fbpx
Annonse
Annonse
Nok en gang fremstår Dan Peter Ulvestad som KBKs bestemann i den sterke borteseieren mot Vålerenga. Pål Erik Ulvestad gjorde også en god figur. Foto: Torstein Bøe / NTB
Nok en gang fremstår Dan Peter Ulvestad som KBKs bestemann i den sterke borteseieren mot Vålerenga. Pål Erik Ulvestad gjorde også en god figur. Foto: Torstein Bøe / NTB
Vålerenga–KBK: 1–2

hoem per erik 20170426 193727Per Erik Hoem (t.h.), ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Her ser vi et arkivbilde av Per Erik for IL Goma mot Molde 2, på slutten av 80-tallet. Foto: Digitalarkivet / TKSpillerne er bedømt og gitt karakter mellom 1–6, hvor 6 er beste karakter.

Sean McDermott: 5 poeng
Har flere gode redninger. Trygg på dødball selv om VIF presser mye inn mot keeper. Redder også straffe. Er veldig avgjørende for de de tre poengene.

Snorre Strand Nilsen: 4 poeng
Scorer sesongens første mål på et godt timet løp. Er solid defensivt og stopper det meste. Reagerer muligens litt sent i forspillet til hjemmelagets mål, burde nok tettet den luken bedre.

Aliou Coly: 4 poeng
Spiller med en voldsom vilje og entusiasme. Ofrer alt i dueller og blokkerer mange skuddforsøk. Er også viktig i forsvaret med den høye farten. Fantastisk raid med ballen fra egen 16-meter til det ble corner i andre omgang.

Dan Peter Ulvestad: 5 poeng
Holder et usedvanlig høyt og jevnt nivå, og er god til det meste. Spesielt imponerende hvor god han er mann mot mann langs bakken.  Virker å bli bedre og bedre for hvert år. Scorer et flott mål på dødball. KBK sin bestemann.

Bent Sørmo: 3 poeng
Sliter litt bakover når han utfordres av Dønnum, og er ikke like aktiv fremover som vanlig. Likevel en kamp på det jevne. Byttes ut i pausen med kjenning til skade.

Andreas Hopmark: 3 poeng
Sikker med ball og god i dueller. Litt klønete når han lager straffe. Blitt rimelig komfortabel i rollen på midten og gjennomfører en grei kamp.

Pål Erik Ulvestad: 4 poeng
Har åpnet sesongen veldig bra. Spiller rolig og fornuftig med ball. Flink til å dekke rom. Fysisk sett virker han å være mye bedre rustet enn tidligere sesonger. Byttes ut de siste 10 minuttene.

Amidou Diop: 4 poeng
Gjør en veldig god jobb i det defensive fra en i utgangspunktet offensiv posisjon. Meget viktig på dødballer foran eget mål når VIF presser på. Forstyrrer hele tiden hjemmelaget i deres oppbyggende spill. Med ball er det et stykke igjen til gammelt nivå. Byttes ut de siste 5 minuttene.

Torgil Gjertsen: 4 poeng
To målgivende, hvorav det ene på corner. Flink til å utfordre i en mot en situasjoner og lager trøbbel for motstanderen, noe som har vært litt mangelvare hos KBK. Litt tyngre bakover mot VIF sin gode høyreside. Byttes ut de siste 10 minuttene.

Bendik Bye: 3 poeng
Løper mer enn de fleste. Kommer til en stor sjanse etter et godt løp og godt spill. Har også flere andre gode initiativ. Holder godt hele kampen.

Brynjólfur Willumson: 3 poeng
Ikke veldig synlig, og blir til tider litt for mye alene på topp. Men viser frem egenskaper som helt sikkert vil bli verdifulle. God til å motta ballen og deretter holde på den. Kommer ikke til sjanser. Byttes ut de siste 20 minuttene.

Erlend Sivertsen: 3 poeng
Egentlig som Sørmo, som han erstatter ved pause. Sliter også litt med Dønnum & co, men ikke verre enn at det er godkjent. Er som vanlig ikke redd for å være med fremover, selv om ikke sjansen bydde seg altfor ofte.

Olaus Skarsem, Flamur Kastrati, Max Williamsen og Ivar Furu kommer inn i løpet av den siste halvtimen.

Du må være logget inn for å kommentere.


Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Årbok - Nordmøre Historielag
Annonse

Siste kommentarer

Terje Sundsbø 8 timer siden Møreaksen er sjanselaus!
Hvilke partier er det som støtter Møreaksen, har Sve glemt det? Dagens regjering Ap og Sp, samt Krf, V og ...
Terje Sundsbø 23 timer siden Møreaksen er sjanselaus!
Hvilke partier er det som støtter Møreaksen, har du glemt det? Les https://ksu.no/artikler/leserinnlegg/110408-paradokset-romsdalsaksen-20211021
Svært uventa kraftpris
Den nye Regjeringa sviktar fundamentalt med uforsvarleg og uventa  HØGE kraftprisar! Vanskeleg for oss vanlege veljarar å forstå  og godta ...
Skal bostøtte være en løsning mot vedvarende høye strømpriser i pressområder i Norge?Kraftforbruket innenlands må løsrives fra Nordpool og priser ...
Bjørn Nøstvold 3 dager siden Vedum: Ingen mirakelkur mot høye strømpriser
Kraftforbruket innenlands må løsrives fra Nordpool og priser som varierer med europeiske priser. Folket som eiere av storparten av kraftproduksjonen ...
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte