Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
NTB
Artikkel
NTB
12 juni 2021 16:57
Del på Facebook
Agon Mucolli og Kristiansund er serieledere. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB
Agon Mucolli og Kristiansund er serieledere. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kristiansund tok sin femte strake seier i Eliteserien med 2-0 over Odd på hjemmebane lørdag. Dermed topper Sander Kartum og lagkameratene tabellen.

Kristiansund har aldri tidligere ligget på toppen av den øverste divisjonen i norsk fotball. Laget hadde en svært svak sesongoppkjøring og tapte også de to første kampene i Eliteserien. Men siden er det blitt fem strake seirer.

Det gir serieledelse med 15 poeng fra sju kamper, ett poeng foran Rosenborg og Molde. Bodø/Glimt kan vippe kristiansunderne ned fra 1.-plassen igjen med poeng hjemme mot Mjøndalen søndag.

– Det er herlig å være en del av KBK nå, fastslo trener Christian Michelsen overfor Discovery etter kampen.

– Vi visste at det kom til å bli en tett kamp, og det første målet styrer alt. Men vi står distansen godt og er med hele veien. Det er en bra mentalitet og vinnervilje i gruppa, sa Michelsen.

Flyt

Kartum scoret det avgjørende 1-0-målet i det 62. minutt etter godt forarbeid av Olaus Skarsem. Odd spilte en ganske tam kamp, og KBK var hele veien nærmere 2-0 enn gjestene var utligning.

På overtid kom også målet som punkterte kampen. Dansken Agon Muçolli skrudde ballen inn i lengste hjørne og noterte sin første scoring i Kristiansund-trøya.

– Vi presterer bra, kommer oss i andreomgangen og får med oss tre poeng igjen. Det er god stemning og bra flyt nå. Vi har holdt nullen i fire strake kamper, så vi er bra om dagen, sa Kartum.

Skuffet

Det var målløst til pause etter en litt rotete omgang fra begge lag. Vertene så hakket farligere ut, og det fortsatte de med i 2. omgang.

Odds Kachi hadde akkurat misbrukt en god sjanse da han slo en dårlig bakoverpasning på egen halvdel som Skarsem plukket opp. Han tok seg ut på kanten og slo en perfekt pasning til Kartum, som bredsidet ballen i mål.

Odd var ikke utspilt, men slet med å skape store muligheter. Trener Jan Frode Nornes var selvsagt meget skuffet over resultatet.

– Når ting skal avgjøres, setter vi ikke sjansene, og KBK gjør det. Det er en jevn kamp, og vi kunne like godt ha fått poeng her. Men vi er for unøyaktige, og vi er ikke skarpe nok i boksen, sa han til Discovery.

(©NTB)

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 9 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDette er politikk gjennom Regjering og Storting.Det er ikkje noko Naturvernforbundet arbeider med, men vi registrerer kva rammeverk som er ...
Terje Sundsbø 9 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrDu svarer ikke på spørsmålet. Er det vanlig praksis i Naturvernforbundet?
Geir Ole Sætremyr 21 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDu må adressere dette hos andre.
Terje Sundsbø 1 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrPå Møreaksen betaler bilistene bompenger, på jernbane betaler passasjerene billett. Mitt spørsmål gjelder fortsatt:Hvorfor behandles lokal forankring og finansiering ulikt ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Anne Mari SandshamnSkålaveien var ikke et fergeavløsningsprosjekt, og mottok aldri offentlig støtte. Skålavegen ble bygget som en privat vei i regi av ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDer er ei forskell  Møreaksen skal delfinansierast via bompengar. Jernbane via passasjernbilett.80% staleg finansiering av Møreaksen.  Vesentlig statlig bidrag til finansiering ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse