Annonse
Annonse
Manchester United betaler flyreise for supportere. Her er manager Ole Gunnar Solskjær etter midtukeseieren over Chelsea i ligacupen. Foto: Ian Walton / AP / NTB scanpix
Manchester United betaler flyreise for supportere. Her er manager Ole Gunnar Solskjær etter midtukeseieren over Chelsea i ligacupen. Foto: Ian Walton / AP / NTB scanpix

Manchester United stiller med et eget privatfly for supportere rammet av konkursen til reiseoperatøren Thomas Cook, i forbindelse med bortekampen mot Astana.

Mange av supporterne har nemlig fått trøbbel med å komme seg til bortekampen mot Astana i Kasakhstan som et resultat av at reiseselskapet gikk konkurs i slutten av september.

Derfor tar United saken i egne hender og bestiller et eget privatfly. Supportere kan få gratis reise til Kasakhstan om de beviser at de i utgangspunktet hadde bestilt via Thomas Cook.

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Vi er glad for å fortelle at Manchester United vil organisere en gratis reise for den kommende kampen i Kasakhstan for dem som ble påvirket, skriver klubben.

Kampen mot Astana spilles 28. november. Før den tid skal United ha hjemmekamp mot Partizan. Oppgjøret mot serberne er kommende torsdag. Ole Gunnar Solskjær og co. leder sin gruppe i europaligaen etter tre kamper. Rødtrøyene har til nå hanket inn sju av ni mulige poeng.

United har hatt en oppsving den siste uken etter en tøff start på sesongen. Etter først å ha spilt uavgjort mot serieleder Liverpool, er det blitt tre strake borteseire mot Partizan, Norwich og Chelsea for Solskjær.

(©NTB)

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til post@ksu.no.
For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet under.

Annonse
Annonse
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte