fbpx
Annonse
Annonse
Per Erik Hoem
Artikkel
07 oktober 2020 09:18
Liridon Kalludra (midten) jubler med Amin Askar (t.v) og Amahl Pellegrino etter 1–2 målet under eliteseriekampen i fotball mellom Aalesund og KBK på Color Line Stadion. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB
Liridon Kalludra (midten) jubler med Amin Askar (t.v) og Amahl Pellegrino etter 1–2 målet under eliteseriekampen i fotball mellom Aalesund og KBK på Color Line Stadion. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Aalesund–KBK: 1–2

hoem per erik 20170426 193727Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: PrivatSpillerne er bedømt og gitt karakter mellom 1–6, hvor 6 er beste karakter.

Sean McDermott: 3 poeng

Selv om Ålesund har en del bra tilløp spesielt i første omgang treffer de ikke mye innom stengene. Og det som kommer av skudd har han grei kontroll på. Litt smårusk et par ganger i lufta.

Bent Sørmo: 2 poeng
Litt framgang framover denne kampen. Men i dag sliter KBK med å forsvare seg på sidene, spesielt i første omgang. Litt hodeløs på målet til Ålesund og fyller på i midten hvor KBK var stort flertall fra før. Litt mer tålmodighet og det målet hadde ikke kommet der.

Aliou Coly: 3 poeng
Spiller med entusiasme og vinner mange dueller. Bør vært litt forsiktig med overdreven armbruk/holding på dødball. Men det tettes stort sett bra til i midten hos KBK og igjen en rimelig godt gjennomført kamp.

Ivar Furu: 4 poeng
Tøff og god i dueller. Heldigvis våken på et par av noen vågale tilbakespill fra lagkameratene. Slår også noen fine langpasninger. Solid gjennomført kamp og fungerer godt med Coly. 

Christoffer Aasbak: 2 poeng
Alt for ofte ut av posisjon langt opp på banen. Hjemmelaget skaper mye på siden hans. Har vel aldri sett Aasbak så tam i en kamp før. Byttes i pausen.

Andreas Hopmark: 3 poeng
Har hatt en nedadgående formkurve de siste kampene. Unøyaktig i pasningsspillet flere ganger. Veldig heldig som slipper unna straffe i første omgang. Blir bedre etter pause.

Amiduo Diop: 2 poeng
Åpner kampen veldig positivt med et par bra skudd. Men deretter går det bare nedover. Sløve pasninger, dårlig i press og alt for mange slappe returløp. Har jo potensiale til så mye mer. Byttes ut i sluttminuttene.

Liridon Kalludra: 4 poeng

Er den som utgjør den største forskjellen på lagene i denne kampen. Målgivende på det første målet og scorer selv det andre. Kreativ og god utover i kampen. Byttes ut de siste 10 minuttene. KBK sin bestemann.

Bendik Bye: 2 poeng
Rimelig usynlig hele førsteomgangen. Kommer ikke helt inn i kampen. Evnen til uansett å komme til en sjanse eller to er der fortsatt, og har en av KBK sine beste muligheter i første omgang. Byttes ut i pausen.

Amahl Pellegrino: 3 poeng
Scorer for en gangs skyld ikke mål. Har en god målgivende på Liri sitt mål. Viser en del tendenser, men er ikke helt på topp denne gangen.

Faris Pemi: 3 poeng
Endelig scorer han mål. Har kommet til mange store sjanser denne sesongen, men uttellingen har latt vente på seg. Så får håpe at dette var vendepunktet. Byttes ut med en knapp halvtime igjen.

Sondre Sørli: 4 poeng
Spiller hele andre omgang og viser vei med glød og vilje. Utfordrer både rundt på siden og innover i banen med god fart på ball og bein. Har forspillet til det andre målet. Et stort steg framover etter noen heller mindre gode kamper.

Amin Askar: 3 poeng
Kommer inn i pausen og spiller på det trygge for å tette igjen på siden. Gjør en grei jobb der. Er ikke veldig mye med fremover.

Flamur Kastrati, Pål Erik Ulvestad og Christophe Psychè kommer inn i løpet av den siste halvtimen.

Du må være logget inn for å kommentere.


Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

KOMMENTARARKIV FRA TIDLIGERE KOMMENTARSYSTEM. KOMMENTARER LAGT TIL HER, BLIR ALDRI SYNLIGE. BRUK AKTIVT KOMMENTARSYSTEM OVER

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Årbok - Nordmøre Historielag
Annonse

Siste kommentarer

Terje Sundsbø 8 timer siden Møreaksen er sjanselaus!
Hvilke partier er det som støtter Møreaksen, har Sve glemt det? Dagens regjering Ap og Sp, samt Krf, V og ...
Terje Sundsbø 23 timer siden Møreaksen er sjanselaus!
Hvilke partier er det som støtter Møreaksen, har du glemt det? Les https://ksu.no/artikler/leserinnlegg/110408-paradokset-romsdalsaksen-20211021
Svært uventa kraftpris
Den nye Regjeringa sviktar fundamentalt med uforsvarleg og uventa  HØGE kraftprisar! Vanskeleg for oss vanlege veljarar å forstå  og godta ...
Skal bostøtte være en løsning mot vedvarende høye strømpriser i pressområder i Norge?Kraftforbruket innenlands må løsrives fra Nordpool og priser ...
Bjørn Nøstvold 3 dager siden Vedum: Ingen mirakelkur mot høye strømpriser
Kraftforbruket innenlands må løsrives fra Nordpool og priser som varierer med europeiske priser. Folket som eiere av storparten av kraftproduksjonen ...
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte