Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
15 september 2020 06:05
Del på Facebook
Foto: Egil Nyhus / NTB scanpix
Foto: Egil Nyhus / NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Dette er blant de ventede hendelsene i dag, tirsdag 15. september

Bertheussen må forklare seg om tagging og tusj

Aktoratet i den omfattende straffesaken mot tidligere justisminister Tor Mikkel Waras samboer går inn i en ny fase. Tirsdag må Bertheussen starte å svare på de konkrete punktene i tiltalen.

Først ut er hendelsen der det natt til torsdag 6. desember i 2018 ble skrevet «Rasisit» på parets husvegg og tegnet et stort hakekors og skrevet «rasist» på bilen deres.

Forhandlingsfrist for kommuneoppgjøret

Lønnsoppgjøret i kommunal sektor ble utsatt og startet torsdag 3. september. Fristen for å komme til enighet er ved midnatt tirsdag 15. september.

Mandag 14. september ble det brudd i forhandlingene i det statlige tariffområdet, og dette oppgjøret går dermed til mekling.

Ringerike tingrett starter behandling av Utøya-forføyning

Naboene som har gått til sak, har bedt om en midlertidig stans i utbyggingen av minnesmerket på Utøykaia fram til rettssaken starter i november.

Saken om den midlertidige forføyningen skal behandles i Ringerike tingrett 15. til 18. september.

Bob Woodwards Trump-bok utgis

Den prisvinnende journalistens bok «Rage» (Raseri) er basert på blant annet 18 intervjuer med Trump i perioden fra 5. desember i fjor til 21. juli i år.

I intervjuene kommer det blant annet fram at Trump bevisst dysset ned hvor farlig koronaviruset var og at han tar æren for at Saudi-Arabias kronprins slapp å bli grundigere gransket etter drapet på skribenten Jamal Khashoggi.

Israel og Emiratene signerer avtale

Israel og De forente arabiske emirater signerer en historisk avtale om å inngå diplomatiske bånd. Avtalen er meglet fram av USA, og seremonien holdes i Det hvite hus.

Avtalen med Emiratene ble kunngjort i midten av august, og fredag ble det også kjent at den lille øystaten Bahrain, der den sunnimuslimske kongefamilien styrer med hard hånd over landets sjiamuslimske flertall, normaliserer forholdet til Israel.

(©NTB)

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

jon ingar eik 45 minutter siden Møreaksen, tidenes skandale!
Ja Møreaksen er tidenes skandale, men følle prosjektet og den enda lengre omveien Hafast er mange ganger verre som ett ...
@Terje G. FinnøyDen raskeste veien er Møreaksen. Omveien er Romsdalsaksen, som også gir minst vei for pengene. Dine referanser til rette linjer ...
@Terje SundsbøMed dine uttalelser så sår du nettopp tvil om integriteten og seriøsiteten til Norstat.Og det samme gjelder vedr. KS2/del. 1 ...
@Terje G. FinnøyDet tragikomiske er det cel du som stpr for, men  flott at du nå benytter de samme referanser til SMP ...
Terje Sundsbø 6 timer siden Møreaksen, tidenes skandale!
@Rolf Erik PedersenDu lyver så det renner av deg. Jeg har aldri påstått at 80% er for Møreaksen. Jeg har vist til ...
Terje G. Finnøy 17 timer siden Verden består av mer enn lastebiler fra Sunnmøre
@Terje SundsbøDette nærmer seg en tragikomedie. Der det er forunderlig hvordan du vrir og vender, der du tilpasser din tillit/ikke tillit ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte