fbpx
Annonse
Annonse
KBKs Aliou Coly (t.h.) og Andreas Hopmark under eliteseriekampen mellom KBK og Brann på Kristiansund stadion. Foto: Terje Pedersen / NTB
KBKs Aliou Coly (t.h.) og Andreas Hopmark under eliteseriekampen mellom KBK og Brann på Kristiansund stadion. Foto: Terje Pedersen / NTB
KBK–Brann: 1–1

hoem per erik 20170426 193727Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: PrivatSpillerne er bedømt og gitt karakter mellom 1–6, hvor 6 er beste karakter.

Sean McDermott: 3 poeng
Har ikke alt for mange redninger i løpet av kampen. Enten bommer Brann eller så redder utespillerne til KBK. Men virker like trygg som før og gjennomfører sesongdebuten greit.

Bent Sørmo: 3 poeng
Har mistet litt av den offensive kraften i de siste kampene. Grei kontroll defensiv.

Aliou Coly: 3 poeng
Spiller med entusiasme og vinner mange dueller. Tar noen fine initiativ med ball. Men det er noe som mangler med dynamikken og organiseringen med Dan Peter ute, som for eksempel sideforskyvning på Brann sitt mål. Men uansett KBK sin beste spiller.

Ivar Furu: 3 poeng
Spiller en grei kamp igjen. Tøff og god i dueller. Litt unøyaktig på et par pasninger, og burde muligens vært litt våken ut mot venstre.

Christoffer Aasbak: 3 poeng
Mye mindre med framover enn vanlig. Har ikke kjempeproblemer bakover, men blir fortsatt overlatt litt for mye alene når motstanderen angriper på siden hans. Skal være forsiktig med skli-taklinger inne i egen 16-meter. Byttes ut de siste 5 minuttene.

Andreas Hopmark: 3 poeng
Ikke det beste han har prestert. Blir veldig mye sidelengs og bakover. Uten ball går det forholdsvis greit.

Olaus Skarsem: 2 poeng
Løper mye og jobber bra. Skaper uvanlig lite framover. Er en av mange som synder med å plukke opp Branns Taylor på målet deres. Litt underlig at han ikke tar den.

Amiduo Diop: 2 poeng
Er rimelig usynlig så lenge han spiller. Uvanlig lite involvert med ball. Byttes ut etter litt over timen.

Sondre Sørli: 2 poeng
Har en fin gjennomløpning og får straffe etter å ha blitt felt. Ellers ikke veldig synlig. Byttes ut etter litt over timen.

Flamur Kastrati: 3 poeng
Løper og kjemper på det meste. Setter opp Sørli på målet etter å ha erobret ballen midt på egen halvdel. Men bør fortsatt vært mer inne i motstanderens 16-meter om det skal bli målpoeng. Byttes ut med 20 minutter igjen.

Amahl Pellegrino: 3 poeng
Scorer nok en gang, denne gangen på straffe. Er uvanlig lite med i kampen. Har likevel noen fine initiativ, uten at det blir all verden ut av det.

Liridon Kalludra, Faris Pemi, Bendik Bye og Amin Askar kommer inn i løpet av den siste halvtimen.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.
For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet over.

Annonse
Annonse
Årbok - Freiøya Historielag
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte