Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK-spillerbørs
Artikkel
05 oktober 2022 11:18
Del på Facebook
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
KBK–Rosenborg: 4–4

Spillerne er bedømt og gitt karakter mellom 1–6, hvor 6 er beste karakter.

Sean McDermott: 3 poeng
En kamp på det jevne. Slipper inn 4 mål, men kan ikke gjøre så mye med målene. Noen gode involveringer har han, men det er ikke store vanskelighetsgraden på disse.

Max Williamsen: 3 poeng
Solid i første omgang, også med ball. Kun gjerne tatt med seg ballen fremover oftere. Utover i kampen faller han for ofte for dypt, og RBK får avslutte litt for upresset flere ganger. Byttes ut de siste 10 minuttene.

Dan Peter Ulvestad: 3 poeng
Er fortsatt bindeleddet i forsvaret, men denne gangen kommer motstanderen til litt for mange sjanser. Er litt på tur på det første målet. Ellers vinner han masse dueller foran eget mål. Involvert i utligningsmålet på overtid. KBK er likevel to forskjellige lag med og uten hans tilstedeværelse.

Sebastian Jarl: 4 poeng
En solid kamp. Tøff i dueller både langs bakken og i lufta. Er også god med ball og slår blant annet flere strålende langpasninger.

Snorre Strand Nilsen: 4 poeng
Får tøffe motspillere på RBK sin venstreside, spesielt i andre omgang. Men står likevel brukbart imot. Villig med fremover og scorer igjen mål, nærmer seg fjorårsnivået der.

Torgil Gjertsen: 3 poeng
Har funnet plassen sin litt lenger bakover enn før. Jobber bra, men RBK er veldige gode på sidene. Også han får til tider trøbbel utover i andre omgangen. Fremover fortsetter framgangen, bedre enn på flere år. Byttes ut de siste 10 minuttene.

Amidou Diop: 3 poeng
Første omgangen er veldig bra. I andre omgang er det ikke på samme nivå. Sliter fortsatt med altfor stor feilprosent på pasninger, og da spesielt de lengre. Men dekker store rom, og fanger opp mye defensivt.

Sander Kartum: 5 poeng
Førsteomgangen er vel den beste i KBK siden Pellegrino var på sitt beste. Både scorer mål og legger opp til mål. Spesielt forspillet til Byes mål var fantastisk. Skaper masse utenom målene. Løper veldig mye. Andreomgangen ikke av samme klasse, men uansett KBK sin klart bestespiller for dagen.

Amin Askar: 4 poeng
Ballsikker og er rolig med ballen uten å bli stresset. Lite feilpasninger. Også bra fremover og er involvert i forspill til mål. Byttes ut de siste 20 minuttene.

Bendik Bye: 4 poeng
Kommer inn for Faris, som tidlig får seg en trøkk. Aktiv og god kampen igjennom til kreftene tydeligvis tar slutt utover andreomgangen. Scorer igjen et fint mål.

Brynjólfur Willumsson: 3 poeng
Jeg godt og flink til å holde på ballen. Mer som tilrettelegger denne gangen. Ikke den store trusselen foran RBK-målet, da han trekker langt bakover på banen til tider.

Faris Pemi spiller det første kvarteret. Pawel Chrupalla, Sigurd Kvile og David Agbo kommer inn i løpet av den siste halvtimen.Spillerbørsansvarlig: Per Erik Hoem

hoem per erik 20170426 193727

Per Erik Hoem (t.h.) er ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO.

Her ser vi et arkivbilde av Per Erik for IL Goma mot Molde 2, på slutten av 80-tallet.

Foto: Digitalarkivet / TK

Annonse
Annonse
Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Brobygging
@Terje SundsbøI ein uttale til mellom anna E39 Ålesund til Molde, eller omvendt, uttaler Transportforvaltning Midt i SVV (05.03.24) mellom anna, ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Brobygging
@Terje SundsbøEg har vist til forpliktende mål i klimapolitikken. Med gjeldande tiltak er vi langt frå å oppnå dette målet.Så har ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Brobygging
@Geir Ole SætremyrDet kloden ikke tåler, er enormt kraftkrevende ferger. Når Møreaksen avløser 3 fergesamband, blir enorme mengder elektrisitet frigitt, langt mer ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Brobygging
@Terje SundsbøDet akkurat det eg sa, der må vere likhet mellom Loke og Tor. Også reduksjon av farta gjennom Tautratunellen frå ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Brobygging
@Geir Ole SætremyrHurtige trafikkreduksjoner oppnås ved å redusere fartsgrensene i dag på allerede sterkt trafikkerte veier, slik som rundt Ålesund. Uten utviding ...
Geir Ole Sætremyr 2 dager siden Brobygging
@Terje SundsbøDette vil ramme alle, også der framskrivingane av trafikk er 50+. Naudsynt trafikkauke til å betale tilbake bompengefinansieringa. Sjøl om SVV ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse