Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Annonse
Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK-spillerbørs
Artikkel
05 oktober 2022 11:18
Del på Facebook
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB
KBK–Rosenborg: 4–4

Spillerne er bedømt og gitt karakter mellom 1–6, hvor 6 er beste karakter.

Sean McDermott: 3 poeng
En kamp på det jevne. Slipper inn 4 mål, men kan ikke gjøre så mye med målene. Noen gode involveringer har han, men det er ikke store vanskelighetsgraden på disse.

Max Williamsen: 3 poeng
Solid i første omgang, også med ball. Kun gjerne tatt med seg ballen fremover oftere. Utover i kampen faller han for ofte for dypt, og RBK får avslutte litt for upresset flere ganger. Byttes ut de siste 10 minuttene.

Dan Peter Ulvestad: 3 poeng
Er fortsatt bindeleddet i forsvaret, men denne gangen kommer motstanderen til litt for mange sjanser. Er litt på tur på det første målet. Ellers vinner han masse dueller foran eget mål. Involvert i utligningsmålet på overtid. KBK er likevel to forskjellige lag med og uten hans tilstedeværelse.

Sebastian Jarl: 4 poeng
En solid kamp. Tøff i dueller både langs bakken og i lufta. Er også god med ball og slår blant annet flere strålende langpasninger.

Snorre Strand Nilsen: 4 poeng
Får tøffe motspillere på RBK sin venstreside, spesielt i andre omgang. Men står likevel brukbart imot. Villig med fremover og scorer igjen mål, nærmer seg fjorårsnivået der.

Torgil Gjertsen: 3 poeng
Har funnet plassen sin litt lenger bakover enn før. Jobber bra, men RBK er veldige gode på sidene. Også han får til tider trøbbel utover i andre omgangen. Fremover fortsetter framgangen, bedre enn på flere år. Byttes ut de siste 10 minuttene.

Amidou Diop: 3 poeng
Første omgangen er veldig bra. I andre omgang er det ikke på samme nivå. Sliter fortsatt med altfor stor feilprosent på pasninger, og da spesielt de lengre. Men dekker store rom, og fanger opp mye defensivt.

Sander Kartum: 5 poeng
Førsteomgangen er vel den beste i KBK siden Pellegrino var på sitt beste. Både scorer mål og legger opp til mål. Spesielt forspillet til Byes mål var fantastisk. Skaper masse utenom målene. Løper veldig mye. Andreomgangen ikke av samme klasse, men uansett KBK sin klart bestespiller for dagen.

Amin Askar: 4 poeng
Ballsikker og er rolig med ballen uten å bli stresset. Lite feilpasninger. Også bra fremover og er involvert i forspill til mål. Byttes ut de siste 20 minuttene.

Bendik Bye: 4 poeng
Kommer inn for Faris, som tidlig får seg en trøkk. Aktiv og god kampen igjennom til kreftene tydeligvis tar slutt utover andreomgangen. Scorer igjen et fint mål.

Brynjólfur Willumsson: 3 poeng
Jeg godt og flink til å holde på ballen. Mer som tilrettelegger denne gangen. Ikke den store trusselen foran RBK-målet, da han trekker langt bakover på banen til tider.

Faris Pemi spiller det første kvarteret. Pawel Chrupalla, Sigurd Kvile og David Agbo kommer inn i løpet av den siste halvtimen.Spillerbørsansvarlig: Per Erik Hoem

hoem per erik 20170426 193727

Per Erik Hoem (t.h.) er ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO.

Her ser vi et arkivbilde av Per Erik for IL Goma mot Molde 2, på slutten av 80-tallet.

Foto: Digitalarkivet / TK

Annonse
Annonse
Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Terje Sundsbø Nylig Skrot fergene
@Geir Ole SætremyrTabell 4.3 på side 49 har 14 kolonner (inklusive de med kun grafikk), hvor kolonne 2 angir navnet på prosjektet. ...
Geir Ole Sætremyr 14 timer siden Skrot fergene
@Terje SundsbøTabell 4.3, kolonner for avsette midler periode 23-. Der finn eg ikkje beløp. Kanskje tar eg feil?
Terje Sundsbø 16 timer siden Grunnsolide Møreaksen
@Tor HansenHvilke penger finnes allerede for fastlandsforbindelse til Gossen? Tror du pengene til Kjerringsundet vil være tilgjengelig? Fastlandsforbindelse til Otrøya og ...
Terje Sundsbø 16 timer siden Skrot fergene
@Geir Ole SætremyrI tabell 4.3 på side 49 er det ulike tall for «Lønnsomhet» og «Kostnad». Hvilken kolonne mener du angir avsatt ...
Tor Hansen 18 timer siden Grunnsolide Møreaksen
@Terje SundsbøMøreaksen gir ikke fastlandssamband til Gossen, ekstraregningen for dette er sist angitt til 4,7 mrd. ved bygging av Møreaksen. Så ...
Geir Ole Sætremyr 19 timer siden Skrot fergene
@Terje SundsbøKor mykje pengar er sett av. Kan du lese det av tabellen? Og samfunnsnytten?
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse