Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
16 oktober 2019 06:16
Del på Facebook
Foto: Presidential Press Service/ AP/ NTB scanpix
Foto: Presidential Press Service/ AP/ NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til 16. oktober.

Biden forsvarte sønnen under TV-debatt

Tidligere visepresident Joe Biden sa under Demokratenes fjerde debatt natt til onsdag at Donald Trump er ute etter sønnen hans fordi presidenten vet at Biden kan «slå ham ned i støvlene».

Riksrettsprosessen mot Donald Trump var det første temaet mellom demokratene som kjemper om å bli partiets presidentkandidat til valget neste år.

Tyrkia vil ikke erklære våpenhvile i Syria

I en uttalelse sier president Recep Tayyip Erdogan at han har sagt til USAs president Donald Trump at Tyrkia ikke kommer til å erklære våpenhvile nord i Syria.

Den tyrkiske presidenten har videre avvist å forhandle med den kurdiske YPG-militsen, som Tyrkia anser å være en terrororganisasjon.

Flere evakuert fra brann i leilighetsbygg

Ingen skal ha kommet til skade etter at seks-sju personer måtte komme seg ut av et leilighetsbygg i Asker natt til onsdag på grunn av en kjellerbrann.

Politiet i Oslo sier til NTB at meldingen om brannen på Askerjordet i Akershus kom til dem via brannvesenet klokka 2.05. Beboerne ble sjekket av helsepersonell.

Kina ber USA slutte å blande seg

Kina ber USA ikke blande seg i deres interne forhold etter at Representantenes hus vedtok lovforslag som støtter demonstrantene i Hongkong.

Talsperson for Kinas utenriksdepartement Geng Shuang sier i en uttalelse onsdag at de blant annet tar avstand fra vedtaket «Hongkong Human Rights and Democracy Act».

Pence vil ikke gi fra seg dokumenter

I et brev sier USAs visepresident Mike Pence at han ikke vil gi ut dokumenter til Representantenes hus i forbindelse med riksrettsprosessen mot president Donald Trump.

Begrunnelsen som gis er den samme som advokatene til Trump har gitt: Representantenes hus har ikke hatt en formell avstemning om å starte en riksrettsprosess.

(©NTB)

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Brobygging
@Terje SundsbøI ein uttale til mellom anna E39 Ålesund til Molde, eller omvendt, uttaler Transportforvaltning Midt i SVV (05.03.24) mellom anna, ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Brobygging
@Terje SundsbøEg har vist til forpliktende mål i klimapolitikken. Med gjeldande tiltak er vi langt frå å oppnå dette målet.Så har ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Brobygging
@Geir Ole SætremyrDet kloden ikke tåler, er enormt kraftkrevende ferger. Når Møreaksen avløser 3 fergesamband, blir enorme mengder elektrisitet frigitt, langt mer ...
Geir Ole Sætremyr 2 dager siden Brobygging
@Terje SundsbøDet akkurat det eg sa, der må vere likhet mellom Loke og Tor. Også reduksjon av farta gjennom Tautratunellen frå ...
Terje Sundsbø 2 dager siden Brobygging
@Geir Ole SætremyrHurtige trafikkreduksjoner oppnås ved å redusere fartsgrensene i dag på allerede sterkt trafikkerte veier, slik som rundt Ålesund. Uten utviding ...
Geir Ole Sætremyr 2 dager siden Brobygging
@Terje SundsbøDette vil ramme alle, også der framskrivingane av trafikk er 50+. Naudsynt trafikkauke til å betale tilbake bompengefinansieringa. Sjøl om SVV ...
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse