Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
NTB
Artikkel
NTB
30 mai 2023 06:05
Del på Facebook
Foto: Virginia Mayo / AP/ NTB
Foto: Virginia Mayo / AP/ NTB
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Dette er blant de ventede hendelsene i dag, tirsdag 30. mai.

Stoltenberg på Nato-møte – audiens hos kongen

Natos uformelle utenriksministermøte finner sted i Oslo i dag og i morgen. Generalsekretær Jens Stoltenberg er til stede og har et tettpakket program. Klokka 10.30 i dag skal han i audiens hos kong Harald. Deretter skal Stoltenberg ha et møte med statsminister Jonas Gahr Støre, utenriksminister Anniken Huitfeldt og forsvarsminister Bjørn Arild Gram på Statsministerens kontor klokka 18.

Annonse
Annonse

Helge Ingstad-vaktsjefen avklarer ankespørsmålet

Forsvareren til vaktsjefen på fregatten Helge Ingstad, som forliste i 2018, har kalt inn pressen for å informere om dommen fra Hordaland tingrett skal ankes eller ikke. Vaktsjefen er dømt til 60 dagers betinget fengsel.

Byrådet i Oslo legger fram revidert budsjett

Finansbyråd Einar Wilhelmsen, byråd for oppvekst og kunnskap Sunniva Holmås Eidsvoll og byråd for helse, eldre og innbyggertjenester Marte Scharning Lund presenterer revidert budsjett 2023 for Oslo kommune.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

DeSantis starter valgkampen

Florida-guvernør Ron DeSantis, som har erklært seg som kandidat i Republikanernes nominasjonsvalg, starter valgkampen sin med et arrangement i Iowa.

Ministermøte i TTC

Ministre fra USA og EU samles til møte i Trade and Technology Council (TTC), rådet som koordinerer teknologi og handelspolitikk mellom EU og USA. Sverige, som har presidentskapet i EU dette halvåret, er vert for møtet, som varer til i morgen.

Ruud i aksjon i Roland-Garros

Casper Ruud møter svenske Elias Ymer i 1. runde av Grand Slam-turneringen Roland-Garros. Kampen starter klokken 11. Ruud går inn i turneringen som fjerdeseedet og skal forsvare 1200 rankingpoeng etter fjorårets suksess i Paris. Da tapte Snarøya-mannen finalen i strake sett mot tennislegenden Rafael Nadal.

(©NTB)

Annonse
Annonse

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Ketil Strand Andersen 4 dager siden Anbefales å ta et besøk til Kvernes
Nå forstod jeg hvorfor det kalles stavkirke!
@Terje SundsbøPunk 1 og 2. Premissene i påstanden er ufullstendig. Vart spørsmålet komplettert med kostnaden for kvar passering målt opp mot ...
@Geir Ole SætremyrHvorfor svarer du ikke på de spørsmålene du får? Det du kaller en ytring fra Rasmus Rasmussen, er en liste ...
@Terje SundsbøEg peika på at Trude Brosvik sa meir. Ja  ho ville ha rassikring av Tokagjelet også. Så det er korrekt. ...
@Terje SundsbøHar du lest protokollen frå Fylkestinget der dei behandla RTP?
@Geir Ole SætremyrVestland fylkeskommune prioriterer ikke rassikring av turistveier og vedlikehold av veiene mellom fergeleiene framfor fastlandssamband til egne innbyggere. De skal ...
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse