fbpx
Annonse
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
05 juli 2021 20:58
Brann-krisen fortsetter for trener Kåre Ingebrigtsen og resten av laget. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB
Brann-krisen fortsetter for trener Kåre Ingebrigtsen og resten av laget. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Brann tok ledelsen tidlig borte mot Kristiansund, men det endte til slutt med 3-2-seier til KBK. Kampen var den femte på rad for Brann uten seier.

Bergenserne fikk en drømmestart på kampen da de tok ledelsen etter bare ti minutter, men det endte til slutt med tap for laget som fortsatt ligger sist i Eliteserien. Fem poeng gjør at Stabæk fortsatt er ett poeng foran, til tross for at også de tapte denne runden.

Vi må helt tilbake til 30. mai for å finne sist Brann vant. Det var da de slo Strømsgodset 3-0. Siden den gang har det blitt uavgjort mot Sarpsborg og Lillestrøm, samt tap for Brann, Haugesund og nå Kristiansund.

– Det gjør forferdelig vondt. Spesielt når jeg er veldig involvert i deres tredje mål. Jeg kan rette det opp igjen selv, da jeg får en stor sjanse til å gjøre 3-3. Det er klart at det er noe jeg kommer til å tenke på. Det gjør veldig vondt, sier Mathias Rasmussen til Bergensavisen.

– De er bedre enn oss i avgjørende situasjoner. Vi gir fra oss tre mål, da er det tungt å vinne kamper, sa trener Kåre Ingebrigtsen til Discovery.

Kristiansund i tetstriden

– Jeg synes Brann har vært nærme mange ganger i år. De er et godt lag og jeg er sikker på at Kåre (Ingebrigtsen) og Eirik (Horneland) vil få snudd resultatene etter hvert, sa KBK-trener Christian Michelsen.

Han kan smile for tre nye poeng. Med en kamp mindre spilt er laget fra Nordmøre på poenglikhet med Vålerenga på 3.-plass og seks poeng bak serieleder Molde. Opp til Bodø/Glimt på 2.-plass er det fire poeng, men nordlendingene har to kamper mer spilt.

Tidlig ledelse

Brann tok ledelsen etter ti minutter. Kasper Skaanes slo inn i boks og fant Petter Strand, som vant sin duell og headet ballen i beina på Mathias Rasmussen. Han pirket ballen over Sean McDermott og til 1–0 til gjestene. Det var også resultatet til pause, etter at begge lagene hadde hatt flere gode muligheter like før sidebyttet.

Så snudde KBK kampen på tre minutter. 57 minutter var spilt da Agon Muçolli scoret, via hanskene til Eirik Holmen Johansen og i mål. Tre minutter senere kriget Torgil Gjertsen inn en retur etter at Flamur Kastrati hadde headet mot mål, et forsøk som Holmen Johansen måtte gi retur på.

– Det har ikke vært mye mål eller publikum på hjemmebane i år, så da var det deilig å få begge deler i dag, sa Gjertsen til Discovery etter seieren.

Utlignet

Ledelsen varte bare i åtte minutter. Robert Taylor gjorde et lekkert forarbeid før han slapp ballen til Daouda Bamba. Angriperen fra Elfenbenskysten satte ballen kontrollert forbi McDermott og i mål. Hans fjerde scoring denne sesongen ga 2-2.

Men igjen svarte Kristiansund. 76 minutter sto det på kampuret da Andreas Hopmark løp seg fri på en corner og stanget ballen i mål.

(©NTB)

Du må være logget inn for å kommentere.


Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse
Årbok - Nordmøre Historielag

Siste kommentarer

Vidar Hölm 1 dager siden Kickstart og forutsetninger for Havriket
Denne bør alle lese. Er vel bedre begrunnet enn "utredningen" som ble kladdet motvillig i en lunchpause på rådhuset i ...
De siste 11 månedene har Molde og Kristiansund hatt felles fødeavdeling. I den tiden har ingen født underveis til sjukehus ...
Ketil Strand Andersen 2 dager siden Gjenåpne Kristiansund – vi godtar ingenting annet!
Veldig bra innlegg! Der er ikke akseptabelt at man sparer seg til store overskudd, samtidig med at man ikke frister ...
Lars Svein Valderhaug 3 dager siden Kristiansund Sp og aksen
@Lama VikKven svarar du? Eg har ikkje spurt om dette. Du klarer vel å sjå kva som var mi enkle problemstilling? ...
Lama Vik 3 dager siden Kristiansund Sp og aksen
@Lars Svein ValderhaugLars, eg svarer på kvifor SP ikkje arbeider for Romsdalsaksen. Rein, pur og sunn fornuft. Og nei, eg snakkar ikkje ...
Lars Svein Valderhaug 3 dager siden Kristiansund Sp og aksen
@Lama VikKva har dette med mitt innlegg å gjere? Skal du kommentere det, så hald deg til tema! Men ein ting ...
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte