Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
29 oktober 2021 14:55
Del på Facebook
Ole Gunnar Solskjær er hardt presset etter 0-5-tapet mot Liverpool. Foto: Rui Vieira / AP / NTB
Ole Gunnar Solskjær er hardt presset etter 0-5-tapet mot Liverpool. Foto: Rui Vieira / AP / NTB
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ole Gunnar Solskjær erkjenner at Manchester United ble paniske og overmodige etter å ha havnet under i det stygge tapet mot Liverpool-sist helg.

Fredag tok nordmannen i bruk bokseterminologi da han skulle beskrive følelsen av førsteomgangen der det meste gikk galt hjemme mot erkerivalen.

– Vi følte oss som boksere som ble slått ned i første runde. Vi hadde sjansen, men vi slapp inn mål. Vi ønsket å rette det opp, og da ble vi for åpne og paniske mot et godt lag, sa Solskjær og fortsatte med henvisning til den britiske tungvektsmesteren Tyson Fury.

– Tyson Fury blir også slått ut noen ganger. Det er oppsiktsvekkende hvor rolig han er på gulvet. Han teller til 6, 7, 8, og så reiser seg og er klar igjen. Kanskje vi reiste oss for tidlig.

Kort og godt

Solskjær kalte søndagens nederlag hans mørkeste dag på jobben i United. Det er liten tvil om dagene i etterkant også har vært av den tøffe sorten. Britisk og internasjonal presse har vært full av spekulasjoner om når nordmannen får sparken.

– Det har vært en vanskelig uke. Vi har måttet takle resultatet og prestasjonen, som vi vet ikke var bra nok. Men vi har hatt en god uke på treningsfeltet, det må jeg si, sa Solskjær.

Tirsdag fikk han besøk av managerlegenden Alex Ferguson på besøk på Uniteds treningsfelt. Og på pressekonferansen foran lørdagens bortekamp mot Tottenham fikk han spørsmål om han snakket med «Fergie», og om han trodde han kunne berge jobben tross sportslige nedturer, slik skotten gjorde på slutten av 1980-tallet.

– Ja. På begge. Om det er kort og godt, svarte Solskjær, før han utdypet.

– Jeg har vært gjennom noen fryktelige øyeblikk her som spiller, og jeg har måttet håndtere kriser her som manager også. Én ting jeg kan si, er at jeg alltid vil gjøre et forsøk og kjempe for det.

– Ren løgn

Solskjær hadde også en høne å plukke med mediene på grunn av noen av artiklene som er skrevet den siste uken. Et oppslag i The Sun om at han og Paul Pogba er kommet på kant med hverandre har fått mye oppmerksomhet.

– Etter en sånn kamp forventer du å høre det fra høyre, venstre og sentrum. Men vi kan ikke akseptere løgn. Paul kom til meg, sinna, og sa hva han hadde lagt ut ( i sosiale medier ). Når det er ren løgn, må de stå opp mot det, sier Solskjær og kommer med en klar oppfordring til pressen:

– Alle meninger godtar vi, men ikke dikt opp løgner om meg og spillerne.

Skadefritt

Enn så lenge blir Solskjær sittende i managerstolen i en av verdens største fotballklubber. Men det er ikke utenkelig at han trenger et bra resultat – og ikke minst en bedre prestasjon – mot Tottenham for å beholde jobben.

På den positive siden ser skadesituasjonen i klubben bedre ut enn noen gang.

– Paul (Pogba) er naturligvis suspendert, men bortsett fra det er det en helt skadefri tropp. Det er en veldig rar posisjon å være i. Jeg hadde 30 mann som trente denne uken, sier nordmannen.

Lørdagens duell i London har avspark klokken 18.30 norsk tid.

(©NTB)

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 6 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDu må adressere dette hos andre.
Terje Sundsbø 10 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrPå Møreaksen betaler bilistene bompenger, på jernbane betaler passasjerene billett. Mitt spørsmål gjelder fortsatt:Hvorfor behandles lokal forankring og finansiering ulikt ...
Terje Sundsbø 21 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Anne Mari SandshamnSkålaveien var ikke et fergeavløsningsprosjekt, og mottok aldri offentlig støtte. Skålavegen ble bygget som en privat vei i regi av ...
Geir Ole Sætremyr 23 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDer er ei forskell  Møreaksen skal delfinansierast via bompengar. Jernbane via passasjernbilett.80% staleg finansiering av Møreaksen.  Vesentlig statlig bidrag til finansiering ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDu har I ein tidlegare kommentar uttalt at eg ikkje er forankra I Naturvernforbundet.  Då har eg utfordra deg til ...
Anne Mari Sandshamn 1 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøSå klart Skålavegen er et fergeavløsning! Den erstattet en fergerute, ikke sant?  
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse