Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Per Erik Hoem
Artikkel
04 november 2019 10:08
Del på Facebook
KBKs keeper Serigne Mor Mbaye i full strekk på en avslutning fra Eirik Hestad (bak) i eliteseriekampen i fotball mellom Molde og Kristiansund på Aker Stadion. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
KBKs keeper Serigne Mor Mbaye i full strekk på en avslutning fra Eirik Hestad (bak) i eliteseriekampen i fotball mellom Molde og Kristiansund på Aker Stadion. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Molde–KBK: 2–0

hoem per erik 20170426 193727Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: PrivatSpillerne blir bedømt mellom karakterene 1–6, hvor 6 er beste karakter.

Serigne Mor Mbaye: 5 poeng
Har stått i cupkampene til KBK tidligere i år og spilt godt. Følger opp på samme måte mot Molde med en veldig god kamp. Flere gode redninger. Virker trygg i feltet. KBK sin bestemann.

Aliou Coly: 2 poeng
Fryktelig rufsete kamp. Solid i dueller, men med ball er det ikke bra. Sliter igjen med denne offsidelinja og opphever den på det andre målet. Også heldig etter 10 minutter da Leke James feilaktig blir avvinket for en offside som Coly egentlig opphever. Alt for gjentagende og avgjørende problem som KBK må løse.

Christophe Psyché: 3 poeng
Litt som mot Viking, sliter uvanlig mye mot løpssterke spillere. Heller ikke den offensive trusselen på dødball som i tidligere kamper denne sesongen.

Dan Peter Ulvestad: 4 poeng
Duellsterk som vanlig, og er en av de som holder nivået denne gangen. Burde strengt scoret mål før pause, i hvert fall truffet målet, på en stor sjanse. Men så lenge KBK sliter med trekkspill forsvarslinje blir det ikke enkelt. Avslutter kampen som spiss.

Christoffer Aasbak: 3 poeng
Uvanlig lite synlig gjennom hele kampen. Dårligere dødballer enn en har vært vant med. Burde nok vært nærmere og hatt bedre kontroll på Aursnes på det første målet.

Andreas Hopmark: 3 poeng
Alt for enkelt dratt av på det første målet, hvor Molde etterpå er gode til å beholde overtall i situasjonen. Sliter flere andre ganger når hjemmelaget spiller langs bakken. Forholdsvis trygg med ball.

Amidou Diop: 4 poeng
Positiv kamp av Diop. Jobber godt og god i dueller. Har et fint avslutningsforsøk. Litt mer ujevn i pasningsspillet. Jukser nok litt mot Hestad på det andre målet.

Torgil Gjertsen: 2 poeng
Et langt steg bakover etter mange gode kamper. Skaper egentlig veldig lite, og byttes ut med litt over en halv time igjen.

Sondre Sørli: 3 poeng
Blir litt junior i mange dueller mot sterke Moldespillere. Men fortsetter for så vidt å prøve selv om han blir tatt skikkelige noen ganger. Byttes ut de siste 10 minuttene.

Amahl Pellegrino: 3 poeng
Jobber mer med ryggen mot Moldemålet enn motsatt. Kommer ikke til all verden av sjanser. Men hjelper godt bakover.

Flamur Kastrati: 3 poeng
Jobber og sliter med en voldsom energi uten at det får noe særlig uttelling i form av sjanser. Får et mål korrekt annullert i første omgang hvor Coly bruker unødvendig mye armer og bein mot Linde. Byttes ut de siste 10 minuttene.

Liridon Kalludra: 2 poeng
Kommer inn for Gjertsen og kommer aldri skikkelig inn i kampen. Slik Molde preger kampen er det heller ikke veldig enkelt å få til noe særlig for Liri.

Bent Sørmo og Jesper Isaksen kommer begge inn det siste kvarteret uten å utgjøre noen stor forskjell på laget. Molde var beklageligvis det klart beste laget denne gangen.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 2 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDu er i det filosofiske hjørnet i dag. Du får ta deg ei misjonsferd, sville for sville,  og sjå kor ...
Terje Sundsbø 2 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrBurde ikke heller du alliere deg med Frank Sve (Frp)? I følge Hans-Peter Kaaresen blir jo Frank Sve (Frp) den ...
Terje Sundsbø 2 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrJernbane er en av ulike transportløsninger, på samme måte som vei. Da er det vel rimelig at de behandles likt?
Geir Ole Sætremyr 3 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDu får alliere deg med Sve og Frp når det gjeld miljøpolitikk.  Symboltunge som dei er.
Geir Ole Sætremyr 4 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDet er slik det er spesifisert for veganlegg.Jernbane får du lufte der det høyrer heime
Terje Sundsbø 4 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrDet er meningsløst at et stort nasjonalt veiprosjekt skal finansieres med «lokal forankring», dvs. fylkeskommunal bompengegaranti. Mener du at slik ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse