Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil
NTB
Artikkel
NTB
22 september 2021 19:00
Del på Facebook
Alagie Sanyang scoret ett av målene da KFUM slo ut Kristiansund med 3-1 i cupen. Foto: Annika Byrde / NTB
Alagie Sanyang scoret ett av målene da KFUM slo ut Kristiansund med 3-1 i cupen. Foto: Annika Byrde / NTB
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kristiansund gikk på en skikkelig smell i NM da KFUM vant 3-1 i hovedstaden i 3. runde. Lillestrøm ble reddet av Thomas Lehne Olsen mot Grorud.

Både KBK og LSK kjemper om seriegullet i Eliteserien, men cupspill har ofte vist seg som en vanskelig øvelse mot antatt svarere lag.

Remi-André Svindland sendte 1.-divisjonslaget KFUM opp til 1-0 mot KBK etter et kvarter med et overraskende skudd fra like utenfor 16-meteren. Men det var ikke lenge man fikk suge på den karamellen. Kort etter utlignet gjestene da et skudd fra Torgil Gjertsen skiftet retning i en KFUM-forsvarer og havnet i mål.

Fem minutter etter hvilen sendte Alagie Sanyang Oslo-laget i føringen fra straffemerket. Bilal Njie økte til 3-1 etter 67 minutter og sørget for at veien tilbake ble lang for gjestene.

KBK sendte alle mann i angrep. Det ga hjemmelaget flere kontringsmuligheter, men kampen ebbet ut i 3-1.

– Resultatet er en ting, men prestasjonen i dag er noe av det verste i min tid i KBK. Det er noe som ikke skal skje, sa KBKs målsscorer Gjertsen til Eurosport..

annonse

– Vi har hatt en tendens til å slippe oss ned når vi møter antatt svakere lag, men vi matcher dem ikke i det hele tatt, og da taper vi fortjent, sa Gjertsen.

Lillestrøm levde også farlig mot Grorud. Et sent mål i ordinær tid reddet ekstraomganger, og der ble lagets storscorer Thomas Lehne Olsen matchvinner.

LSK tok oppskriftsmessig ledelsen da Ifeanyi Mathew skjøt på halv volley fra distanse etter 26 minutter. Men så slo bunnlaget fra 1. divisjon til med to mål på fem minutter før pause. Henrik Bredeli utlignet etter 35 minutter, mens Omar Bully Drammeh satte fart og sendte Grorud i ledelsen inn til sidebytte med et frekk skudd fra skrått hold.

Grorud var i ledelsen helt til det 89. minutt, da Vetle Dragsnes avsluttet et konstant LSK-press med å utlignet til 2-2. Etter 106 minutter var Lehne Olsen framme og satte inn en retur på et skudd fra Gjermund Åsen.

Fjerde runde i cupen spilles først i mars.

(©NTB)

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Anne Mari Sandshamn 12 timer siden Trafikktrygging og næringsvegane viktigast!
@Terje SundsbøApropos... stenging og utsettelser... Lest dette? ---->  https://www.smp.no/nyheter/i/ab3PKL/har-faatt-beskjed-om-aa-utsette-moereaksen-neppe-oppstart-foer-etter-2025
Terje Sundsbø 4 dager siden Trafikktrygging og næringsvegane viktigast!
@Anne Mari SandshamnJeg ser du viser til at Oslofjordtunnelen stenges ofte pga. hendelser i tunnelen. Det er ikke rart – men den ...
Det som Hofseth skriver her, er så logisk og klokkeklart at alle ser fornuften i det.Prosjektet Borgundfjord- og Veddetunnelen er ...
Anne Mari Sandshamn 5 dager siden Trafikktrygging og næringsvegane viktigast!
@Terje SundsbøSi ikke det du, her er den mest berømte.. Og neida, ikke nødvendigvis av innsig av vann, men dog... 300 ...
Terje Sundsbø 5 dager siden Trafikktrygging og næringsvegane viktigast!
@Anne Mari SandshamnJeg tror det skjer oftere at veier oppe i dagen blir stengt pga. mye vann/flom enn at undersjøiske tunneler stenges ...
Anne Mari Sandshamn 6 dager siden Trafikktrygging og næringsvegane viktigast!
Ser jo med klarhet nå, etter siste uværet , hvor rammet en kanbli av uvær - i undersjøiske tuneller! Tenker ...
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte