fbpx
Annonse
Annonse
Kristiansunds Amahl Pellegrino (bak) feirer 1-0 i eliteseriekampen i fotball mellom Kristiansund og Molde på Kristiansund Stadion. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
Kristiansunds Amahl Pellegrino (bak) feirer 1-0 i eliteseriekampen i fotball mellom Kristiansund og Molde på Kristiansund Stadion. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
KBK–Molde: 2–2

hoem per erik 20170426 193727Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: PrivatSpillerne er bedømt og gitt karakter mellom 1–6, hvor 6 er beste karakter.

Serigne Mor Mbaye
Starter kampen, men blir uheldigvis skadet etter 20 minutter og byttes ut.

Bent Sørmo: 2 poeng
Gjør mye rart i denne kampen. Fortsatt bra med ball, men skaper egentlig lite. Spiller seg opp utover i kampen.

Aliou Coly: 2 poeng
Litt klønete på det første målet til Molde. I overkant opptatt å ikke få ballen i armene. Berger mye på hurtigheten sin. Strek i dueller. Men slurver litt for mye.

Dan Peter Ulvestad: 4 poeng
Solid kamp og blant de beste på KBK som vanlig. Taper knapt en duell. Og holder et høyt nivå også når han har ball. Har tatt ytterlige steg i år.

Christoffer Aasbak: 3 poeng
Grei kamp og har kontroll på sin side. Mange hakk opp fra forrige kamp. Flink til å bidra i det offensive som vanlig. Byttes ut med skade.

Andreas Hopmark: 4 poeng
Scorer på den avgjørende straffen. Bedre og bedre for hver kamp som går. Spiller klokt. KBK sin bestemann.

Pål Erik Ulvestad: 3 poeng
Åpner kampen veldig bra. Sliter litt mer utover i kampen. Uheldig på andre målet til Molde. Slår i bakrom på målet til Pellegrino og får målgivende med 60 meters pasning. Bakromspasninger burde blitt brukt flere ganger.

Liridon Kalludra: 3 poeng
Ikke like god som sist. Finner ikke mellomrommene han søker, og får ikke til all verden mot Moldes sterke midtbane.  Byttes ut på slutten.

Sondre Sørli: 2 poeng
Løper fortsatt mye, men denne kampen var ikke som de foregående. Virker litt sliten og byttes ut. Men man ser at Sondre virkelig har tatt nivået denne sesongen.

Flamur Kastrati: 3 poeng
Går foran og løper veldig mye. Burde kanskje spart litt på kreftene av og til, men det er nå en gang slik han spiller. Skaper straffen som gir 2-2 på slutten. Har også et godt skudd som ikke er langt unna uttelling.

Amahl Pellegrino: 3 poeng
Våken og god når Moldes spillere ikke er det, og scorer et fint mål. Blitt målscoreren som KBK ikke har hatt de siste årene. Blir sliten og byttes også ut det siste kvarteret.

Eirik Holmen Johansen: 3 poeng
Viser bedre takter med føttene enn sist. Solid i feltet med sin store rekkevidde. Sjanseløs på målene. Har ikke all verden å gjøre ut over målene.

Amin Askar, Bendik Bye, Erlend Sivertsen og Faris Pemi Moumbagna kommer inn siste halvdel av andre omgang.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.
For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet over.

Annonse
Årbok - Freiøya Historielag
Annonse
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte