Annonse
Annonse
Redaksjonen
Artikkel
28 februar 2019 17:15
Fornøyd delegasjon fra Kristiansund senterparti. Fra venstre: Elisabeth Ranheim, Benedichte Ranheim, Bengt G. Eriksson, Henrik Stensønes, Steinar H. Høgsve, Linn Runa Kvalvåg, Maritta B. Ohrstrand, Aleksander Rise Gallala, Erik Hansen, Elin Wasmuth Hansen, Berit Frey.
Fornøyd delegasjon fra Kristiansund senterparti. Fra venstre: Elisabeth Ranheim, Benedichte Ranheim, Bengt G. Eriksson, Henrik Stensønes, Steinar H. Høgsve, Linn Runa Kvalvåg, Maritta B. Ohrstrand, Aleksander Rise Gallala, Erik Hansen, Elin Wasmuth Hansen, Berit Frey.
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det melder partiet i en pressemelding torsdag.

Kristiansund senterparti fikk full støtte for samtlige 29 forslag under Møre og Romsdal senterpartis årsmøte i Molde i helga. Blant vedtakene var støtte til avdelingssykehus i Kristiansund og forslag om grundig utgreiing av Romsdalsaksen som alternativ til Møreaksen.

Årsmøtet i Senterpartiet i fylket hadde en grundig debatt om helsetilbudet i fylket, spesielt på Nordmøre. Møtet gjorde vedtak om at det skal være sykehus i Kristiansund med akuttberedskap, polikliniske funksjoner og egen ledelse. Fra før har Senterpartiet krevd avvikling av helseforetaksmodellen.

Årsmøtet godtar heller ikke sammenslåing av fødeavdelingene i Kristiansund og Molde før et nytt fellessykehus står ferdig.

Blant andre vedtak etter forslag fra Kristiansund var krav om å beholde trafikkstasjonene i fylket som i dag, norsk lønn på norske arbeidsplasser og grensekontroll av alle utenlandske vogntog. Oppgradering av eksisterende vannkraftverk, Halsafjordsambandet som pilotprosjekt , ny terminal på Kvernberget og styrking av helikopterbasen var også vedtak etter forslag fra Kristiansund senterparti.

I tillegg ble det vedtak om styrking av Kristiansund som som gjenreisingsbyen. Lokallagsleder Berit Frey ble gjenvalgt som styremedlem i fylkespartiet.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse
Kristiansundskalenderen 2022

Siste kommentarer

Vidar Hölm 30 minutter siden Regionspørsmålet arkiveres – endelig!
Ja ser jo de jubler i molde over sine kjære naboer i nord. Nå får de NAV kontoret fra Kristiansund. ...
Vidar Hölm 1 timer siden Bypakken – bompenger til evig tid?
Bruk blinklys i rundkjøringer og lag rundkjøring i Dalekrysset og i Norges mest snodige kryss, Rensvikkrysset ,så er dere i ...
70% av befolkningen i Kristiansund driter i hvilket fylke de tilhører og flertallet av de som har en mening stortrives ...
@Terje G. FinnøyFor flertallet av de som krysser Romsdalsfjorden er Møreaksen raskest. Det er kun 25% av de som krysser Romsdalsfjorden som ...
Terje G. Finnøy 1 dager siden SVV fortsetter sin manipulasjon av E39 utredning
@Terje SundsbøOg her vrir og vender du igjen.Romsdalsaksen er kortest, flatest og mest fremtidsrettet som trase mellom Ålesund og Bergsøy.SVV og ...
@Terje G. FinnøyTrafikktellingene viser at kun 40% av de som krysser Romsdalsfjorden passerer Røbekk. Tilhengerne av Romsdalsaksen omgår fakta. For Romsdalsaksen vil ...
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i større format og valg av periode. Her vil du også kunne finne tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte