Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
17 april 2017 20:04
Del på Facebook
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Sandefjord – KBK 2-0

Det var ikke noe sirkusforestilling på Komplett Arena. Før Sandefjord fikk straffe et kvarter ut i andre omgang, var det knapt en målsjanse å se. Den ellers så solide midtstopperen, Nikita Baranov, løp ned Flamur Kastrati. Et korrekt idømt straffespark som Kastrati selv ekspederte i mål. Dermed ledet Sandefjord 1-0.

Frem til scoringen hadde KBK overhodet ingen problemer med Sandefjord. De var jevnt over et hode større enn sine motstandere og det viste seg å være avgjørende på dødballene som kom imot. Etter scoringen kom KBK lengre opp på banen. Det førte til at det åpnet seg store rom i eget forsvar. I det 78.minutt fikk hjemmelaget corner og etter litt klabb og babb, banket Andre Sødlund ballen i nett-taket. Dermed - 2-0 til hjemmelaget.

Fremover på banen hadde KBK så godt som ingen ting å by på. Den eneste muligheten de hadde i 1.omgang var når Sondre Sørli stakk igjennom på en overgang, men Stokke sendte ballen i feil retning.

KBK mangler angrepsspillere som kan gjøre noe på egen hånd. Savnet av Bamba er merkbart.

På midtbanen var ikke Sørli like frisk som han har vært tidligere i år og ble byttet ut. Selvsagt var Kamer Qaka også savnet, men i løpet av kampen kunne jeg ikke se at KBK skapte en eneste målsjanse. Og da vinner man ikke fotballkamper.

KBK får ikke mange muligheter for å ta tre poeng på bortebane. Istedenfor å forsøke å vinne kampen, syntes det som om de spilte for ett poeng.