Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
NTB
Artikkel
NTB
03 juli 2023 06:05
Del på Facebook
Foto: Christophe Ena / AP
Foto: Christophe Ena / AP

Dette er blant de ventede hendelsene i dag, mandag 3. juli.

Ruud spiller 1. runde i Wimbledon

Casper Ruud møter franske Laurent Lokoli i den andre kampen på bane 2 i 1. runde av Wimbledon mandag. Ruud vil trolig være på banen rundt klokka 13–14 norsk tid. Lokoli er nummer 198 på verdensrankingen. Ruud har ikke tatt seg lengre enn 2. runde i Wimbledon. Det skjedde i fjor.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Høyest strømpris i Sørvest-Norge

Mandag blir det høyest strømpriser i Sørvest-Norge. Mellom klokken 7 og 8 på morgenen vil strømprisen der ligge på 93,05 øre per kilowattime. I Sørøst- og Vest-Norge blir prisen 76,3 øre per kWh på sitt høyeste, i Midt-Norge blir den 34,4 øre, og i Nord-Norge blir den 26,3 øre, viser tall fra strømbørsen Nord Pool.

Demonstrasjoner i Israel

Titusener av demonstranter gikk lørdag ut i gatene i flere byer i Israel i en ny protest mot statsminister Benjamin Netanyahus planlagte omstridte rettsreform. Mandag kveld er det lagt opp til en ny demonstrasjon foran Ben Gurion-flyplassen ved Tel Aviv.

Annonse
Annonse

Ukraina-senter åpner i Haag

Det internasjonale senteret for rettsforfølgelse av voldsforbrytelser i Ukraina åpner i Haag. Meningen er at EU-senteret skal hjelpe til med å samordne innsamlingen av bevis. Den internasjonale straffedomstolen i Haag etterforsker allerede påståtte krigsforbrytelser og forbrytelser mot menneskeheten i forbindelse med Russlands invasjon av Ukraina. Domstolen kan straffeforfølge folkemord i Ukraina, men kan ikke dømme Russland for eventuelle krigsforbrytelser der.

Tour de France tilbake i Frankrike

Mandag krysser sykkeleliten i Tour de France grensen til Frankrike når de skal fra Amorebieta-Etxano til Bayonne. Etappen er flat og en mulighet for spurtkanonene. Det norske profflaget Uno-X skal kjempe for etappeseier til Alexander Kristoff. Rittet avsluttes i Paris 23. juli.

Stabæk møter Strømsgodset

Mandag kveld klokka 19 møter Stabæk Strømsgodset i eliteseriens 12. runde. Stabæk har benyttet seg av kjøpsopsjonen på den danske spissen Kasper Høgh. Han har scoret fem mål på elleve kamper i eliteserien. I forrige kamp pådro han seg rødt kort mot Tromsø. Dermed må Stabæk klare seg uten måltyven i mandagens oppgjør.

(©NTB)

Annonse
Annonse

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDette er politikk gjennom Regjering og Storting.Det er ikkje noko Naturvernforbundet arbeider med, men vi registrerer kva rammeverk som er ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrDu svarer ikke på spørsmålet. Er det vanlig praksis i Naturvernforbundet?
Geir Ole Sætremyr 2 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDu må adressere dette hos andre.
Terje Sundsbø 2 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrPå Møreaksen betaler bilistene bompenger, på jernbane betaler passasjerene billett. Mitt spørsmål gjelder fortsatt:Hvorfor behandles lokal forankring og finansiering ulikt ...
Terje Sundsbø 3 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Anne Mari SandshamnSkålaveien var ikke et fergeavløsningsprosjekt, og mottok aldri offentlig støtte. Skålavegen ble bygget som en privat vei i regi av ...
Geir Ole Sætremyr 3 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDer er ei forskell  Møreaksen skal delfinansierast via bompengar. Jernbane via passasjernbilett.80% staleg finansiering av Møreaksen.  Vesentlig statlig bidrag til finansiering ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse