Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Steinar Melby
Artikkel
28 november 2017 14:47
Del på Facebook
Illustrasjon: Statue av Christian Michelsen på Piren.
Illustrasjon: Statue av Christian Michelsen på Piren.
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det Christian Michelsen og KBK har oppnådd i år er fantastisk. Fantastisk for spillerne, fantastisk for støtteapparatet, fantastisk for Uglan, fantastisk for øvrige supportere, fantastisk for Kristiansund og fantastisk for Nordmøre.

Det er selvfølgelig mange personer det kunne vært laget statue av i KBK, men det er allikevel en som fremstår som selvfølgelig etter denne sesongen. Vi har tatt oss den frihet i å bytte ut "Sildegutten" med Christian Michelsen, illustrert som evig optimistisk med to tomler opp til Kaibakken og Kristiansund sentrum. Kristiansund har fått massiv markedsføring i år ved å være med i den øverste divisjonen i norsk fotball. Derfor var det også så herlig og viktig at KBK ikke bare kvalifiserte seg til å være med i det gode selskap ett år til, men også med å ende opp med en 7. plass. Hadde bare Norges beste lag gjort jobben sin i siste kamp, ville det faktisk endt med en 6 plass. Jeg føler at RBK skylder KBK 400.000 kroner, som var forskjellen fra 6.-7.plass. :-)

Christian Michelsen har vært intervjuet etter hver kamp og hver gang uansett om det har vært seier, tap eller uavgjort ,er det den samme ukuelige optimismen, ydmykheten og ærligheten som stråler. For en ambassadør vi har for KBK, Kristiansund og Nordmøre. Ingen har noen gang gjort denne jobben bedre !

Kronen på verket ville vært om Christian i går fikk tittelen årets trener etter å ha vært nominert til denne tittelen som en av fire andre. Hadde folket fått stemt på denne tittelen, ville han som Sean McDermott vært soleklar ener.  Jeg håper dere bruker vinteren godt til å utvikle trenerapparatet, spillerne og klubben til en ny fantastisk sesong. Det er også så sinnsykt herlig å se at penger ikke betyr alt i denne verden. 

Vi ønsker å takke Christian Michelsen, hans menn, administrasjon og støtteapparat i KBK, Uglan og øvrige supportere for den fantastiske bragden som ble oppnådd i år. Jeg tror det aldri før er blitt skapt så mye optimisme, selvtillit og felleskapsfølelse og det er så utrolig viktig i den utfordrende tiden vi er i på Nordmøre og i Kristiansund. 

Vi gleder oss enormt til en ny sesong med igjen å se spillere som blør for drakta og spiller som sultne løver i hver kamp. Vi gleder oss også til å ta del i klubbens fantastiske supporterskare og suggerende fellesskap med Uglan i spissen, for å sammen løfte Norges beste supportere til enda større høyder.

Illustrasjon: Christian Michelsen i statueform er grafisk bearbeidet fra foto av Jon Olav Nesvold / NTB scanpix, kombinert med foto av Steinar Melby / KSU.NO.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Terje Sundsbø 3 dager siden Brobygging
Når fergeleiet flyttes ut fra sentrum av Molde, blir fortsatt ferge et enda dårligere alternativ. Hva sier folket på Vestnes ...
Geir Ole Sætremyr 4 dager siden Køkultur og samferdsel – Romsdal må våkne
@Terje SundsbøNo er "gjeldande " NTP i ferd med å gå ut på dato. Og, strekninga Ålesund til Molde er
@Geir Ole SætremyrMøreaksen er blant de høyest rangerte prosjektene basert på netto nytte pr. investert krone i gjeldende NTP. Få andre har ...
Geir Ole Sætremyr 4 dager siden Køkultur og samferdsel – Romsdal må våkne
@Terje SundsbøEg forstår at enkelte drøymer om å lese dette inn i dei signala som er gitt. Men, det er ikkje ...
@Geir Ole SætremyrSamferdselsministeren vil utrede om det kan bli en mindre økonomisk belastning om Møreaksen deles opp i flere trinn. Han ønsker ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse