Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
NTB
Artikkel
NTB
11 mars 2021 06:05
Del på Facebook
Foto: UNTV / AP/ NTB
Foto: UNTV / AP/ NTB
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Dette er blant de ventede hendelsene torsdag 11. mars.

Storbritannias utenriksminister besøker Norge

Storbritannias utenriksminister Dominic Raab besøker torsdag Norge for å diskutere endringene i forholdet mellom Norge og Storbritannia etter brexit.

Raab skal han ha møter med utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) og utviklingsminister Dag-Inge Ulstein (KrF) og vil også møte utenriksministrene i de øvrige nordiske landene digitalt. Raab reiser hjem allerede i ettermiddag.

NSM holde Sikkerhetskonferansen 2021

Dagen etter at det kjent at Stortinget på nytt var utsatt for et alvorlig dataangrep, arrangerer Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM) den årlige Sikkerhetskonferansen.

Statsminister Erna Solberg åpner den digitale konferansen hvor også ledelsen for politiet og Etterretningstjenesten deltar.

EMA vurderer Johnson & Johnsons vaksine

EUs legemiddeltilsyn EMA skal vurdere Johnson & Johnsons koronavaksine, som allerede er nødgodkjent i USA. Det er ventet at vaksinen får grønt lys til bruk i EU.

Foreløpig er ingen dato fastsatt, men Folkehelseinstituttet håper at de første dosene av vaksinen kan komme til Norge i løpet av kort tid. Vaksinen er viktig for framdriften i det norske vaksinasjonsprogrammet.

Biden taler på ettårsdagen for nedstengningen i USA

President Joe Biden vil ta opp de mange ofrene som det amerikanske folket har gjort i løpet av året, og han vil også snakke om den gigantiske krisepakken som Kongressen har vedtatt.

Onsdag ble Bidens hjelpepakke på 1.900 milliarder dollar vedtatt av det demokratiske flertallet i Representantenes hus.

NHOs har representantskapsmøte

NHO holder representantskapsmøte der de skal vedta sin forhandlingsposisjon foran årets lønnsoppgjør. Årets lønnsoppgjør er et mellomoppgjør, noe som betyr at det kun forhandles om lønn.

I februar varslet LO at de vil kreve at kjøpekraften sikres, og de vil prioritere et løft for lavtlønte, samt likelønn og seriøsitet i arbeidslivet i året oppgjør.

Viktor Hovland skal spille i Florida

Fra i dag skal Viktor Hovland spille Players Championship i Ponte Vedra Beach i Florida. Der får 23-åringen en ny sjanse etter at han falt helt gjennom i Arnold Palmer-turneringen forrige helg og endte på en 49. plass.

Nordmannen er for tiden ranket som nummer 13.-plass på PGA-rankingen.

(©NTB)

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 16 timer siden E39 – Livsnerven på Vestlandet
@Terje SundsbøOg da er vi tilbake til kostnadsaspektet som eg skisserte tidlegare, og matching av frekvens og reisetid. I tillegg til ...
Terje Sundsbø 17 timer siden E39 – Livsnerven på Vestlandet
@Geir Ole SætremyrLike fullt langt mer håndfast enn dine fabuleringer. Og det skisserer et gjennomførbart alternativ for flytting av fergeleiet ut av ...
Geir Ole Sætremyr 18 timer siden E39 – Livsnerven på Vestlandet
@Terje SundsbøGjelsvik tenker og vil at SVV skal sjå. Mindre håndfast kan det knapt nok bli når han spela opp preludium til ...
Terje Sundsbø 18 timer siden E39 – Livsnerven på Vestlandet
@Geir Ole SætremyrDet er ikke plass til flere rundkjøringer i sentrum. Vi har allerede en ved Roseby øst, en ved Roseby vest ...
Geir Ole Sætremyr 22 timer siden E39 – Livsnerven på Vestlandet
@Terje SundsbøDu må sjå på det totale trafikkbildet, inkludert vest for Molde sentrum, rundkjøringa ved Roseby, Fannestrandsveien, Frænaveien etc. Alke utrusta ...
Terje Sundsbø 22 timer siden E39 – Livsnerven på Vestlandet
@Geir Ole SætremyrTror du det bare er trafikken i den ene retningen som skaper trafikk-kaos? Bli voksen, din barnslige kverulering er ikke Naturvernforbundet ...
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse