Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Per Erik Hoem
Artikkel
22 mai 2018 10:21
Del på Facebook
KBK jublet etter 4–0 seier i eliteseriekampen i fotball mellom Kristiansund og Strømsgodset på Kristiansund stadion mandag 21. mai. Foto: Anders Tøsse / NTB scanpix
KBK jublet etter 4–0 seier i eliteseriekampen i fotball mellom Kristiansund og Strømsgodset på Kristiansund stadion mandag 21. mai. Foto: Anders Tøsse / NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

KBK–Strømsgodset: 4–0

Spillerne blir bedømt etter en poengskala fra 1-6 hvor 6 er høyeste karakter.

Sean McDermott: 5 poeng
Er på topp igjen og spiller en god kamp. Slipper ikke mål og virker veldig sikker i spillet. Har mange gode involveringer og er en keeper forsvaret stoler på.

hoem per erik 20170426 193727Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: Privat.Bent Sørmo: 5 poeng
Sørmo gjør en god både hjemover og framover. Er god med ball og har flere gode innlegg. Har god kontroll på Godsets sterkeste spillere/side sammen med Bye.

Nikita Baranova: 4 poeng
Kommer inn før det er spilt en halvtime. Baranov nærmer seg stadig fjorårsnivået. Takler godt mange ganger og har en sikkerhet i pasningsspillet som ikke mange andre har. Får gult kort og opptrer kanskje litt i overkant røft med tanke på det i noen situasjoner.

Dan Peter Ulvestad: 5 poeng
Kapteinen er tilbake på sporet etter et par litt mer rusete opptredener. Sjef i forsvaret og rydder unna i stor stil. Scorer endelig mål på dødball som har vært etterlyst i Eliteserien, og regner nå med at det nå kommer 2-3 til i løpet av sesongen.

Christoffer Aasbak: 4 poeng
Igjen en god og solid kamp av Aasbak. Stadig bedre hjemover og også bedring framover igjen som vanligvis har vært hans store styrke. Slår mange gode dødballer. Målgivende på Ulvestads mål.

Pål Erik Ulvestad: 4 poeng
Pål Erik er på hugget igjen og vinner dueller og balanserer midtbanen godt. Kommer til og med til avslutning i dag. Pilen peker fortsatt oppover og han har blitt en viktig spiller for KBK.

Stian Aasmundsen: 6 poeng
Drivkraft både offensivt og defensivt i KBKs spill. Løper veldig mye, raskt og riktig. Takler, slår pasninger og er med foran begge mål (scorer «nesten» mål) så det er en fryd å se på. Dekker et veldig stort område av banen.

Bendik Bye: 4 poeng
Kommer i posisjon og scorer nesten mål allerede i det første minuttet. Jobber ellers godt både opp og ned på sin side og har god kontroll på Ulland Andersen.

Torgil Gjertsen: 6 poeng
Endelig er Gjertsen tilbake på fjorårsnivå. Starter kampen og setter standard med å nesten produsere mål før minuttet er gått. Skaper en masse uro i Strømsgodset med fart og driblinger.

Liridon Kalludra: 6 poeng
Kjempekamp av Liri. Kreativ, arbeidsom og kvikk. Lykkes med det meste og scorer et veldig fint mål. Måtte dessverre ut med skade.

Daouda Bamba: 5 poeng
Bamba spiller en god kamp og er involvert i mye av det KBK skaper. Scorer ikke, men er veldig nær uttelling flere ganger. Burde vel strengt tatt vært hakket mer entusiastisk når andre på laget gjør gode prestasjoner. Og ikke minst etter kampen.

Brent Lepistu: 4 poeng
Kommer inn og spiller litt over en halvtime. Et godt innhopp og kommer blant annet til et par avslutninger fra 18 meter som er nær ved å gi resultat. 

Andreas Hopmark starter kampen og spiller solid, men må ut etter 20 minutter med en strekk, og Baranov kommer inn. Benjamin Stokke erstatter Torgil Gjertsen det siste kvarteret. Han er nær scoring og viser form i emning. Årets beste kamp av KBK på banen, men også av Uglan som støtter opp på en veldig god måte. Og i dag fulgte resten av tribunen enda bedre opp enn den tidligere har gjort.

 

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til #614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

@Terje SundsbøTallmaterialet viser enkelt og greitt, kaste gode kroner etter dårlige.Du kan også ta med Senterpartiet i denne form for unnamanøver. ...
Terje Sundsbø 23 minutter siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Geir Ole SætremyrFor det første: Siden investeringsmidler er den knappe faktoren, må en ta hensyn til både netto samfunnsnytte og investeringskostnadene, dvs. ...
Geir Ole Sætremyr 1 timer siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Terje SundsbøVi kan godt bruke samfunnsnytte pr investert kron, men bare i kombinasjon med samfunnsnytte i kroner. Det er trass alt ...
Terje Sundsbø 4 timer siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Geir Ole SætremyrNår investeringsmidler er den knappe faktoren, så må en foreta rangering pr. knapp faktor. Eksempelvis netto samfunnsnytte pr. investert krone. ...
Geir Ole Sætremyr 20 timer siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Terje SundsbøEg veit ikkje kva gjenståande spørsmål du ikkje har fått svar på.Dersom det gjel sparte CO2 utslepp frå ferga til ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Terje SundsbøKva er feil I mi analyse?Eg har dokumentert det KS2 rapporten sei om namfunnsnytten er i kroner. KS2 snakkar ikkje ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse