Annonse
Annonse
Per Erik Hoem
Artikkel
25 juni 2019 08:47
Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: Privat
Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: Privat
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
KBK–Stabæk: 0–1

Spillerne blir bedømt mellom karakterene 1-6, hvor 6 er beste karakter.

En kamp hvor KBK ha et brukbart antall sjanser, men også slipper til Stabæk i overkant mange ganger. Vanskelig å peke ut noen bestemann for KBK i denne kampen. 

Sean McDermott: 3 poeng
Feier alt for hardt inn i Boli og lager et unødvendig straffespark. Ellers er han som vanlig bra på høyde og spiller en grei kamp.

Bent Sørmo: 3 poeng
Uvanlig lite med framover på banen denne gangen. Grei kontroll bakover. Stabæk skaper ikke all verden på sidene hos KBK.

Aliou Coly: 3 poeng
Rimelig solid defensivt i de fleste situasjoner, men møter en god motstander i Boli og er for passiv i forkant av straffen til Stabæk. Litt dårlig adresse på for mange klareringer.

Dan Peter Ulvestad : 3 poeng
Litt ujevn kvalitet denne gangen. Scorer nesten med skudd i stolpen. Gjør ingen god jobb i forkant av straffen sammen med Coly og Haris. Også noen andre skjønnhetsfeil i løpet av kampen.

Christoffer Aasbak: 3 poeng
Forholdsvis stødig kamp av Aasbak. Er også med en del framover på banen. KBK sine cornere på bakre stolpe er fortsatt ikke veldig farlige. Kanskje på tide å variere litt mer, les første stolpe.

Amidou Diop: 3 poeng
Gjør en del småfikse ting og har mye ball. Men ikke alt for effektiv denne gangen. Skuddfoten er blant annet ikke helt godt innstilt. Fortsatt også noen småslurv bakover.

Pål Erik Ulvestad: 3 poeng
Går på mange gode løp i en noe mer offensiv posisjon enn vanlig og gjør gode valg med ball. Men blir tydeligvis sliten og forsvinner litt etter hvert. Byttes ut etter i overkant av timen med Kalludra.

Haris Cirak: 2 poeng
Er veldig god med ballen i beina, men denne gangen blir det for lite framdrift. Mye bakover og på tvers dominerer valgene når han gir ballen fra seg. Er ikke mye involvert i det som foregår på Stabæk sin banehalvdel.

Torgil Gjertsen: 3 poeng
Løper mye med ball og lykkes. Står bak mange av mulighetene til KBK. Men selve avslutningene står ikke helt i stil hos ham heller. Får mye oppmerksomhet og skaper dermed også mye rom for de andre. Slår for dårlige dødballer.

Bendik Bye: 3 poeng
Har en veldig fin evne til å komme i gode posisjoner foran motstandernes mål, og kommer også i denne kampen til flere gode sjanser. Men sliter veldig med kvaliteten på avslutningen mot Stabæk. Defensivt noen fryktelige involveringer når han skal presse ballfører.

Flamur Kastrati: 3 poeng
Pådrar seg hodeskade og byttes noen minutter før pause. Før det er han med og skaper noen gode muligheter, blant annet et fint legg til Bye. Og jobber som vanlig intenst. Bommer på en dårlig slått straffe.

Thomas Amang: 2 poeng
Kommer inn da Kastrati blir skadet 10 minutter før pause. Litt mindre aktiv enn vanlig. Lukter liksom ikke mål av forsøkene hans i denne kampen heller. Likevel noe merkelig at han byttes ut på slutten når man jager mål.

Liridon Kalludra spiller de siste 25 minuttene, mens Meinhard Olsen får knappe 10 siste minutter.

Du må være logget inn for å kommentere.


Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Siste kommentarer

Hva i all verden har Arbeiderpartiet mot norsk natur?"Hva i all verden har Rødt mot norske industriarbeidere?" Slik spør Per ...
Bjørn Nøstvold 2 dager siden Norges hemningsløse eksport av strøm inn i EU
Så enig.Veien ut av dette er ved neste korsvei å støtte partier som vil det annerledes. En finner de stort ...
Øyvind Hoksnes 2 dager siden Det einaste som er destruktivt er Møreaksen!
@Petter E. OlsenSå du vil ordne med altfor djup tunnel som ikkje blir godkjent etter dagens standard samt i tillegg bygge Kjerringsundet ...
Kl. 08:10: Bedriftsbesøk hos eSEA Marine AS i Kristiansund. Offshorebedrift som blant annet jobber med å hente opp avfall frå ...
Geir Gerhard Greger 10 dager siden Grødahl: – Flott at Geir engasjerer seg
Hei, Arne. Tusen takk for oppklaring og svar på mitt innlegg. Jeg hadde ikke fått med meg at kirurgien skal forsette ...
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i større format og valg av periode. Her vil du også kunne finne tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte