Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Del på Facebook
Nok en gang fremstår Dan Peter Ulvestad som KBKs bestemann i den sterke borteseieren mot Vålerenga. Pål Erik Ulvestad gjorde også en god figur. Foto: Torstein Bøe / NTB
Nok en gang fremstår Dan Peter Ulvestad som KBKs bestemann i den sterke borteseieren mot Vålerenga. Pål Erik Ulvestad gjorde også en god figur. Foto: Torstein Bøe / NTB
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Vålerenga–KBK: 1–2

hoem per erik 20170426 193727Per Erik Hoem (t.h.), ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Her ser vi et arkivbilde av Per Erik for IL Goma mot Molde 2, på slutten av 80-tallet. Foto: Digitalarkivet / TKSpillerne er bedømt og gitt karakter mellom 1–6, hvor 6 er beste karakter.

Sean McDermott: 5 poeng
Har flere gode redninger. Trygg på dødball selv om VIF presser mye inn mot keeper. Redder også straffe. Er veldig avgjørende for de de tre poengene.

Snorre Strand Nilsen: 4 poeng
Scorer sesongens første mål på et godt timet løp. Er solid defensivt og stopper det meste. Reagerer muligens litt sent i forspillet til hjemmelagets mål, burde nok tettet den luken bedre.

Aliou Coly: 4 poeng
Spiller med en voldsom vilje og entusiasme. Ofrer alt i dueller og blokkerer mange skuddforsøk. Er også viktig i forsvaret med den høye farten. Fantastisk raid med ballen fra egen 16-meter til det ble corner i andre omgang.

Dan Peter Ulvestad: 5 poeng
Holder et usedvanlig høyt og jevnt nivå, og er god til det meste. Spesielt imponerende hvor god han er mann mot mann langs bakken.  Virker å bli bedre og bedre for hvert år. Scorer et flott mål på dødball. KBK sin bestemann.

Bent Sørmo: 3 poeng
Sliter litt bakover når han utfordres av Dønnum, og er ikke like aktiv fremover som vanlig. Likevel en kamp på det jevne. Byttes ut i pausen med kjenning til skade.

Andreas Hopmark: 3 poeng
Sikker med ball og god i dueller. Litt klønete når han lager straffe. Blitt rimelig komfortabel i rollen på midten og gjennomfører en grei kamp.

Pål Erik Ulvestad: 4 poeng
Har åpnet sesongen veldig bra. Spiller rolig og fornuftig med ball. Flink til å dekke rom. Fysisk sett virker han å være mye bedre rustet enn tidligere sesonger. Byttes ut de siste 10 minuttene.

Amidou Diop: 4 poeng
Gjør en veldig god jobb i det defensive fra en i utgangspunktet offensiv posisjon. Meget viktig på dødballer foran eget mål når VIF presser på. Forstyrrer hele tiden hjemmelaget i deres oppbyggende spill. Med ball er det et stykke igjen til gammelt nivå. Byttes ut de siste 5 minuttene.

Torgil Gjertsen: 4 poeng
To målgivende, hvorav det ene på corner. Flink til å utfordre i en mot en situasjoner og lager trøbbel for motstanderen, noe som har vært litt mangelvare hos KBK. Litt tyngre bakover mot VIF sin gode høyreside. Byttes ut de siste 10 minuttene.

Bendik Bye: 3 poeng
Løper mer enn de fleste. Kommer til en stor sjanse etter et godt løp og godt spill. Har også flere andre gode initiativ. Holder godt hele kampen.

Brynjólfur Willumson: 3 poeng
Ikke veldig synlig, og blir til tider litt for mye alene på topp. Men viser frem egenskaper som helt sikkert vil bli verdifulle. God til å motta ballen og deretter holde på den. Kommer ikke til sjanser. Byttes ut de siste 20 minuttene.

Erlend Sivertsen: 3 poeng
Egentlig som Sørmo, som han erstatter ved pause. Sliter også litt med Dønnum & co, men ikke verre enn at det er godkjent. Er som vanlig ikke redd for å være med fremover, selv om ikke sjansen bydde seg altfor ofte.

Olaus Skarsem, Flamur Kastrati, Max Williamsen og Ivar Furu kommer inn i løpet av den siste halvtimen.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 3 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDu er i det filosofiske hjørnet i dag. Du får ta deg ei misjonsferd, sville for sville,  og sjå kor ...
Terje Sundsbø 3 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrBurde ikke heller du alliere deg med Frank Sve (Frp)? I følge Hans-Peter Kaaresen blir jo Frank Sve (Frp) den ...
Terje Sundsbø 3 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrJernbane er en av ulike transportløsninger, på samme måte som vei. Da er det vel rimelig at de behandles likt?
Geir Ole Sætremyr 4 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDu får alliere deg med Sve og Frp når det gjeld miljøpolitikk.  Symboltunge som dei er.
Geir Ole Sætremyr 5 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDet er slik det er spesifisert for veganlegg.Jernbane får du lufte der det høyrer heime
Terje Sundsbø 5 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrDet er meningsløst at et stort nasjonalt veiprosjekt skal finansieres med «lokal forankring», dvs. fylkeskommunal bompengegaranti. Mener du at slik ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse