Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
NTB
Artikkel
NTB
09 september 2020 05:40
Del på Facebook
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til onsdag 9. september.

Skutt gjennom vindu i Oslo

Politiet rykket ut til Granstangen i Oslo i forbindelse med mange meldinger om smell fra området. Det ble avfyrt flere skudd gjennom et vindu.

Det var flere personer som sov i leiligheten, men ingen har blitt skadd. Ifølge politiet var det ingen barn til stede. Det er foreløpig bare funnet ett kulehull.

Test av koronavaksine stoppes etter mulige alvorlige bivirkninger

Testingen av legemiddelgiganten AstraZenecas såkalte Oxford-vaksine er satt på vent etter mistanke om alvorlige bivirkninger hos testpersoner i Storbritannia.

Fase 3-testingen av vaksinen, som utvikles av AstraZeneca og University of Oxford på ulike steder i USA, ble satt på vent etter en gjennomgang av vaksinetestingen, skriver nyhetsnettstedet Stat.

102 nye koronasmittede registrert siste døgn

Det var ved midnatt registrert 11.623 koronasmittede personer her i landet, viser foreløpige tall. Det er en økning på 102 meldte tilfeller siste døgn.

De siste to dagene er økningen på 235 meldte tilfeller, ifølge tallene fra det nasjonale meldesystemet for smittsomme sykdommer (MSIS).

Store branner i Moria-leiren

Det brenner kraftig i asylleiren Moria på den greske øya Lesvos. Folk evakueres fra leiren, som i helgen ble satt i koronakarantene.

Migranter og flyktninger har blitt evakuert bort fra brannene, opplyser myndighetene. Det er ikke klart hvordan brannene startet, og det er ikke meldt om skadde.

USA vurderer sanksjoner mot Hviterussland

Utenriksminister Mike Pompeo sier USA vurderer sanksjoner mot personer som er involvert i «menneskerettighetsbrudd og undertrykkelse» i Hviterussland.

I en uttalelse fordømmer Pompeo meldingene om bortføringen av opposisjonspolitiker Maria Kolesnikova og to andre opposisjonelle.

(©NTB)

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 28 minutter siden E39 – Livsnerven på Vestlandet
@Terje SundsbøEg har aldri tatt til orde å flytte fergeleiet til Mordalsvågen.Kva departementet og politikar frå SP sysler med av tankar ...
Terje Sundsbø 1 timer siden E39 – Livsnerven på Vestlandet
@Geir Ole SætremyrDu selv antydet flytting av fergeleiet i Molde sentrum til Mordalsvågen. Det samme har lederen av Stortingets transportkomite nettopp foreslått, ...
Geir Ole Sætremyr 4 timer siden E39 – Livsnerven på Vestlandet
@Terje SundsbøMin analyse er:Tospannet RR og TS arbeider febrilsk for å understøtte økonomien i prosjektet Molde til Julbøen, og vidare over ...
Terje Sundsbø 5 timer siden E39 – Livsnerven på Vestlandet
@Geir Ole SætremyrBehovet for flytting av fergeleiet ut av sentrum i Molde er all trafikken som kommer fra fergene ved hvert anløp. ...
Geir Ole Sætremyr 14 timer siden E39 – Livsnerven på Vestlandet
@Terje SundsbøKva er behovet for flytting? ÅDT ligg stabilt.
Terje Sundsbø 14 timer siden E39 – Livsnerven på Vestlandet
@Geir Ole SætremyrBehovet er langt større nå enn for 30-40 år siden. Fergeleiet ligger bokstavelig talt i sentrum av Molde, så ALL ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse