Annonse
Annonse
Nye «Grip» ved Seivika fergekai. Foto: Kurt Helge Røsand / KSU.NO
Nye «Grip» ved Seivika fergekai. Foto: Kurt Helge Røsand / KSU.NO

Det blir innstilte avganger i sambandet Seivika–Tømmervåg fra onsdag kveld 16. september, melder Møre og Romsdal fylkeskommune.

Den ytterste delen av Seivika fergekai blir fjernet onsdag 16. september. Det gjør at fergen ikke lenger kan ligge ved kaien i Seivika om natten. Tømmervåg fergekai er også under ombygging og fergen må derfor ligge til kai i Kristiansund.

Den første og siste avgangen fra Seivika og Tømmervåg på hverdager blir på grunn av dette innstilt, opplyser fylkeskommunen.

– Både seilingstiden til og fra forbindelsen og den pålagte hviletiden til mannskapet gjør at det dessverre ikke er mulig å bygge ny kai uten å kansellere avganger, sier byggeleder Ole Kristian Remkall i Møre og Romsdal fylkeskommune.

Avgangene klokken 23.30 og 04.50 fra Seivika, og 00.00 og 05.20 fra Tømmervåg blir innstilt alle hverdager fram til en ny kai står ferdig. Arbeidet er beregnet til å ta omtrent to måneder, opplyser fylkeskommunen.

Pirene skal bygges bredere og lengre med fendring tilpasset de nye miljøfergene på fergekaiene i Seivika og Tømmervåg. Kaiene skal være helt ferdige innen utgangen av 2020.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til post@ksu.no.
For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet under.

Annonse
Årbok - Nordmøre Historielag
Annonse
Årbok - Nordmøre Historielag
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte