Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
29 august 2021 19:40
Del på Facebook
Solskjær fikk sin 100. kamp som Manchester United-trener søndag. Foto: AP Photo / Jon Super / NTB
Solskjær fikk sin 100. kamp som Manchester United-trener søndag. Foto: AP Photo / Jon Super / NTB
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Manchester United er alene om å ha gått 28 strake bortekamper i Premier League uten nederlag. Bragden ble satt i en strevsom 1-0-seier over Wolverhampton.

Gjestene fra Manchester fikk det svært tøft i Ole Gunnar Solskjærs 100. ligakamp som United-sjef, men de fikk til slutt has på Wolverhampton. 1-0 seieren betyr at United går forbi Arsenal på rekordlisten over antall bortekamper i Premier League uten tap.

Wolves var det klart beste laget i store perioder, og vertene hadde flere enorme muligheter til å ta ledelsen på Molineux. Men det var United som omsider kunne juble for nettsus.

Mason Greenwood stormet mot Wolverhampton-målet snaut ti minutter før slutt og banket inn den avgjørende 1-0 scoringen.

– Gutten er spesiell. Mason er en som kan bli en toppspiller for United og for England, sa en lettet Solskjær etter kampen.

To poeng bak

Den førte United opp på sju poeng etter de tre første serierundene, to poeng bak serieleder Tottenham.

– Sju poeng, vi er fornøyd med det. Jeg sa forrige uke at en uavgjort kanskje ikke var så dårlig hvis vi vinner den neste, sa Solskjær.

Neste utfordring for Solskjær blir hjemmemøtet mot Newcastle lørdag 11. september. Det kan bli den første kampen for Cristiano Ronaldo etter United-returen.

Sjansesløseri

Francisco Trincão hadde to gigantsjanser for hjemmelaget allerede før det var passert fem minutter, men en beinparade fra David de Gea og en lang tå fra Aaron Wan-Bissaka sto i veien for den tidligere Barcelona-spilleren.

Wolverhampton fortsatte å dominere utover i omgangen, og vasket fram den ene sjansen etter den andre. Men verken Adama Traoré, Romain Saïss eller João Moutinho maktet å overliste Uniteds spanske sisteskanse.

Også etter hvilen var ulvene friske. Saïss fikk to muligheter på et hjørnespark etter 68 minutter, men De Gea vartet opp med en ellevill dobbeltredning.

– I dag var de Gea utrolig, sa Paul Pogba om sin spanske sisteskanse etter kampen.

Etter 80 minutter falt avgjørelsen. Greenwood mottok ballen ute til venstre og dro seg inn i Wolves-boksen, der han pisket inn 1-0. Det var ungguttens tredje ligascoring på like mange kamper så langt i høst.

20 måneder uten bortetap

Solskjærs United har ikke tapt en bortekamp i Premier League siden 19. januar 2020. Den gang røk de 0-2 på Anfield mot Liverpool. Arsenal gikk 27 kamper uten bortetap i ligaen i perioden april 2003 til september 2004.

Wolves-kampen gjorde også Solskjær til den niende manageren i Manchester Uniteds historie til å passere tresifret antall kamper i den øverste divisjonen.

Optimismen i United er skyhøy etter at det fredag ble klart at Cristiano Ronaldo returner til gamleklubben. Men presset har også økt på Solskjær, som har sikret seg tunge navn i sommerens overgangsvindu.

Fra før har han hentet Raphaël Varane og Jadon Sancho, som begge startet mot Wolverhampton søndag.

(©NTB)

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Terje Sundsbø Nylig Skrot fergene
@Geir Ole SætremyrTabell 4.3 på side 49 har 14 kolonner (inklusive de med kun grafikk), hvor kolonne 2 angir navnet på prosjektet. ...
Geir Ole Sætremyr 14 timer siden Skrot fergene
@Terje SundsbøTabell 4.3, kolonner for avsette midler periode 23-. Der finn eg ikkje beløp. Kanskje tar eg feil?
Terje Sundsbø 16 timer siden Grunnsolide Møreaksen
@Tor HansenHvilke penger finnes allerede for fastlandsforbindelse til Gossen? Tror du pengene til Kjerringsundet vil være tilgjengelig? Fastlandsforbindelse til Otrøya og ...
Terje Sundsbø 16 timer siden Skrot fergene
@Geir Ole SætremyrI tabell 4.3 på side 49 er det ulike tall for «Lønnsomhet» og «Kostnad». Hvilken kolonne mener du angir avsatt ...
Tor Hansen 18 timer siden Grunnsolide Møreaksen
@Terje SundsbøMøreaksen gir ikke fastlandssamband til Gossen, ekstraregningen for dette er sist angitt til 4,7 mrd. ved bygging av Møreaksen. Så ...
Geir Ole Sætremyr 19 timer siden Skrot fergene
@Terje SundsbøKor mykje pengar er sett av. Kan du lese det av tabellen? Og samfunnsnytten?
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse