Annonse
Annonse
Per Erik Hoem
Artikkel
23 april 2019 21:39
Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: Privat
Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: Privat
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
KBK–Ranheim: 0–0

En kamp KBK burde vunnet og hvor alle presterer på det jevne. Christoffer Aasbak og Torgil Gjertsen var KBKs to beste i dag, begge med en 4'er på spillerbørsen.

Sean McDermott: 3 poeng
Har ikke all verden å henge fingrene i. Tar det som kommer og virker sikker i det han foretar seg.

Bent Sørmo: 3 poeng
Ranheim kommer ikke mye gjennom på Sørmo sin side. Solid kamp defensivt. Ikke like mye ut av det han foretar seg framover på banen.

Dan Peter Ulvestad: 3 poeng
Har grei kontroll det meste av kampen. Er som vanlig med framover på alle dødballer, men det resulterer ikke i all verden denne gangen.

Christophe Psyché: 3 poeng
Heller ikke han blir satt på de store prøvene og har relativt god kontroll. Får gult kort og blir byttet ut det siste kvarteret.

Christoffer Aasbak: 4 poeng
Sammen med Gjertsen er han involvert i mye av det som skapes av KBK. Har et skudd i tverrliggeren som nær gir uttelling. God kontroll bakover. Men dødballene til KBK kunne vært av bedre kvalitet, der er ikke alt som det burde være.

Andreas Hopmark: 3 poeng
Spiller på det sikre som vanlig. Trygg og god og har funnet en plass som passer ham godt. Også han burde vært en større trussel på dødball med sin hodestyrke.

Amiduo Diop: 3 poeng
Varierer igjen veldig i prestasjonene.  Snapper masse baller og setter god fart. Har en meget god gjennombruddspasning til Coly, men totalt setter pasningene alt for dårlige. Roter seg også bort i noen dribleserier.

Liridon Kalludra: 3 poeng
Åpner kampen bra, men dabber av utover i kampen. Gjør mye småfikst med ballen, men det blir ikke all verden ut av det. Byttes ut det siste kvarteret.

Torgil Gjertsen: 4 poeng
Skaper mye fremover sammen med Aasbak. Har en fin avslutning i metallet. Skaper trøbbel for Ranheim med driblingene sine, selv om det til tider kan bli vel mye.

Bendik Bye: 3 poeng
Tar som vanlig gode initiativ. Er den som er nærmest å score, og burde strengt tatt også gjort det. Kjemper godt og løper mye. Byttes med Sørli de siste 10 minuttene.

Aliou Coly: 3 poeng
Spiller framme igjen og kunne med litt hell vært nest sist på et par mål. Men framstår ikke som veldig målfarlig og virker ikke å være en veldig stor trussel for Ranheim. Flyttes ned som stopper det siste kvarteret. Veldig heldig som slipper med kun gult kort etter en unødvendig situasjon i andre omgang.

Flamur Kastrati gjorde endelig comeback etter skade de siste 15 minuttene. Fikk høylytt respons fra publikum, men uten å utrette noe særlig ut over det. Pål Erik Ulvestad fikk også det siste kvarteret, men Sondre Sørli spilte de siste 10 minuttene.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Siste kommentarer

Lama Vik 15 timer siden Romsdalsaksen best på alle områder
"Romsdalsaksen" best på alle områderRomsdalsaksen "best" på alle områderRomsdalsaksen best på "alle" områderRomsdalsaksen best på alle "områder"
"Frank Sve trenerer Møreaksen"
Terje Sundsbø 2 dager siden Statens vegvesen trenerer Romsdalsaksen!
@Espen HeitmannUtredningene er utført av Norconsult. Om de mener at utredningene er urealistiske, så har de plikt til å si det.Formålet ...
Espen Heitmann 2 dager siden Statens vegvesen trenerer Romsdalsaksen!
@Terje SundsbøNå ja de utredningene av RA som har blitt gjort var direkte urealistiske og ganske tydelig konstruerte av SVV for ...
Det er bare å ta turen videre til Karmøy og Gandsfjorden/Gausel mellom Sandnes og Stavanger. Velde forurenser boligfelt med såkalt ...
Tom Major 2 dager siden Kanskje vi skal ta ondet ved roten?
Du får sagt det. Det norske politikere har gjennomført over en årrekke kan i sum kun kalles et kjempestort SVIK!
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i større format og valg av periode. Her vil du også kunne finne tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte