Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Aage G. Sivertsen
Artikkel
17 april 2017 11:20
Del på Facebook
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kontoret. Denne gang i Malaga. Macen er med meg overalt. Denne påsken hadde jeg med meg tre bøker og et manus. Det var boka MEMO av Oddbjørn By. En avsløring om hvordan man kan memorere - huske alt mellom himmel og jord. Et must for studenter. På skolen blir man fortalt at det er viktig å huske, men man lærer ikke hvordan man skal huske. Memorering burde vært eget fag på grunnskolen. Banalt at det ikke er det, men for alle som er på etterskudd; få tak i MEMO.

aage memoDen andre boka jeg hadde med meg var "Hjernen er stjernen". En ung dame har tatt doktorgrad på hjernen og skriver om den merkelige saken vi har i hodet vårt. En ting er jeg helt sikker på: Hjernen er fullstendig ubegrenset, akkurat som universet. Det er plass til alt.

Tredje bok var en krimbok, jeg kaller det en krimbok. Historien om major Oliver H. Langeland. Dere får google, men et overtramp av regjeringen Gerhardsen som utviklet seg til en Kafkaprosess. Et filmselskap har spurt om jeg vil skrive manus til en dokumentar om mannen som kritiserte regjeringen og ble stilt for retten. Begge bøkene ble forbudt.

Siste bok jeg hadde med meg var ikke en bok, men et manus. Også en krim. Siden jeg forbereder en bok om Arbeiderpartiets historie etter 1945, hadde jeg med meg manuset "Grogate". Et historie som neppe blir noen bok, men som handler om ulovlig overvåking, Mossadsaken og noen maktkamper. Spennende er fornavnet. Det er på 1157 sider, så jeg rekker ikke lese ferdig dette før nest oppdrag står for tur: Sandefjord-KBK. Jeg er på vei til hvalfangerne, plukker opp fotballekspert Jan Erlend Kruse i Oslo og gjør klar for 3 poeng. Følg med på KSU.NO i kveld. Rapport kommer.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Hans-Peter Kaaresen 4 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Anne Mari SandshamnFøyer seg inn i en lang rekke av tilsvarende........."Pompel og Pilt" fortsetter som bidragsytere i underholdningsbransjen.  Teoriene deres er det ...
Anne Mari Sandshamn 6 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
Rasmuss >Rassmussen og Terje Sundsbø påstår følgende sitat, kopiert direkte fra leserinnlegg : " Det finnes flere ferdige fergeavløsningsprosjekter både ...
Geir Ole Sætremyr 10 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDette intervjuet med TØI-forskar Aud Tennøy skildrer mange av dei tiltaka som må til for å nå klimamåla https://www.energiogklima.no/to-grader/ekspertintervju/fire-ting-vi-ma-slutte-med-hvis-vi-skal-na-klimamalene
Espen Heitmann 12 timer siden Meir norsk mat i fylkeskommunen
Nå er det vel liten tvil om at Dordi har ett selektivt forhold til fakta, jeg vil bare minne om ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøHer er kontaktinformasjonhttps://naturvernforbundet.no/ansatte/holger-schlaupitz/
Terje Sundsbø 1 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrSom vanlig svarer du ikke på de spørsmål du får. Er det vanlig praksis i Naturvernforbundet?Representerer du virkelig Naturvernforbundet?
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse