Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
NTB
Artikkel
26 juni 2017 11:12
Del på Facebook
Norwegian har også i år problemer i starten av fellesferien. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
Norwegian har også i år problemer i starten av fellesferien. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Norwegian har hatt mangel på besetning i helgen, og flyselskapet kan ikke love at flere fly ikke blir kansellert.
– Vi skal gjøre alt vi kan for å operere i henhold til ruteplanen, men vi kan ikke utelukke uregelmessigheter siden vi også har noen følgeforsinkelser fra helgen, skriver presseansvarlig Daniel Kirchhoff i Norwegian i en epost til NTB mandag morgen.

Ifølge NRK er flere hundre nordmenn blitt rammet i løpet av helgen, flere av dem på flyplasser i utlandet. Andre har blitt sittende fast i Norge og har ikke kommet seg av gårde på ferie.

–Vi skal gjøre det vi kan for å få passasjerene fram til reisemålet, men vi opplever dessverre at det på mange ruter er veldig vanskelig å finne alternativ transport. Vi prøver både å finne muligheter i eget nettverk og ser på billetter hos andre selskaper. I flere tilfeller har vi også oppfordret passasjerer til å se om de kan finne alternativ transport på egen hånd, sier Kirchhoff.

Norwegian beklager
Ifølge Avinors oversikt ble Norwegians avgang fra Haugesund til Oslo klokka 6.30 mandag kansellert, men utover dette ser flygingene foreløpig ut til å gå som normalt mandag.
– Dersom det skulle oppstå forsinkelser eller kanselleringer, vil passasjerer få direkte beskjed så fort som mulig. Vi vil gjøre alt vi kan for at færrest mulig blir berørt. Igjen beklager vi overfor de berørte passasjerene, samtidig som vi fullt ut forstår frustrasjonen deres, sier Kirchhoff.

Skolekorps berørt
Søndag ble seks flygninger fra Gardermoen innstilt. Blant dem som ble rammet var Minde skoles musikkorps, som skulle til Berlin søndag kveld. I stedet måtte de overnatte på hotell og deler av programmet ble avlyst.
– Vi har planlagt 60-års jubileumstur i tre år. Utallige dugnadstimer og mye arbeid med planlegging er lagt ned. Dette er ufattelig trist, sier dirigent Berit Skorpen til Nettavisen.

Et annet skolekorps, Tenor fra Indre Østfold, måtte skrinlegge hele sin tur til Genève i Sveits da flygingen ble kansellert søndag morgen, skriver NRK.

I fjor måtte Norwegian kansellere 18 flygninger den første helgen i juli. Til sammen ble mellom 4.000 og 5.000 passasjerer rammet.

(©NTB)

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 8 timer siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Terje Sundsbø""Mener du at motstanden mot Møreaksen skyldes at Stortinget ikke følger opp prosjektene i NTP? Om man kjemper mot bevilgninger ...
Terje Sundsbø 8 timer siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Geir Ole SætremyrMotstanden mot Møreaksen spriker i alle retninger. Frp og SV har totalt ulike grunner, og har ingen felles plattform for ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Terje SundsbøHusk at inngangen var fergefri E39, oppfatta som ein skulle slippe ferge over Romsdalsjorden, og andre fergestrekningar frå Kristiansand til ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Geir Ole SætremyrIngen har betvilt at uten Møreaksen så er fergeavløsning til Otrøya og Gossen et fylkeskommunalt ansvar. Men det ingen av ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Terje SundsbøKorrekt.Uten Møreaksen vil eventuell frgeavkøysing bli eit fylkeskommunalt ansvar.Og, ein fylkeskommune uten økonomisk ryggrad til å gjennomføre dette etter den ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Geir Ole SætremyrNei, hovedargumentet for Møreaksen er ikke fergefritt til Otrøya og Gossen. I dette innlegget fra Rasmussen viser han til at ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse