Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
Redaksjonen
Artikkel
27 september 2024 12:30
Del på Facebook

Under får du en oversikt over hva som skjer i Kristiansundsregionen fredag 27. september til søndag 29. september.

Artikkelen er et utdrag av hovedkalenderen som viser en enda større oversikt over kommende arrangementer frem i tid.

Se full kalender her

Fredag 27. september
  • Hoppid.no: Gratis rådgivning til din oppstartsbedrift
    27.09.2024 09:00

    Har du en gründeridé, ønsker du å starte egen bedrift og er litt usikker på hvordan du skal gå frem? Hoppid.no er det naturlige stedet å begynne om du ønsker å diskutere hvordan du skal ta din idé til neste sted. Vi kan diskutere dine planer fremover og hvordan systematisere disse i en konkret plan for gjennomføring. Ta et møte med vår hoppid-rådgiver Tore Legernes for kostnadsfri rådgivning om ditt prosjekt og hvordan du skal legge planen videre for å realisere drømmen om egen arbeidsplass.

    Send en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for å avtale et møte.

    ⓘ Mer informasjon

  • Landbruk i havgapet - nasjonale landbrukskonferanse
    Eidehallen, Myravegen 15, 6490 Eide
    27.09.2024 09:00 - 16:00

    Opplev den nasjonale landbrukskonferansen "Landbruk i havgapet" i Hustadvika, 27. september 2024!

    Temaet for konferansen er matberedskap og bærekraft i en urolig verden, med fokus på norsk sjølforsyning og betydningen for lokalsamfunnet. Arrangementet samler eksperter og ledere innen landbruk, bærekraft og økonomi, og byr på inspirerende foredrag, lokale matopplevelser og nettverksmuligheter. Dette er en unik mulighet for bønder, politikere, og andre interesserte å lære og dele kunnskap om fremtidens landbruk.

    Se program: www.landbrukihavgapet.no

    Facebook

  • PRODA workshop med Bawren Tavaziva
    Kaasbøls vei 14, 6510 Kristiansund
    27.09.2024 10:00 - 11:30

    PRODA workshop med Bawren Tavaziva (Tavaziva Dance)

    ...scroll down for english...

    Bli med på en energisk workshop som kombinerer ballett, samtidsdans og afrikansk dans!

    Bawren Tavaziva byr på nyskapende koreografi som utfordrer og utvider danserens fysiske, kreative og tekniske repertoar.

    Workshoppen vil gi et autentisk innblikk i Bawren`s koreografiske praksis, og klassen er ideell for dansere på alle nivåer, samt dansestudenter som skaper sine egne koreografier.

    Om Tavaziva Dance:
    Tavaziva er et av Storbritannias ledende samtids-afrikanske turnerende dansekompanier og ble etablert i 2004. Ledet av Zimbabwe-fødte Bawren Tavaziva, skaper og turnerer kompaniet med originale nye produksjoner som skildrer utfordrende og aktuelle temaer med røtter i afrikanske kulturer. Med Tavaziva Dance har Bawren Tavaziva skapt en særegen samtidsstil som er stemningsfull, minneverdig og svært oppfinnsom. Hans musikalske komposisjoner og unike koreografiske språk har blitt beskrevet av pressen som 'Intet mindre enn eksplosivt!' - The Stage.
    Visjon: Å skape original afrikansk samtidsdans koreografi som begeistrer, transformerer og beriker folks opplevelse av dans. Gjennom forestillinger, trening, læring og deltakelse, ønsker vi å dele en kultur av kreativ utveksling, muligheter og innovasjon.

    ...information in english...

    PRODA workshop with Bawren Tavaziva (Tavaziva Dance)

    Bawren Tavaziva’s highly inventive choreography is a synthesis of ballet, contemporary and African dance and is energetic, intricate and physically challenging. The workshop aims to challenge and expand participants physical, creative and technical dance range.

    This workshop will offer a real insight into the way Artistic Director Bawren Tavaziva choreographs and is ideal for dancers of all abilities as well as dance students who are creating their own work.

    About Tavaziva Dance:
    Tavaziva is one of the UK’s leading contemporary-African touring dance companies and was established in 2004. Led by Zimbabwean-born Bawren Tavaziva, the company creates and tours original new productions that portray challenging and current topics rooted in African cultures. With Tavaziva Dance, Bawren Tavaziva has created a distinctive contemporary style that is evocative, memorable and highly inventive. His music composition and unique choreographic language have been described by the press as ‘Nothing short of explosive!’ - The Stage
    Our vision is to make original contemporary African choreography that excites, transforms and enriches people’s experience of dance. Through performance, training, learning and participation, we aim to share a culture of creative exchange, opportunity, excellence and innovation.






    Facebook

  • Seminar "Å forstå mangfold"
    Caroline kino- og, Konsul Knudtzons gate 4, 6509 Kristiansund
    27.09.2024 12:00 - 16:00

    I forbindelse med at dansefestivalen In2It går av stabelen i Kristiansund i slutten av september, inviterer Dansekraft (kompetansesenter for dansekunst i Møre og Romsdal) og Kristiansund kommune til et halvdagsseminar med temaet «Å forstå mangfold».

    Årets festivaltema, Understanding diversities / Å forstå mangfold, utforsker og anerkjenner menneskelige forskjeller. Ved å fokusere på mangfold, inkludering og synlighet, undersøkes temaet ulikheter som en verdi for kunsten og samfunnet. Hvordan kan vi lære av, verdsette og feire den rike variasjonen i verden? Hvordan kan vi skape et mer inkluderende og respektfullt samfunn der forskjeller ses som styrker og kilder til berikelse? Kan vi bryte ned stereotypier og bygge broer mellom ulike perspektiver?
    Sammen søker vi løsninger og svar på disse spørsmålene for å fremme en atmosfære av toleranse, empati og åpenhet, og bygge kulturelle broer for et sunt og mangfoldig samfunn.

    Headlinere:
    Sebastian Tjørstad - Standup-komiker, danser, skuespiller og foredragsholder
    Daniel Mariblanca -kunstnerisk leder for transkjønnet prefomance kompani «71 bodies»
    Vår egen Tendai Malvine Makurumbandi – Festivalsjef for In2it dansefestival, daglig leder for Dansekraft og vinner av Hedda-prisen 2024!


    Seminaret er åpent for alle, og aktuelt for alle.
    Mer informasjon kommer.

    Videresend gjerne i dine nettverk😊
    Hjertelig velkommen!


    Facebook

  • Åpen Scene
    Carolines Plass
    27.09.2024 16:00 - 17:00

    Er du glad i å danse? Da er dette eventet for deg!

    ***scroll down for english***

    In2it internasjonale dansefestival inviterer alle, uansett bakgrunn, alder og erfaring, til å vise fram sin dans på scenen. Åpen scene er en mulighet til å uttrykke din danseglede og dele den med andre.

    Interessert? Meld deg på via billettlenke

    ***english***

    Do you love to dance? Then this event is for you!

    We invite everyone, regardless of experience, to showcase their talents on stage. Open stage is an opportunity to express yourself and share your love of dance with others.

    Interested? Sign up via the ticket link

    Facebook

  • Kino: DRUZYNA A(A) -TEAM A(A)
    Konsul Knudtzons gate 4, 6509 Kristiansund
    27.09.2024 17:15 - 19:15

    Ingen beskrivelse.

    ⓘ Mer informasjon

  • Kino: 200% Ulv - Pjokken i flokken 2
    Konsul Knudtzons gate 4, 6509 Kristiansund
    27.09.2024 17:30 - 19:08

    Freddy tror han har det som skal til for å lede varulvflokken sin, men å vinne respekt fra flokken viser seg å være en utfordring. Han ønsker bare å være litt m

    ⓘ Mer informasjon

  • Pop-up: smaken av Nordmøre
    Vestsideveien 1842, 6570 Smøla
    27.09.2024 18:00 - 22:00

    Velkommen til en eksklusiv matopplevelse på Villsaugården!

    Opplev det beste Nordmøre har å by på når Svinvik Gard tar turen til Smøla for en helt spesiell pop-up på Villsaugården. To kvelder, fredag 27. og lørdag 28. september, inviterer vi til en helaften med åtte små og store retter. Vi tar med oss mange av de smakene vi bruker i vår egen restaurant på Svinvik Gard, og kombinerer disse med lokale ingredienser fra Smøla og omegn for å skape en uforglemmelig opplevelse.

    SMAK AV FJELL, FJORD OG SKOG

    I løpet av denne kvelden vil vi presentere en meny som hyller råvarene fra området rundt oss. Vi har hentet inspirasjon fra det dramatiske landskapet, de friske fjordene og de frodige skogene på Nordmøre. Hver rett er en smakfull hyllest til de naturlige skattene vi har tilgjengelig – fra indre Nordmøre til kysten av Smøla.

    PRISER
    Åtteretters smaksopplevelse: kr. 1450,- per personn
    Vinpakke: kr. 1040,- per person
    Ølpakke: kr. 920,- per person
    Alkoholfri drikkepakke: kr. 490,- per person

    Ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. om det er allergier eller andre spesielle forhold. Vi kan dessverre ikke tilby vegetar- eller vegan-alternativer disse to kveldene.

    BEGRENSEDE PLASSER – BOOK NÅ!

    Med kun 28 plasser tilgjengelig hver kveld, er dette en eksklusiv mulighet til å smake på det beste fra Nordmøre. Mer enn ti stoler er solgt allerede!

    Ikke gå glipp av denne unike sjansen til å oppleve lokalmat på sitt aller beste. Bindende påmelding gjøres ved å sende e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Oppgi antall gjester, navn på den som skal ha fakturaen tilsendt og et mobilnummer for kontakt og evt. Spørsmål. Meld også inn eventuelle allergier eller andre spesielle forhold vi skal ta hensyn til.

    Ved avbestilling etter fredag 20. september faktureres det 1450 per person.

    Velkommen til Villsaugården!

    Facebook

  • Fårete Fredag: Tekstilbygda Tingvoll - Fra fortid mot fremtid
    Gunnars veg 2, 6630 Tingvoll
    27.09.2024 18:00 - 23:00

    18.00 - 18.30 Marianne Nystad (Nordmørsmusea) om Tekstilbygda Tingvolls rike historie

    18.30 - 19.00 Krivi Vev og More Bånd og Vev: Å bevare gamle tradisjoner i en moderne tid

    19.00 - 19.15 Kulturelt innslag med sang og musikk

    19.15 - 19.30 Kirsty McKinnon (NORSØK) om bruk av ull i økologisk grønnsaksdyrking

    19.15 - 19.30 Kirsty McKinnon om oppstartsbedriften Tingvoll Ullfilteri

    19.30 - 19.40 Lise Grova (NIBIO): Sauen - mat og klær for fremtiden?

    19.40 - 19.50 Motvisning med ny kolleksjon fra Tingvoll Ull

    19.50 - 20.00 Demonstrasjon av profesjonell saueklipping

    20.00 - 23.00 Deilig fårikål til salgs og åpen pub nede i kafeen ​​

    Velkommen til en storslått aften om tekstilbygda Tingvoll!

    Tingvoll har en rik historie knyttet til tekstilproduksjon. Bygda ble kjent som et senter for tekstilindustri på 1800-tallet, da mange småbedrifter og veverier blomstret opp. Det hele startet med at lokale bønder begynte å dyrke lin og ull for å supplere jordbruket. Dette utviklet seg til en betydelig hjemmeindustri, der kvinner spant garn og vevde stoff som ble solgt på markeder både lokalt og utenfor regionen.

    På midten av 1800-tallet kom de første mekaniske vevstolene til bygda, noe som revolusjonerte produksjonen og økte effektiviteten. Flere fabrikker ble etablert, og tekstilproduksjonen ble en viktig del av den lokale økonomien. Tingvolls tekstiler ble kjent for sin høye kvalitet, og produktene inkluderte både klær og andre tekstilvarer som sengetøy og gardiner.

    Selv om den industrielle utviklingen og konkurransen etter hvert førte til en nedgang i den lokale tekstilindustrien, har arven fra denne perioden fortsatt å prege bygda. Arven lever videre, og i dag er det flere lokale bedrifter som som holder liv tradisjoner og teknikker. Dette viser bygdas evne til å tilpasse seg og dra nytte av både naturressurser og teknologiske fremskritt.

    Tekstilene fra Tingvoll holder fortsatt høy kvalitet og er høyt verdsatt, både her hjemme og i utlandet.

    Facebook

  • Boklansering: Silje Ulstein og "Store vakre troll"
    Sunndalsvegen 1, 6600 Sunndalsøra, Norway
    27.09.2024 19:00 - 22:00

    Velkommen til lansering av Store vakre troll på Sunndal folkebibliotek!

    Silje Ulstein er fraflyttet sunndaling. Hennes bokdebut Krypdyrmemoarer ble solgt til 14 land, og ble utpekt som en av årets beste krimromaner av The Times. Nå lanserer hun sin andre krimroman, med handling fra Sunndal.

    Det blir bokbad med Hans Olav Lahlum, boksalg og signering.

    Om boken:

    Veslemøy er 16 år da hun går utfor kanten av Innerdalstårnet, og befinner seg i fritt fall. Det er to måneder siden hun flyttet til Sunndalsøra, og to måneder siden hun fikk sin første bestevenninne. Det er også en måned siden hun fikk sitt første kyss, og en måned siden hun så sitt første lik.

    Politibetjent Ronja Solskinn er midt i en drapsetterforskning da hun må rykke ut til nyheten om to forsvunne tenåringer i Innerdalen. Saken tvinger henne til å måtte legge bort familiekonfliktene og be om hjelp fra Røde Kors-leder Est Solskinn. Gjensynet gir dem mulighet både til å løse en kompleks sak og samtidig komme nærmere hverandre som søsken.

    Store vakre troll er en krimroman om utenforskap, om kjønn, sex og flytende grenser, om morsforhold, om nakenbilder på nettet og om å dø.

    Facebook

  • Smøla - MSI
    Smøla Kunstgras
    27.09.2024 19:00 - 20:44

    5.div Menn (runde 16)

    Smøla - MSI
    Smøla Kunstgras fredag 27.09.24 19.00

    www.fotball.no

  • FCK - Averøykameratene
    Nordmøre stadion
    27.09.2024 19:00 - 20:45

    4.div Menn (runde 19)

    FCK - Averøykameratene
    Nordmøre stadion fredag 27.09.24 19.00

    www.fotball.no

  • Træff 2 - Dahle
    Reknesbanen
    27.09.2024 19:00 - 20:45

    4.div Menn (runde 19)

    Træff 2 - Dahle
    Reknesbanen fredag 27.09.24 19.00

    www.fotball.no

  • Bygdekveld med pub!🍁🥳
    Kvisvik
    27.09.2024 20:00 - 28.09.2024 01:30

    Fredag 27. september kl 20:00 blir en stemningsfull høstkveld med historieforedrag!

    Jakob Teilgård kommer for å fortelle om påske tragedien i 1917 i Vestisen, der selfangere fra Bøifoten og Årsund omkom.
    Jakob har med seg bilder som blir vist på storskjerm mens han forteller.

    Baren åpner kl 20:00, foredraget starter kl 21:00

    Foredraget vil vare ca en time, så har vi høstpub etterpå!!!

    Loddsalg til inntekt for Kaffe Gammelposten.

    Facebook

  • Kino: Interstellar
    Konsul Knudtzons gate 4, 6509 Kristiansund
    27.09.2024 20:00 - 22:48

    Sci-fi og action av Christopher Nolan. Slutten for vår klode skal ikke bli slutten for oss

    ⓘ Mer informasjon

  • Mathias Angelhus & Sara Fjeldvær // Kulturfabrikken
    Kulturfabrikken Klubbscenen Kristansund
    27.09.2024 20:00

    Dørene åpner 20:00
    Konsert 21:00

    Special guest/support: Haakon Landbakk m/band

    Singer-/songwriter duoen Mathias Angelhus & Sara Fjeldvær har hjerte for klassisk låtskriverhåndverk og bærer sterke, formidlende stemmer. Angelhus vokste opp med å høre på Bob Dylan, Jackson Browne og Nick Lowe, og Fjeldvær vokste opp med pianoklimpring og Eva Cassidy. De har smittet hverandre; som låtskrivere har Angelhus beina dypt planta i tradisjon, mens Fjeldvær har malt på frihånd hele livet. Sammen lager de musikk med en blanding av folk, pop og rock. Et organisk og lekent lydbilde, både intimt og storslått.

    De er begge etablerte artister på hver sin kant. Fjeldvær utga sitt andre soloalbum "Stars" i februar 2024, mens Angelhus debuterte som soloartist med albumet "After the Rain" i 2023. Angelhus har også fartstid som frontfigur i rockebandet The Impossible Green, med deres andre album "In Technicolor" fra mars 2024. Gjennom samarbeid i flere prosjekter tidligere, har de funnet ut at de liker å lage musikk sammen, og det kommende duo-albumet er et resultatet av det. Med seg på plata og tur har de Anna Ueland (tangenter), Nicolas Leirtrø (bass) og Veslemøy Narvesen (trommer).

    Spesial guest:
    Haakon Landbakk vant Union Bluescup på Notodden i 2022 som bassist i Odin Landbakk Trio og har siden turnert i både USA, Portugal, Tyskland og Norge.

    Haakon trer frem som sanger og låtskriver etter å ha spilt inn fire låter i Nyhavna studio i Trondheim med Mathias Angelhus som produsent. Første singel kommer samme dag som denne konsertdebuten i Kristiansund, etterfulgt av EP som kommer i 2025.

    Haakons musikalske preferanser er artister og band som Stephen Stills, Badfinger, Eagles, Beach Boys..
    To av gutta fra The Impossible Green spiller på singelen med Adrian Ahtola på trommer/perkusjon og Mathias Angelhus på akustisk gitar, mellotron og kor. Odin Landbakk spiller elgitarer, piano og korer. Haakon synger og spiller bass.

    ⓘ Mer informasjon

  • Kino: Armand
    Konsul Knudtzons gate 4, 6509 Kristiansund
    27.09.2024 20:25 - 22:22

    I Armand blir Elisabeth (Reinsve) kalt inn til et hastemøte med skolen. En ung lærer forteller at sønnen hennes Armand er anklaget for noe, men hun vil ikke for

    ⓘ Mer informasjon

  • Kjell og Terje's Powerduo // Tordenskjold
    Hauggata 16, 6509 Kristiansund, Norway
    27.09.2024 23:00 - 28.09.2024 02:00

    Kjell og Terje's powerduo er tilbake på Tordenskjold!

    De er velkjente for sitt unike talent når det gjelder å gi klassiske låter en helt ny dimensjon. De har en lidenskap for musikk som stråler gjennom hele lokalet, og de sprer glede til alle som er til stedet!

    Vi gleder oss til å ønske dere alle velkommen til en fantastisk helg hos oss!

    CC: 100,-
    ID: 20

    Facebook

  • Arly Karlsen Fredag 27. September
    Hjørnet, Storgata 7, 6509 Kristiansund
    27.09.2024 23:00 - 28.09.2024 02:00

    Mere info kommer:-)
    Arly Karlsen har lang fartstid som artist og har turnert verden over.
    Hans dype og varme røst har alltid fascinert publikum og han har gjennom tidene utgitt 13 plater, både som solo-artist og sammen med andre.
    Det første store gjennombruddet kom med bandet Western Swingers på 80 tallet, sammen med Arne Løland og Liv Jorunn Heia.
    Det ble utgitt 5 plater, som har resultert i 3 gullplater.
    Hvem husker vel ikke Trailerjenta!

    Hans solokarriere startet i 2001 og har ugitt 5 solo-album.
    I 2005 vant Arly prisen for ”Male Vokalist of The Year” i European CMA Chart List. Han hadde mange nr 1 hits på denne listen.
    Han har sunget sammen med storheter som Boby Bare, Gene Watson, Bellamy Brothers, Joanne Cash, Kinsey Rose m.f

    Facebook

Lørdag 28. september
  • Kino: Kung Fu Panda 4
    Konsul Knudtzons gate 4, 6509 Kristiansund
    28.09.2024 11:00 - 12:34

    Kung Fu-mester Po blir bedt om å bli den nye spirituelle lederen av Valley of Peace, og må finne en ny dragekriger, samtidig som en ny fiende i form av en kamel

    ⓘ Mer informasjon

  • FORSKNINGSTORGET i Kristiansund
    Fosnagata 12, 6509 Kristiansund
    28.09.2024 11:00 - 14:00

    Velkommen til Forskningstorget i Kristiansund!

    Kom å bli kjent med lokale forskere og alt de kan! Årets tema for Forskningsdagene er HELSE. Å ha god helse vil vi alle ha, men hva kan god helse handle om? Denne dagen går forskningsmiljøene på Nordmøre sammen og tar med seg artige aktiviteter og spennende ting de vil vise deg. Du får teste og prøve mye rart. Du får lære om kroppen, helsa di og hvordan omgivelsene våre, som havet og jorda, kan påvirke helsa vår. Og så kan du spørre om alt du vil!

    Hjertelig velkommen alle innbyggere, voksne og barn i alle aldre!
    Lørdag 28. september fra 11-14 i 1. etasje på Campus Kristiansund

    Forskningstorget arrangeres som del av Forskningsdagene. Dette er en festival der forskere over hele landet viser frem forskningen sin til folk flest! Forskningsdagene på Nordmøre 2024 arrangeres i samarbeid mellom:

    • Campus Kristiansund
    • Dronning Maud Minne Høgskole
    • Fagskolen Møre og Romsdal avd. Kristiansund
    • Helse Møre og Romsdal /SNR Kristiansund
    • Helseinnovasjonssenteret AS
    • Høgskolen i Molde
    • Kristiansund kommune
    • Møreforsking AS
    • NIBIO Tingvoll
    • Nordmørsmusea
    • NORSØK

    Trykk «Interessert» for å få videre oppdateringer!

    #Forskningsdagene

    Facebook

  • FAMILIEKINO | Alle billetter 100 kr 🤩
    NFkino Kristiansund
    28.09.2024 11:00 - 29.09.2024 16:00

    Vi ønsker å invitere dere til en helg med familiekino, den 28. - 29. september! Ta med hele familien og bli med på en opplevelse som passer for både små og store filmfans. 🤩

    -----------------------------
    📅 Dato: 28. - 29. september
    🎟️ Billettpris: 100 kr billetten
    📍 Kino: Kristiansund Kino

    * Gjelder for alle aldre på familiefilm frem til kl.16:00

    Billetter: www.nfkino.no

    -----------------------------
    Vi har plukket ut alle de aktuelle barnefilmene som går på kino nå, samt noen tidligere favoritter som har gått en liten stund på kino.

    Gå ikke glipp av denne flotte muligheten til å tilbringe tid sammen som familie og nyte noen av de beste filmene på stort lerret. 🎉🫶

    Velkommen!

    Facebook

  • Kino: Skolen med de magiske dyrene 2
    Konsul Knudtzons gate 4, 6509 Kristiansund
    28.09.2024 11:15 - 12:58

    De magiske dyrene er tilbake på kino med et nytt eventyr! Elevene ved Østre Skole skal fremføre en musikal i forbindelse med skolens 250-årsjubileum. Ida tar en

    ⓘ Mer informasjon

  • Matinèkonsert med Tempelhund // Kulturfabrikken
    Kulturfabrikken Klubbscenen Kristansund
    28.09.2024 13:00

    Dørene åpner 13:00
    Konsert 14:00

    TEMPELHUND er:
    Lars Anders Bråten – sang, ord og toner
    Ole Magne Ansnes – gitarer og toner/arrangement

    Duoen har spilt sammen i tre-fire år, uten å komme seg ut av kjelleren før nå. Sist vinter ble fire låter spilt inn i Dreamfarm studio i Surnadal med Jostein Ansnes som produsent. Alt dette er å finne på Spotify/Youtube.

    I mai ble et ti-talls sanger presentert på Øra kafe på Sunndalsøra, og senere var duoen med på et arrangement i Vårsøghelga i Surnadal. Nå i september står Tingvoll og Kristiansund for tur.

    Tempelhund er både rå og nedstrippet til samme tid. Ordene og melodilinjene til Lars er hudløse og ekte. Gitaren prøver å utdype og forsterke disse stemningene. «Vi er kanskje ikke fødte optimister noen av oss. Men vi trives godt i lag, og tar akkurat det med oss på scenen. Selv om det er mye råskap og plaget sjel i ordene og stemningene, tror vi folk skal kunne ha det fint sammen med oss. Vi byr på oss selv,» sier duoen.

    Lars Anders Bråten har laget sanger og skrevet dikt i mange år. I 2020 kom diktsamlingen «Doserte humørsvinger» ut, støttet av mållaget. Lars skriver alt på nynorsk eller dialekt, og det snakkes om ei ny bok neste år. Kanskje også med noter til noen av sangene.

    Ole Magne Ansnes har spilt gitar og piano i en rekke band og i andre ulike sammenhenger - helt fra 70-tallet til dags dato. Han har deltatt på flere lokale utgivelser i Surnadal, og noen av sangene han har skrevet, er å finne på de to utgivelsene «Stemmer fra Surnadal» og på soloplaten til Toril Moe.

    ⓘ Mer informasjon

  • Kulturkafé
    Drøpping Kafè, Vågavegen 163, 6630 Tingvoll
    28.09.2024 13:00 - 16:00

    Kulturskolens elever inviterer til ei trivelig musikkstund på Drøpping Kafé, 13:00 lørdag 28.september!

    Facebook

  • Frei - Eidsvåg/ Eresfjord og Vistdal
    Omsundet stadion
    28.09.2024 13:00 - 14:44

    5.div Menn (runde 16)

    Frei - Eidsvåg/ Eresfjord og Vistdal
    Omsundet stadion lørdag 28.09.24 13.00

    www.fotball.no

  • Kino: Innsiden ut 2
    Konsul Knudtzons gate 4, 6509 Kristiansund
    28.09.2024 13:15 - 14:51

    Den etterlengtede oppfølgeren til suksessen fra 2015

    ⓘ Mer informasjon

  • Kino: 200% Ulv - Pjokken i flokken 2
    Konsul Knudtzons gate 4, 6509 Kristiansund
    28.09.2024 13:40 - 15:18

    Freddy tror han har det som skal til for å lede varulvflokken sin, men å vinne respekt fra flokken viser seg å være en utfordring. Han ønsker bare å være litt m

    ⓘ Mer informasjon

  • Sunndal - Eide og Omegn FK
    Sande stadion
    28.09.2024 14:00 - 15:45

    4.div Menn (runde 19)

    Sunndal - Eide og Omegn FK
    Sande stadion lørdag 28.09.24 14.00

    www.fotball.no

  • Dahle 2 - Måndalen/Vestnes Varfjell 2
    Dahle kunstgresspark
    28.09.2024 15:00 - 16:44

    5.div Menn (runde 16)

    Dahle 2 - Måndalen/Vestnes Varfjell 2
    Dahle kunstgresspark lørdag 28.09.24 15.00

    www.fotball.no

  • Kino: Grusomme meg 4
    Konsul Knudtzons gate 4, 6509 Kristiansund
    28.09.2024 15:35 - 17:09

    Gru, Lucy, deres tre døtre og det nye familiemedlemmet, Gru Jr., lever et behagelig liv i forstadene med sine kjære minions. En dag får Gru beskjed fra sjefen o

    ⓘ Mer informasjon

  • Kino: Den ville roboten
    Konsul Knudtzons gate 4, 6509 Kristiansund
    28.09.2024 16:00 - 17:41

    Roboten Roz havner på en øde øy etter et skipsforlis, og må tilpasse seg nye omgivelser. Den fremmede naturen kan være brutal, men gradvis opparbeider Roz seg r

    ⓘ Mer informasjon

  • Kristiansund BK - Molde 2
    Nordmøre stadion
    28.09.2024 17:00 - 18:45

    3. div kvinner Fylkesserie (runde 1)

    Kristiansund BK - Molde 2
    Nordmøre stadion lørdag 28.09.24 17.00

    www.fotball.no

  • Kino: The Substance
    Konsul Knudtzons gate 4, 6509 Kristiansund
    28.09.2024 17:50 - 20:10

    Årets villeste film!

    ⓘ Mer informasjon

  • Kino: Armand
    Konsul Knudtzons gate 4, 6509 Kristiansund
    28.09.2024 18:25 - 20:22

    I Armand blir Elisabeth (Reinsve) kalt inn til et hastemøte med skolen. En ung lærer forteller at sønnen hennes Armand er anklaget for noe, men hun vil ikke for

    ⓘ Mer informasjon

  • Journeyman - En hyllest til Eric Claptons musikk
    Kulturfabrikken Byscene Kristiansund
    28.09.2024 19:00

    Dørene åpner 19:00
    Konsert 20:30
    Sittekonsert

    Et knippe Kristiansundere med lang fartstid i musikken, anført av gitargründer Arne Hast har fordypet seg i den massive katalogen til Eric Clapton og valgt ut et godt parti låter, hvor de hyller ham som låtskriver, gitarist og ikke minst sanger.
    På repertoaret finner du klassikere som Layla, Wonderful Tonight, Bell Bottom Blues, med flere, ispedd personlige favoritter Badge, Bad Love, Why Does Love Has To Be So Hard, osv.

    Finnes der en nålevende artist som over hele seks tiår har markert seg betydelig i musikkhistorien, og maktet bli mer legendarisk enn de fleste andre, så er det Eric Clapton. Han er den eneste med tre plasser i Rock and Roll Hall of Fame; én som soloartist, én som medlem av The Yardbirds, og én som medlem av Cream. Clapton har mottatt 18 Grammy-priser og Brit-prisen for «fremragende bidrag til musikk». I 2004 ble han tildelt en CBE i Buckingham Palace for tjenester til musikken.

    Låtene strekker seg fra Cream, Blind Faith, Derek & The Dominoes, og senere hans eminente solokarriere, som har levert oss deilige klassiske rockehits og nydelige ballader.
    Dette blir en kveld for lokal og nasjonal musikkhistorie i flere betydninger. Opplev en super hyllestkveld til en av historiens største gitarlegender.

    Besetningen er som følgende:
    Tom Sandvær: Vokal, akustisk gitar
    Eli Synnøve Grødahl: Vokal, kor.
    Hans Frønes: Gitar, kor
    Inge Bævre: Gitar, dobro, baritone
    Arne Kr. Hast: Gitar
    Gunnar Sylthe: Hammond
    Robert Holm: Piano, synth, kor
    Kjell Hast: Bass
    Bjørn Kåre Rambjør: Trommer

    ⓘ Mer informasjon

  • Kino: Speak No Evil
    Konsul Knudtzons gate 4, 6509 Kristiansund
    28.09.2024 20:55 - 22:45

    Paret Ben (McNairy) og Louise (Davis) stifter bekjentskap med et annet par, Paddy (McAvoy) og Ciara (Franciosi), under en idyllisk ferie i Italia. Etter flere d

    ⓘ Mer informasjon

  • Kino: Quislings siste dager
    Konsul Knudtzons gate 4, 6509 Kristiansund
    28.09.2024 21:05 - 23:31

    En psykologisk og klaustrofobisk kamp om sannhet og løgn, tro og tvil.

    ⓘ Mer informasjon

  • Natteravnskveld med pizza
    Skolegata 12, 6509 Kristiansund
    28.09.2024 21:30 - 22:45

    Lurer du litt på hvordan det er å gå natteravn.
    Lørdag fra kl 2130, kan du møte flere Natteravnsveteraner fortelle om hvordan det er å gå natteravn. Og hvorfor de gjør det.
    Det er flere nye frivilige som kommer , og fra FAU er det foreldrene i 10b som kommer kl 2245, sin tur å gå til kl 03. Tidens Krav kommer også og går sammen med oss denne natta .

    Alle er velkommen til pizza fra kl 2130.
    Kommer du - så trykk SKAL , så får vi bestilt nok mat .
    Velkommen til alle over 18 - helt opp til 110 år! Edru , overskudd og omsorg til overs.
    /Sylvia

    Facebook

  • Arly Karlsen Lørdag 28. September
    Hjørnet, Storgata 7, 6509 Kristiansund, Norway
    28.09.2024 23:00 - 29.09.2024 02:00

    Mere info kommer:-)
    Arly Karlsen har lang fartstid som artist og har turnert verden over.
    Hans dype og varme røst har alltid fascinert publikum og han har gjennom tidene utgitt 13 plater, både som solo-artist og sammen med andre.
    Det første store gjennombruddet kom med bandet Western Swingers på 80 tallet, sammen med Arne Løland og Liv Jorunn Heia.
    Det ble utgitt 5 plater, som har resultert i 3 gullplater.
    Hvem husker vel ikke Trailerjenta!

    Hans solokarriere startet i 2001 og har ugitt 5 solo-album.
    I 2005 vant Arly prisen for ”Male Vokalist of The Year” i European CMA Chart List. Han hadde mange nr 1 hits på denne listen.
    Han har sunget sammen med storheter som Boby Bare, Gene Watson, Bellamy Brothers, Joanne Cash, Kinsey Rose m.f

    Facebook

  • NATTBOWLING!
    Industriveien 17, 6517 Kristiansund
    28.09.2024 23:00 - 29.09.2024 02:00

    FOR FØRSTE GANG PRØVER VI OSS PÅ NATT ÅPENT HOS OSS PÅ FUTURA BOWLING!

    Vi kan garantere topp stemning, artige aktiviteter, noe for en hver smak i glasset, gode tilbud, og MYE MORO, en kveld du sent vil glemme som forhåpentligvis kan bli ett fast opplegg!

    Vi lar pizza ovnen stå på til 01.00 så her blir det mulighet for nattmat i tillegg!

    50% på bowling fra 21.00 og utover kvelden, kom innom for en uforglemmelig aften!
    Book gjerne baner på forhånd for å sikre deg plass!
    Vi har i tillegg dart, minigolf og biljard! 🎳💃🏽🪩

    Facebook

Søndag 29. september
  • FAMILIEKINO | Alle billetter 100 kr 🤩
    NFkino Kristiansund
    28.09.2024 - 29.09.2024

    Vi ønsker å invitere dere til en helg med familiekino, den 28. - 29. september! Ta med hele familien og bli med på en opplevelse som passer for både små og store filmfans. 🤩

    -----------------------------
    📅 Dato: 28. - 29. september
    🎟️ Billettpris: 100 kr billetten
    📍 Kino: Kristiansund Kino

    * Gjelder for alle aldre på familiefilm frem til kl.16:00

    Billetter: www.nfkino.no

    -----------------------------
    Vi har plukket ut alle de aktuelle barnefilmene som går på kino nå, samt noen tidligere favoritter som har gått en liten stund på kino.

    Gå ikke glipp av denne flotte muligheten til å tilbringe tid sammen som familie og nyte noen av de beste filmene på stort lerret. 🎉🫶

    Velkommen!

    Facebook

  • Kino: Skolen med de magiske dyrene 2
    Konsul Knudtzons gate 4, 6509 Kristiansund
    29.09.2024 11:15 - 12:58

    De magiske dyrene er tilbake på kino med et nytt eventyr! Elevene ved Østre Skole skal fremføre en musikal i forbindelse med skolens 250-årsjubileum. Ida tar en

    ⓘ Mer informasjon

  • Kino: Bamse og verdens minste eventyr
    Konsul Knudtzons gate 4, 6509 Kristiansund
    29.09.2024 11:40 - 12:45

    Nalle-Maja er på piknik med familien, men føler seg ensom da ingen vil være med henne å leke. Når hun klarer å få i seg XYZ-saft og blir bitteliten, oppdager hu

    ⓘ Mer informasjon

  • Kino: Grusomme meg 4
    Konsul Knudtzons gate 4, 6509 Kristiansund
    29.09.2024 13:20 - 14:54

    Gru, Lucy, deres tre døtre og det nye familiemedlemmet, Gru Jr., lever et behagelig liv i forstadene med sine kjære minions. En dag får Gru beskjed fra sjefen o

    ⓘ Mer informasjon

  • Kino: Den ville roboten
    Konsul Knudtzons gate 4, 6509 Kristiansund
    29.09.2024 13:40 - 15:21

    Roboten Roz havner på en øde øy etter et skipsforlis, og må tilpasse seg nye omgivelser. Den fremmede naturen kan være brutal, men gradvis opparbeider Roz seg r

    ⓘ Mer informasjon

  • Kino: Innsiden ut 2
    Konsul Knudtzons gate 4, 6509 Kristiansund
    29.09.2024 15:35 - 17:11

    Den etterlengtede oppfølgeren til suksessen fra 2015

    ⓘ Mer informasjon

  • BASAR på LYNGHAUG
    Futseterveien 212, 6530 Averøy
    29.09.2024 16:00 - 19:00

    Søndag 29.september kl. 16.00 blir det basar på tradisjonelt vis og i tillegg sang og musikk av Alf Dammas Trio. Dette gleder vi oss veldig til!

    Vi har mange fine gevinster på basarbordet, både til barn og voksne. Det blir salg av kaffe og kaker, og jammen blir det ikke en runde med åresalg også. Ta gjerne med en liten åresalgsgevinst, hvis du kan.
    Det blir selvsagt trekning av basargevinstene helt til slutt under arrangementet.

    Vi håper på godt besøk og forventer en veldig trivelig ettermiddag på Lynghaug. Hjertelig velkommen til alle!

    P.S. Om du ikke har anledning til å komme, så kan du gjerne ta lodd på basaren ved å vippse til 136728. Merkes med hovedbok og/eller barnebok, og gjerne et mobilnummer (navnet ditt vil vi se i vippsrapporten). Hvis du ønsker å gi oss enda mer detaljert informasjon om hvem loddene skal skrives på, kan du eventuelt sende sms til 99108529 (Anne Mari Grønseth).

    Det koster 10 kr.pr.lodd.
    (Hovedbok vil si alle gevinstene som passer best til voksne.)

    Hvis noen skulle ønske å gi en gevinst til basaren, kan denne leveres til Anne Mari Grønseth, Kristian Futsæter eller tas med til basaren.

    Facebook

  • Kino: 200% Ulv - Pjokken i flokken 2
    Konsul Knudtzons gate 4, 6509 Kristiansund
    29.09.2024 16:05 - 17:43

    Freddy tror han har det som skal til for å lede varulvflokken sin, men å vinne respekt fra flokken viser seg å være en utfordring. Han ønsker bare å være litt m

    ⓘ Mer informasjon

  • Bod?/Glimt - Kristiansund
    Aspmyra stadion
    29.09.2024 17:00 - 19:00

    Eliteserien (runde 24)

    Bod?/Glimt - Kristiansund
    Aspmyra stadion s?ndag 29.09.24 17:00

    www.kristiansundbk.no

  • Vi viser Bodø/Glimt - KBK
    Rock 'em, Hauggata 9, 6509 Kristiansund
    29.09.2024 17:00 - 20:00

    Vi viser eliteseriekampen mellom Bodø/Glimt - Kristiansund BK
    29. september, 2024 start kl 17.00

    Velkommen

    Facebook

  • Kino: Deadpool & Wolverine
    Konsul Knudtzons gate 4, 6509 Kristiansund
    29.09.2024 18:05 - 20:12

    Wade Wilsons dager som Deadpool er forbi, og strever med sitt i det sivile livet. Men når hans verden står overfor en eksistensiell trussel, må Wade motvillig t

    ⓘ Mer informasjon

  • Kino: Quislings siste dager
    Konsul Knudtzons gate 4, 6509 Kristiansund
    29.09.2024 18:25 - 20:51

    En psykologisk og klaustrofobisk kamp om sannhet og løgn, tro og tvil.

    ⓘ Mer informasjon

  • Kino: Speak No Evil
    Konsul Knudtzons gate 4, 6509 Kristiansund
    29.09.2024 20:55 - 22:45

    Paret Ben (McNairy) og Louise (Davis) stifter bekjentskap med et annet par, Paddy (McAvoy) og Ciara (Franciosi), under en idyllisk ferie i Italia. Etter flere d

    ⓘ Mer informasjon

  • Kino: Armand
    Konsul Knudtzons gate 4, 6509 Kristiansund
    29.09.2024 21:35 - 23:32

    I Armand blir Elisabeth (Reinsve) kalt inn til et hastemøte med skolen. En ung lærer forteller at sønnen hennes Armand er anklaget for noe, men hun vil ikke for

    ⓘ Mer informasjon

Vi tar forbehold om feil/endringer i arrangement nevnt i denne artikkel.

Annonse
Annonse
Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

https://www.rbnett.no/nyheter/i/JblPd4/stor-ryddejobb-i-fylket-kvitter-seg-med-13-selskaper, jaja, da er iaffal MA ute av dansen på enda lengre tid :) Sitat fra innlegg i RB jeg ...
@Terje SundsbøDet er vel nettopp reduksjon av trafikken i Ålesundstunellane som er saken.Ekspressbusser korresponderer med fergene utan ventetid, begge retninger. Prioritert ...
@Geir Ole SætremyrDu mener det er viktig å unngå økning i trafikken. Da gjelder det vel å unngå den enorme trafikkøkningen i ...
@Terje SundsbøNår det gjeld Møreaksen har vi i våre høyringar gått i rette med SVV sine prognoser der trafikken i eit ...
@Geir Ole SætremyrØkt trafikk er vel et problem også når det skjer på Sunnmøre. Siden vi nå kommenterer en artikkel om Møreaksen, ...
@Terje SundsbøDet tendensiøs er at du linker alt opp mot Møreaksen for å implementere det i vidare tankerekke.Økt trafikk er eit ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse