Annonse
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
09 september 2021 06:05
Foto: Cornelius Poppe / NTB
Foto: Cornelius Poppe / NTB

Dette er blant de ventede hendelsene torsdag 9. september.

Europeisk smittekart oppdateres

Smittekartet fra Det europeiske smittevernbyrået (ECDC) oppdateres hver torsdag. Kartet danner grunnlag for beslutningene fra norske myndigheter om karantene eller ikke i forbindelse med innreise til Norge. På sist oppdatering gikk blant annet Oslo fra rødt til mørkerødt.

Dronningen deltar på kulturpris

Dronning Sonja er til stede ved utdelingen av Anders Jahres Kulturpris for 2020 og 2021. Vinnerne for 2020 er Sopran Lise Davidsen, dirigent Grete Pedersen og Det Norske Solistkor. Vinnene i 2021 er billedhugger Elena Engelsen og billedkunstner Håkon Gullvåg. Utdelingen finner sted i Universitetets aula i Oslo.

Kulturmarsj i Oslo

Torsdag arrangeres det kulturmarsj i Oslos gater for rettferdig pensjon. Fagforbundet, NTL og Creo marsjerer med korps i Oslos gater. Årsaken er streik blant orkestrene og i opera- og teatersektoren. Marsjen starter ved operaen klokka 16, og passerer Oslo Nye Teater og Det Norske Teatret før den kommer til Nationaltheatret. Her blir det appeller og kunstnerisk innslag fra 17.00.

Hovland favoritt i England

Viktor Hovland er en av favorittene i europatourturneringen i London. Hovland slår ut klokken 13.40 og går i gruppe med Tyrrell Hatton (17 på verdensrankingen) og Padraig Harrington, som er Ryder Cup-kaptein for det europeiske laget. Det er bare fire dager siden Hovland tok 5.-plassen i FedEx-cupen. For den plasseringen ble han 19 millioner kroner rikere.

Friidrett: Diamond League-finale

Jakob Ingebrigtsen løper 1500 meter under Diamond League-finale i Zürich i Sveits. 20-åringen ble forrige måned OL-mester på 1500 meter. Flere norske deltar på stevnet, blant annet Amalie Iuel (400 meter) og Karsten Warholm (400 meter hekk).

(©NTB)

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Siste kommentarer

Terje G. Finnøy 12 timer siden SVV fortsetter sin manipulasjon av E39 utredning
Her oppsummerer Jørn Inge på rekke og rad vesentlig punkt der SVV svikter oppgaven sin og ikke minst befolkningen i ...
Terje Sundsbø 15 timer siden SVV fortsetter sin manipulasjon av E39 utredning
Allerede i innledningen bommer Jørn Inge Løvik, daglig leder i Romsdalsaksen. Han hevder feilaktig at ca 60% av E39 trafikken ...
Geir Gerhard Greger 1 dager siden Agfa Isolette I
Jeg er imponert over min gamle turntreners kunnskap om kameraer. Jeg har ingen genuin interesser for kameraer selv, men synes ...
Petter E. Olsen 1 dager siden Kortslutning mellom eliten og vanlige folk
Og som alle som husker litt lenger enn til i fjor vet så startet hele galskapen også under en AP-statsminister:  ...
Terje Sundsbø 6 dager siden E39 gjennom Møre og Romsdal
@Terje G. FinnøyKrysningspunktene som SVV benytter seg av er basert på trafikktellinger og hvor tyngdepunktene for trafikken går. De viser at Møreaksen ...
Terje G. Finnøy 6 dager siden E39 gjennom Møre og Romsdal
@Terje SundsbøAng. krysningspunkt så er det nok andre som har vært selektiv (kreativ) underveis i det riggede Møreaksen prosjektet. Oppdraget fra ...
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i større format og valg av periode. Her vil du også kunne finne tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte