fbpx
Annonse
Annonse
Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: Privat
Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: Privat
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Stabæk–KBK: 2–1

Spillerne blir bedømt mellom karakterene 1-6, hvor 6 er beste karakter.

Sean McDermott: 4 poeng
KBK sin beste spiller. Slipper inn 2 mål som det er vanskelig å gjøre noe med. Har ellers mange fine inngripener og virker trygg og sikker.

Aliou Coly: 3 poeng
Sliter med pasningskvaliteten. Men bakover er det ikke krise, og han berger i tillegg en del med farten sin.

Dan Peter Ulvestad: 3 poeng
Ikke helt på topp denne gangen. Stabæk slipper alt for mye til. Uvanlig unøyaktig med ball også.

Christophe Psyché: 2 poeng
Dette var mange steg tilbake fra den soliditeten som har vært tidligere i år. Ble fraløpt i bakrom stadig vekk, og var ofte i trøbbel da han ble utfordret langs bakken.

Christoffer Aasbak: 3 poeng
Han bidrar bra framover på banen, noe som trekker opp. Men samarbeidet med Psyché er ikke bra når Stabæk kjører på. Bak og mellom dem er det åpent som ei låvedør.

Amidou Diop: 2 poeng
Veldig involvert i begge Stabæk sine mål. Det hjelper nesten ikke hvor mye bra en gjør når det alt for ofte gjøres feil som resulterer i store sjanser og baklengsmål, noe det har vært litt for mye av i flere kamper. I tillegg går mye på tvers og bakover.

Jesper Isaksen: 3 poeng
Kommer egentlig ganske brukbart fra det, men det er strengt tatt ikke den yngste som skal gå foran i en sånn kamp. Fortsetter å prøve selv om han får noen kraftige smeller.

Meinhard Olsen: 2 poeng
Rimelig usynlig den omgangen han fikk. Etter mange positive innhopp hadde man håpet på noe mer. Kom aldri på skuddhold og fikk vist fram den gode foten, bortsett ifra et dårlig forsøk på et alt for svakt frispark.

Bent Sørmo:  3 poeng
Er forholdsvis god med ball som vanlig, men det var nok uvant å ha spillere på alle kanter i en litt ny rolle på midtbanen. Etter keeper muligens den som kommer best fra denne kampen.

Torgil Gjertsen: 3 poeng
Er den som skaper litt for KBK uten at det sier altfor mye. Er entusiastisk i spillestilen og vil mer enn han greier denne gangen.

Bendik Bye: 2 poeng
Åpner som enslig spiss og klarer egentlig ikke å skape noe av betydning. Blir bare løpende etter mange litt håpløse lange baller. Hvis en er snill bedre på sin vante høyre flanke etter pause. Men totalt sett et langt steg ned etter en bra periode.

Kristoffer Hoven: 3 poeng
Blir en vanskelig andre omgang for Hoven. Er nok en spisstype som trenger mer hjelp på spissplassen, og som er bedre når det kommer innlegg fra sidene enn lange baller bakfra. Men jobber godt og gir alt i masse dueller.

Liridon Kalludra: 2 poeng
Kommer inn uten å prege kampen nevneverdig. Er nok heller ikke den enkleste kampen å komme inn i når motstanderen har såpass god kontroll.

Sondre Sørli spiller de 10 siste minuttene av en av de minst gode kampene til KBK i årets sesong. Faktisk en av kampene hvor KBK har hatt mest ballbesittelse, men likevel den kampen det er skapt minst sjanser.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.
For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet over.

Annonse
Annonse
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte