessen fyller 51 år

Prinsesse Märtha Louise fyller 51 år. Bursdagen torsdag feires privat, opplyser prinsessens manager, Carina Scheele Carlsen, til NTB.

Raftoprisen offentliggjøres

Leder i priskomiteen, Line Alice Ytrehus, offentliggjør prisen klokken 10 torsdag. Thorolf Raftos Minnepris – Raftoprisen – er delt ut årlig siden 1987 til en person eller organisasjon som arbeider for å fremme menneskerettighetene.

annonse

Sykehus-vedtak for Innlandet

Styret i Helse sør-øst gjør endelig vedtak om sykehus-alternativ for Innlandet. Det står mellom null pluss-alternativet, som innebærer at man beholder de nåværende sykehusene, men med et nytt sykehus i Hamar, og endret fordeling i oppgaver mellom Hamar og Elverum, og et Mjøssykehus i Moelv.

Ishockey, Eliteserien menn

Torsdag spilles fem kamper i den femte runden i Eliteserien i ishockey. Serieleder Frisk Asker møter Stavanger, mens tabelltoer Vålerenga møter tabelljumbo Gruner. I tillegg spilles Lillehammer – Stjernen, Manglerud Star – Sparta og Ringerike – Storhamar.

Semifinaler i Ro-VM

Ask Tjøm og Lars Benske ror semifinale i lettvekt dobbeltfirer under Ro-VM i Racice, Tsjekkia. Den norske duoen har klare medaljeambisjoner etter å ha vunnet i verdenscupen denne sesongen. Også den nykomponerte dobbeltsculleren med Kristoffer Brun og Oscar Helvig er klar for semifinale torsdag.

(©NTB)

annonse

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Hva sier løgneren som bevisst, og mot bedre vitende, kontinuerlig forsøker å villede folket til å tro at Møreaksen er ...
Anne Mari Sandshamn 16 timer siden Svindyrt med Møreaksen!
@Terje G. FinnøySå enig med deg. Det finnes mange parti som ikke er så ivrig på dette "drømmeslottet". Jeg vet iaffal hva ...
Terje G. Finnøy 1 dager siden Svindyrt med Møreaksen!
Bom og litt til. På Åndalsnes ønskes/kreves det nå fartsdumper ifbm. E136I Steinkjer fikk man E6 rett gjennom byen. Nå ...
@Terje SundsbøTakk det samme til deg og  :)  Jeg ler og masse hver dag :) 
@Anne Mari SandshamnJeg ler masse – bare fortsett å skrive du….
@Terje SundsbøDette er voksen humor det, ikke barnslig slik du ser det :)  Du må aldri bli så voksen at du ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte