Annonse
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
13 mai 2021 19:20
Sykepleier Ellen Lødemel setter plaster på stikket, etter at direktør i Folkehelseinstituttet, Camilla Stoltenberg, ble vaksinert mot covid-19 torsdag.Foto: Camilla Moe Røisland, FHI / NTB
Sykepleier Ellen Lødemel setter plaster på stikket, etter at direktør i Folkehelseinstituttet, Camilla Stoltenberg, ble vaksinert mot covid-19 torsdag.Foto: Camilla Moe Røisland, FHI / NTB

Folkehelsedirektør Camilla Stoltenberg (63) fikk torsdag sin første dose koronavaksine i Bydel Nordre Aker i Oslo. – Det er stort, sa hun.

– Det er stort. Jeg gledet meg til å se hvordan alt fungerte. Det var veldig godt organisert. Folk var veldig hyggelige og profesjonelle, sa folkehelsedirektøren, som kom syklende til Domus Athletica, der hun skulle få sin vaksine.

Stoltenberg fikk sin vaksinedose torsdag ettermiddag, og måtte som alle andre på vaksinesenteret sitte i kø og svare på de vanlige spørsmålene om hun har vært i utlandet, eller om noen rundt henne har vært syke.

– Glad for å se at det fungerer

Folkehelseinstituttet opplyser til NTB at Stoltenberg fikk sin vaksinedose uten å snike i køen eller å bli prioritert for vaksinering. Stoltenberg fikk en mRna-vaksine, altså Pfizer eller Moderna.

– Jeg blir veldig glad på egne vegne og på landets vegne for at dette fungerer så bra, sa Stoltenberg.

Både før og etter stikket satt Stoltenberg i ventelokalene med de andre som skulle bli vaksinert torsdag. Flere tok kontakt for å stille noen spørsmål til folkehelsedirektøren.

– Det var ikke vondt. Det er viktig at folk tar vaksinen når de får tilbud, både for å beskytte seg selv og andre. Hvis folk lar seg vaksinere når de får tilbud om det, kan vi etter hvert åpne opp samfunnet, sa Stoltenberg.

Gleder seg til å leve friere

Hun la til at også hun gleder seg til å kunne leve litt friere, men at det trolig ikke vil føre til stor endring i hennes hverdag som uansett er preget av jobben med å bekjempe pandemien.

– Selvfølgelig gleder også jeg meg til etter hvert å leve litt friere, og å kunne være mer med andre mennesker, sa Stoltenberg.

Ettersom det var en mRna-dose hun fikk, skal folkehelsedirektøren få en andre dose på et senere tidspunkt.

(©NTB)

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Siste kommentarer

Terje G. Finnøy 13 timer siden SVV fortsetter sin manipulasjon av E39 utredning
Her oppsummerer Jørn Inge på rekke og rad vesentlig punkt der SVV svikter oppgaven sin og ikke minst befolkningen i ...
Terje Sundsbø 16 timer siden SVV fortsetter sin manipulasjon av E39 utredning
Allerede i innledningen bommer Jørn Inge Løvik, daglig leder i Romsdalsaksen. Han hevder feilaktig at ca 60% av E39 trafikken ...
Geir Gerhard Greger 1 dager siden Agfa Isolette I
Jeg er imponert over min gamle turntreners kunnskap om kameraer. Jeg har ingen genuin interesser for kameraer selv, men synes ...
Petter E. Olsen 1 dager siden Kortslutning mellom eliten og vanlige folk
Og som alle som husker litt lenger enn til i fjor vet så startet hele galskapen også under en AP-statsminister:  ...
Terje Sundsbø 6 dager siden E39 gjennom Møre og Romsdal
@Terje G. FinnøyKrysningspunktene som SVV benytter seg av er basert på trafikktellinger og hvor tyngdepunktene for trafikken går. De viser at Møreaksen ...
Terje G. Finnøy 6 dager siden E39 gjennom Møre og Romsdal
@Terje SundsbøAng. krysningspunkt så er det nok andre som har vært selektiv (kreativ) underveis i det riggede Møreaksen prosjektet. Oppdraget fra ...
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i større format og valg av periode. Her vil du også kunne finne tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte