Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Annonse
Per Erik Hoem, fast skribent
Artikkel
17 mai 2023 12:04
Del på Facebook
Marius Broholm, Moses Mawa og Benjamin Stokke de beste på KBK tirsdag 16. mai mot Ranheim hjemme. Foto: KBK. Bakgrunnsfoto. NTB
Marius Broholm, Moses Mawa og Benjamin Stokke de beste på KBK tirsdag 16. mai mot Ranheim hjemme. Foto: KBK. Bakgrunnsfoto. NTB

KBK vant toppoppgjøret mot Ranheim og er oppe på andreplass på tabellen. Seieren satt imidlertid ganske langt inne da Ranheim egentlig var best i alt unntatt det viktigste, å score mål.

Spesielt første omgang var uvanlig svak fra KBK sin side. Det var store rom bak forsvaret, uvanlig nok med Dan Peter på plass. Kombinert med dårlig press på ballfører kom Ranheim til en rekke sjanser etter godt spill. Avslutningen var ikke helt av samme kvalitet, så det ble kun med et mål til bortelaget ved halvtid. KBK hadde nesten ingenting å by på fremover, bortsett fra et par forsøk fra Kartum.

Andre omgang startet som første sluttet. Men plutselig fra intet fikk KBK sjansen. Etter litt rotete forspill stod Moses Mawa på blank goal og kunne bare dytte den inn i det åpne målet. Men det tok ikke lang tid før Ranheim fikk sjansen igjen og tok ledelsen etter klønete forsvarsspill av hjemmelaget. Men så skjer det som gjerne skjer på når et lag begynner å sikre litt for mye på slutten, plutselig får motstanderen sjansen og det står 2-2 etter mål av Benjamin Stokke. Etter dette kjører KBK kampen, og på overtid scorer innbytter Leander Næss Alvheim sitt første seriemål for KBK. Begge de to siste målene etter innlegg fra en annen innbytter, Oscar Sivertsen, som kopierte innbyttet fra sist hjemmekamp. Veldig morsomt for de to at de kommer inn og er direkte avgjørende for sluttresultatet.

Det var ikke en stor kamp av KBK mot et godt Ranheim-lag, men det er slike seire på litt dårlige dager, som gjør at en til slutt havner i toppen av tabellen. Det lover godt at flere av frontspillerne har meldt seg på og scorer mål. Det er noe som heter at de som scorer ofte mål scorer ofte mål, så det er litt pussig at Rakneberg etter tre kamper som spiss med mål i alle kampene blir satt på kanten igjen. Men en kan ikke si annet enn at trenerteamet lyktes med det trekket siden begge spissene som startet scoret mål. Etter pause kom innleide Marius Broholm fra Rosenborg inn for KBK. Etter en litt nølende start spilte han seg etter hvert voldsomt opp. En spiller med meget god ballkontroll og blikk som få andre. Han vil forhåpentligvis være et godt tilskudd i de få kampene han er her på Nordmøre.

En firer på terningen til nevnte Broholm for den gode omgangen han spilte, samt til Mawa og Stokke for målene de scoret. Da blir det 17. mai-tog med seier i toppoppgjøret og opprykksplass på tabellen, alltid en god følelse.

annonse

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Klippfiskadagan 2023
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Terje Sundsbø 4 timer siden Prioritering av E136 Eksportveien
Møreaksen – Genial, og den eneste aktuelle fjordkryssingen. Knapt noe politisk parti har andre alternativer for fergefri fjordkryssing på sitt ...
Terje Sundsbø 5 timer siden Prioritering av E136 Eksportveien
@Hans-Peter KaaresenMøreaksen ligger inne på 9. plass i utkastet til prioriteringer i NTP:https://www.nrk.no/vestland/statens-vegvesen-legg-fram-nye-vegprioriteringar-1.16410026.Hvilket vedtak er det du sikter til?
Hans-Peter Kaaresen 6 timer siden Prioritering av E136 Eksportveien
De som har vært i tvil, er ikke i tvil lenger, etter å ha lest dette innlegget.  De blir enda ...
Petter E. Olsen 6 timer siden En ny vår for kjernekraft?
Innlegget røper vel at den som skriver har lite greie på moderne kjernekraftverk og sitter fast i "atomkraft, det er ...
Anne Mari Sandshamn 8 timer siden Beskjed om å flytte?
@Terje SundsbøJeg fikk ikke svar på mitt spørsmål... Så jeg gjentar det i håp om at du faktisk er voksen nok ...
Ketil Strand Andersen 10 timer siden En ny vår for kjernekraft?
Innleggets hovedbudskap er bra, sett i lys av den gammeldagse måten å se på kjernekraft, at det er noe vi ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte