Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
Per Erik Hoem
Artikkel
23 april 2019 21:39
Del på Facebook
Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: Privat
Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: Privat
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
KBK–Ranheim: 0–0

En kamp KBK burde vunnet og hvor alle presterer på det jevne. Christoffer Aasbak og Torgil Gjertsen var KBKs to beste i dag, begge med en 4'er på spillerbørsen.

Sean McDermott: 3 poeng
Har ikke all verden å henge fingrene i. Tar det som kommer og virker sikker i det han foretar seg.

Bent Sørmo: 3 poeng
Ranheim kommer ikke mye gjennom på Sørmo sin side. Solid kamp defensivt. Ikke like mye ut av det han foretar seg framover på banen.

Dan Peter Ulvestad: 3 poeng
Har grei kontroll det meste av kampen. Er som vanlig med framover på alle dødballer, men det resulterer ikke i all verden denne gangen.

Christophe Psyché: 3 poeng
Heller ikke han blir satt på de store prøvene og har relativt god kontroll. Får gult kort og blir byttet ut det siste kvarteret.

Christoffer Aasbak: 4 poeng
Sammen med Gjertsen er han involvert i mye av det som skapes av KBK. Har et skudd i tverrliggeren som nær gir uttelling. God kontroll bakover. Men dødballene til KBK kunne vært av bedre kvalitet, der er ikke alt som det burde være.

Andreas Hopmark: 3 poeng
Spiller på det sikre som vanlig. Trygg og god og har funnet en plass som passer ham godt. Også han burde vært en større trussel på dødball med sin hodestyrke.

Amiduo Diop: 3 poeng
Varierer igjen veldig i prestasjonene.  Snapper masse baller og setter god fart. Har en meget god gjennombruddspasning til Coly, men totalt setter pasningene alt for dårlige. Roter seg også bort i noen dribleserier.

Liridon Kalludra: 3 poeng
Åpner kampen bra, men dabber av utover i kampen. Gjør mye småfikst med ballen, men det blir ikke all verden ut av det. Byttes ut det siste kvarteret.

Torgil Gjertsen: 4 poeng
Skaper mye fremover sammen med Aasbak. Har en fin avslutning i metallet. Skaper trøbbel for Ranheim med driblingene sine, selv om det til tider kan bli vel mye.

Bendik Bye: 3 poeng
Tar som vanlig gode initiativ. Er den som er nærmest å score, og burde strengt tatt også gjort det. Kjemper godt og løper mye. Byttes med Sørli de siste 10 minuttene.

Aliou Coly: 3 poeng
Spiller framme igjen og kunne med litt hell vært nest sist på et par mål. Men framstår ikke som veldig målfarlig og virker ikke å være en veldig stor trussel for Ranheim. Flyttes ned som stopper det siste kvarteret. Veldig heldig som slipper med kun gult kort etter en unødvendig situasjon i andre omgang.

Flamur Kastrati gjorde endelig comeback etter skade de siste 15 minuttene. Fikk høylytt respons fra publikum, men uten å utrette noe særlig ut over det. Pål Erik Ulvestad fikk også det siste kvarteret, men Sondre Sørli spilte de siste 10 minuttene.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 6 timer siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Terje Sundsbø""Mener du at motstanden mot Møreaksen skyldes at Stortinget ikke følger opp prosjektene i NTP? Om man kjemper mot bevilgninger ...
Terje Sundsbø 6 timer siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Geir Ole SætremyrMotstanden mot Møreaksen spriker i alle retninger. Frp og SV har totalt ulike grunner, og har ingen felles plattform for ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Terje SundsbøHusk at inngangen var fergefri E39, oppfatta som ein skulle slippe ferge over Romsdalsjorden, og andre fergestrekningar frå Kristiansand til ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Geir Ole SætremyrIngen har betvilt at uten Møreaksen så er fergeavløsning til Otrøya og Gossen et fylkeskommunalt ansvar. Men det ingen av ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Terje SundsbøKorrekt.Uten Møreaksen vil eventuell frgeavkøysing bli eit fylkeskommunalt ansvar.Og, ein fylkeskommune uten økonomisk ryggrad til å gjennomføre dette etter den ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Geir Ole SætremyrNei, hovedargumentet for Møreaksen er ikke fergefritt til Otrøya og Gossen. I dette innlegget fra Rasmussen viser han til at ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse