fbpx
Annonse
Annonse
Foto: Jil Yngland / NTB
Foto: Jil Yngland / NTB

Dette er de viktigste nyhetene fra natten.

238 nye koronasmittede siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 238 koronasmittede i Norge. Det er 68 færre enn dagen før og fem færre enn samme dag i forrige uke.

I alt var det ved midnatt registrert 60.803 koronasmittede personer her i landet, viser foreløpige tall fra det nasjonale meldesystemet for smittsomme sykdommer (MSIS).

Jeger funnet omkommet i skred i Trondheim

En jeger er funnet omkommet i en omfattende leteaksjon etter et skred på Vassfjellet i Trondheim. Leteaksjonen ble igangsatt klokken 19 i går kveld etter at han ikke kom hjem på ettermiddagen som ventet.

Politiet meldte like før midnatt at mannen var funnet og bekreftet død av en lege.

Ungdom stoppet nær skredkanten i Gjerdrum

To ungdommer er anmeldt for å ha tatt seg inn i det avsperrede området rundt skredet i Gjerdrum på Romerike. Én av dem var rett ved skredkanten.

Ifølge Romerikes Blad fikk politiet melding om saken rett etter midnatt fra vektere som har ansvar for vakthold i området. Ungdommene ble kjørt hjem til foreldre sine.

Gruvearbeider reddet i Kina

Den første av de 22 gruvearbeiderne som har vært innesperret etter en eksplosjon i en gruve i Kina i to uker, ble reddet ut i natt og er i god behold. Men hans fysiske tilstand er ekstremt dårlig.

Redningsarbeidere har hatt kontakt med elleve av de øvrige arbeiderne. En av dem er siden bekreftet død. En tolvte antas å være innesperret et annet sted i gruva, mens skjebnen for de ni siste er ukjent.

USA ber Kina slutte å presse Taiwan

Det amerikanske utenriksdepartementet ber Kina avslutte det Washington kaller pågående forsøk med bruk av militær, diplomatisk og økonomisk press mot Taiwan.

I stedet for å presse Taiwan, burde Beijing forsøke å få i stand samtaler med Taiwans demokratisk valgte regjering, heter det i en uttalelse som amerikansk UD sendte ut i natt norsk tid.

(©NTB)

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.
For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet over.

Annonse
Annonse
Årbok - Freiøya Historielag
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte