fbpx
Annonse
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
12 juni 2021 16:57
Agon Mucolli og Kristiansund er serieledere. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB
Agon Mucolli og Kristiansund er serieledere. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Kristiansund tok sin femte strake seier i Eliteserien med 2-0 over Odd på hjemmebane lørdag. Dermed topper Sander Kartum og lagkameratene tabellen.

Kristiansund har aldri tidligere ligget på toppen av den øverste divisjonen i norsk fotball. Laget hadde en svært svak sesongoppkjøring og tapte også de to første kampene i Eliteserien. Men siden er det blitt fem strake seirer.

Det gir serieledelse med 15 poeng fra sju kamper, ett poeng foran Rosenborg og Molde. Bodø/Glimt kan vippe kristiansunderne ned fra 1.-plassen igjen med poeng hjemme mot Mjøndalen søndag.

– Det er herlig å være en del av KBK nå, fastslo trener Christian Michelsen overfor Discovery etter kampen.

– Vi visste at det kom til å bli en tett kamp, og det første målet styrer alt. Men vi står distansen godt og er med hele veien. Det er en bra mentalitet og vinnervilje i gruppa, sa Michelsen.

Flyt

Kartum scoret det avgjørende 1-0-målet i det 62. minutt etter godt forarbeid av Olaus Skarsem. Odd spilte en ganske tam kamp, og KBK var hele veien nærmere 2-0 enn gjestene var utligning.

På overtid kom også målet som punkterte kampen. Dansken Agon Muçolli skrudde ballen inn i lengste hjørne og noterte sin første scoring i Kristiansund-trøya.

– Vi presterer bra, kommer oss i andreomgangen og får med oss tre poeng igjen. Det er god stemning og bra flyt nå. Vi har holdt nullen i fire strake kamper, så vi er bra om dagen, sa Kartum.

Skuffet

Det var målløst til pause etter en litt rotete omgang fra begge lag. Vertene så hakket farligere ut, og det fortsatte de med i 2. omgang.

Odds Kachi hadde akkurat misbrukt en god sjanse da han slo en dårlig bakoverpasning på egen halvdel som Skarsem plukket opp. Han tok seg ut på kanten og slo en perfekt pasning til Kartum, som bredsidet ballen i mål.

Odd var ikke utspilt, men slet med å skape store muligheter. Trener Jan Frode Nornes var selvsagt meget skuffet over resultatet.

– Når ting skal avgjøres, setter vi ikke sjansene, og KBK gjør det. Det er en jevn kamp, og vi kunne like godt ha fått poeng her. Men vi er for unøyaktige, og vi er ikke skarpe nok i boksen, sa han til Discovery.

(©NTB)

Du må være logget inn for å kommentere.
Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Siste kommentarer

Jeg støtter dette oppropet.
Jeg støtter oppropet. 
Lars Svein Valderhaug 1 dager siden Juks, maktmisbruk og korrupsjon
@Terje SundsbøBetyr det at du går bort ifra gårsdagens uttalelse:«Slike anklager om juks og korrupsjon i Statens Vegvesen mener jeg vi ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Juks, maktmisbruk og korrupsjon
@Lars Svein ValderhaugJeg sier jo at du ikke anklager noen for korrupsjon, heller ikke Statens vegvesen. Hvorfor bringer du da korrupsjon inn ...
Lars Svein Valderhaug 1 dager siden Juks, maktmisbruk og korrupsjon
@Terje SundsbøLær deg logikk og å lese, Sundsbø! Jeg sier at jeg ikke anklager STATENS VEGVESEN for korrupsjon, din kverulant! Men ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Juks, maktmisbruk og korrupsjon
@Lars Svein ValderhaugDu nevner korrupsjon hele 8 ganger i ditt avisinnlegg. Og du har nevnt korrupsjon minst 7 ganger i dine kommentarer ...

Mest aktive

  • Terje Sundsbø 188 comments
  • Lars Svein Valderhaug 126 comments
  • Lama Vik 37 comments
  • Jan Rune Haukvik 30 comments
  • Vidar Hölm 28 comments
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte