Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
NTB
Artikkel
NTB
15 september 2020 06:05
Del på Facebook
Foto: Egil Nyhus / NTB scanpix
Foto: Egil Nyhus / NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Dette er blant de ventede hendelsene i dag, tirsdag 15. september

Bertheussen må forklare seg om tagging og tusj

Aktoratet i den omfattende straffesaken mot tidligere justisminister Tor Mikkel Waras samboer går inn i en ny fase. Tirsdag må Bertheussen starte å svare på de konkrete punktene i tiltalen.

Først ut er hendelsen der det natt til torsdag 6. desember i 2018 ble skrevet «Rasisit» på parets husvegg og tegnet et stort hakekors og skrevet «rasist» på bilen deres.

Forhandlingsfrist for kommuneoppgjøret

Lønnsoppgjøret i kommunal sektor ble utsatt og startet torsdag 3. september. Fristen for å komme til enighet er ved midnatt tirsdag 15. september.

Mandag 14. september ble det brudd i forhandlingene i det statlige tariffområdet, og dette oppgjøret går dermed til mekling.

Ringerike tingrett starter behandling av Utøya-forføyning

Naboene som har gått til sak, har bedt om en midlertidig stans i utbyggingen av minnesmerket på Utøykaia fram til rettssaken starter i november.

Saken om den midlertidige forføyningen skal behandles i Ringerike tingrett 15. til 18. september.

Bob Woodwards Trump-bok utgis

Den prisvinnende journalistens bok «Rage» (Raseri) er basert på blant annet 18 intervjuer med Trump i perioden fra 5. desember i fjor til 21. juli i år.

I intervjuene kommer det blant annet fram at Trump bevisst dysset ned hvor farlig koronaviruset var og at han tar æren for at Saudi-Arabias kronprins slapp å bli grundigere gransket etter drapet på skribenten Jamal Khashoggi.

Israel og Emiratene signerer avtale

Israel og De forente arabiske emirater signerer en historisk avtale om å inngå diplomatiske bånd. Avtalen er meglet fram av USA, og seremonien holdes i Det hvite hus.

Avtalen med Emiratene ble kunngjort i midten av august, og fredag ble det også kjent at den lille øystaten Bahrain, der den sunnimuslimske kongefamilien styrer med hard hånd over landets sjiamuslimske flertall, normaliserer forholdet til Israel.

(©NTB)

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 10 timer siden Når utredninger er systematisk feil
@Terje SundsbøDet er interessant å lese dei forskjellige parti sine kommentarer i Transport- og kommunikasjonskomiteen si behandling av NTP. Det gir eit ...
Terje Sundsbø 10 timer siden Når utredninger er systematisk feil
@Rolf Erik PedersenDe demokratiske prosessene har i valg på valg gitt flertall for de partier som er for Møreaksen. Derfor er Møreaksen ...
Terje Sundsbø 10 timer siden Når utredninger er systematisk feil
@Rolf Erik PedersenPengene til Møreaksen bevilges over statsbudsjettet, pengene er øremerket dette prosjektet og er ikke en pott til fri disposisjon for ...
Terje Sundsbø 10 timer siden Når utredninger er systematisk feil
@Rolf Erik PedersenDu finner linker her: https://ksu.no/artikler/leserinnlegg/123132-otroya-fergefri-baner-vei-for-tautratunnelen-20240206I alle disse meningsmålingene er det et stort flertall som ønsker fergefri kryssing av Romsdalsfjorden. I ...
Terje Sundsbø 10 timer siden Når utredninger er systematisk feil
@Rolf Erik PedersenNæringslivet ønsker Møreaksen. Terje Dyrseth ved Brunvoll gjennomførte en underskriftskampanje FOR Møreaksen: https://www.rbnett.no/naeringsliv/i/JEqxJR/deler-av-naeringslivet-mobiliserer-for-moreaksen-har-doblet-antallet-bedrifter«Nå har næringslivsledere for mer enn 100 virksomheter ...
Rolf Erik Pedersen 11 timer siden Når utredninger er systematisk feil
@Terje SundsbøHar du disse meningsmålingene, slik at vi andre også får se hva folk vil?
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse