Annonse
Annonse
Foto: Magnus Antonsen / Nordvestnytt
Foto: Magnus Antonsen / Nordvestnytt

Politiet har ikke konkludert med hva som kan ha tilstøtt mannen som ble funnet død på Smøla på Nordmøre lørdag, men tror ikke det ligger noe kriminelt bak.

– Det er foreløpig ingen ting som tyder på at det ligger en kriminell handling bak dette. Men vi har foreløpig ikke konkludert, slik at det fortsatt er ukjent dødsårsak, sier operasjonsleder Sindre Molnes hos politiet i Møre og Romsdal til NTB søndag formiddag.

Politiet satte i gang etterforskning etter at en mann i 50-årene ble funnet død i fjæra lørdag formiddag. Mannens pårørende er varslet.

AMK varslet politiet om funnet klokka 10.08. Den døde ble funnet på Veiholmen, lengst nord i kommunen. Han ble funnet i fjæra av en turgåer, litt ute i vannet, men på grunt vann.

Ved 14.30-tiden lørdag holdt kriminalteknikere fortsatt på med undersøkelse på funnstedet, samtidig som vitner ble avhørt.

– Det kriminaltekniske arbeidet på stedet er ferdig, men det er en del arbeid som fortsatt gjenstår. Etterforskere tar ytterligere avhør i dag og det gjenstår blant annet en del sikring av bildemateriale, sier Molnes.

(©NTB)

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til post@ksu.no.
For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet under.

Annonse
Annonse
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte