Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
Per Erik Hoem
Artikkel
04 november 2019 10:08
Del på Facebook
KBKs keeper Serigne Mor Mbaye i full strekk på en avslutning fra Eirik Hestad (bak) i eliteseriekampen i fotball mellom Molde og Kristiansund på Aker Stadion. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
KBKs keeper Serigne Mor Mbaye i full strekk på en avslutning fra Eirik Hestad (bak) i eliteseriekampen i fotball mellom Molde og Kristiansund på Aker Stadion. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Molde–KBK: 2–0

hoem per erik 20170426 193727Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: PrivatSpillerne blir bedømt mellom karakterene 1–6, hvor 6 er beste karakter.

Serigne Mor Mbaye: 5 poeng
Har stått i cupkampene til KBK tidligere i år og spilt godt. Følger opp på samme måte mot Molde med en veldig god kamp. Flere gode redninger. Virker trygg i feltet. KBK sin bestemann.

Aliou Coly: 2 poeng
Fryktelig rufsete kamp. Solid i dueller, men med ball er det ikke bra. Sliter igjen med denne offsidelinja og opphever den på det andre målet. Også heldig etter 10 minutter da Leke James feilaktig blir avvinket for en offside som Coly egentlig opphever. Alt for gjentagende og avgjørende problem som KBK må løse.

Christophe Psyché: 3 poeng
Litt som mot Viking, sliter uvanlig mye mot løpssterke spillere. Heller ikke den offensive trusselen på dødball som i tidligere kamper denne sesongen.

Dan Peter Ulvestad: 4 poeng
Duellsterk som vanlig, og er en av de som holder nivået denne gangen. Burde strengt scoret mål før pause, i hvert fall truffet målet, på en stor sjanse. Men så lenge KBK sliter med trekkspill forsvarslinje blir det ikke enkelt. Avslutter kampen som spiss.

Christoffer Aasbak: 3 poeng
Uvanlig lite synlig gjennom hele kampen. Dårligere dødballer enn en har vært vant med. Burde nok vært nærmere og hatt bedre kontroll på Aursnes på det første målet.

Andreas Hopmark: 3 poeng
Alt for enkelt dratt av på det første målet, hvor Molde etterpå er gode til å beholde overtall i situasjonen. Sliter flere andre ganger når hjemmelaget spiller langs bakken. Forholdsvis trygg med ball.

Amidou Diop: 4 poeng
Positiv kamp av Diop. Jobber godt og god i dueller. Har et fint avslutningsforsøk. Litt mer ujevn i pasningsspillet. Jukser nok litt mot Hestad på det andre målet.

Torgil Gjertsen: 2 poeng
Et langt steg bakover etter mange gode kamper. Skaper egentlig veldig lite, og byttes ut med litt over en halv time igjen.

Sondre Sørli: 3 poeng
Blir litt junior i mange dueller mot sterke Moldespillere. Men fortsetter for så vidt å prøve selv om han blir tatt skikkelige noen ganger. Byttes ut de siste 10 minuttene.

Amahl Pellegrino: 3 poeng
Jobber mer med ryggen mot Moldemålet enn motsatt. Kommer ikke til all verden av sjanser. Men hjelper godt bakover.

Flamur Kastrati: 3 poeng
Jobber og sliter med en voldsom energi uten at det får noe særlig uttelling i form av sjanser. Får et mål korrekt annullert i første omgang hvor Coly bruker unødvendig mye armer og bein mot Linde. Byttes ut de siste 10 minuttene.

Liridon Kalludra: 2 poeng
Kommer inn for Gjertsen og kommer aldri skikkelig inn i kampen. Slik Molde preger kampen er det heller ikke veldig enkelt å få til noe særlig for Liri.

Bent Sørmo og Jesper Isaksen kommer begge inn det siste kvarteret uten å utgjøre noen stor forskjell på laget. Molde var beklageligvis det klart beste laget denne gangen.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Terje Sundsbø 3 dager siden Brobygging
Når fergeleiet flyttes ut fra sentrum av Molde, blir fortsatt ferge et enda dårligere alternativ. Hva sier folket på Vestnes ...
Geir Ole Sætremyr 3 dager siden Køkultur og samferdsel – Romsdal må våkne
@Terje SundsbøNo er "gjeldande " NTP i ferd med å gå ut på dato. Og, strekninga Ålesund til Molde er
@Geir Ole SætremyrMøreaksen er blant de høyest rangerte prosjektene basert på netto nytte pr. investert krone i gjeldende NTP. Få andre har ...
Geir Ole Sætremyr 4 dager siden Køkultur og samferdsel – Romsdal må våkne
@Terje SundsbøEg forstår at enkelte drøymer om å lese dette inn i dei signala som er gitt. Men, det er ikkje ...
@Geir Ole SætremyrSamferdselsministeren vil utrede om det kan bli en mindre økonomisk belastning om Møreaksen deles opp i flere trinn. Han ønsker ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse