Annonse
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
01 april 2022 06:00
Del på Facebook
Foto: Ole Berg-Rusten / NTB
Foto: Ole Berg-Rusten / NTB

Dette er blant de ventede hendelsene i dag, fredag 1. april.

Pressekonferanse om krigen i Ukraina

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) og finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp) holder pressekonferanse om krigen i Ukraina og konsekvenser for Norge. Seansen finner sted klokka 12. Ministrene vil blant annet orientere om innholdet i budsjettproposisjonen om økonomiske tiltak som følge av krigen. To timer senere vil Trygve Slagsvold Vedum presentere innholdet i årets stortingsmelding om forvaltningen av Statens pensjonsfond.

Kronprinsparet besøker Kirkenes, og dronningen møter flyktninger

Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit besøker Kirkenes i dag. Bakgrunnen for besøket er at kronprinsparet ønsker å lære mer om hvordan dagens spente situasjon i Europa påvirker livet til folk i Sør-Varanger. Samtidig skal dronningen møte ukrainske flyktninger. Møtet finnet sted hos Caritas Norge i Oslo. Dronning Sonja vil også få en orientering om arbeidet Caritas gjør i Ukraina, nabolandene og i Norge for flyktningene som kommer.

Fredssamtalene mellom Russland og Ukraina fortsetter

Samtalene mellom Russland og Ukraina skal gjenopptas i dag, trolig foregår møtene digitalt. Samme dag har Røde Kors varslet at de vil tilrettelegge evakuering av sivile fra den beleirede byen Mariupol – dersom alle parter er enige om rute og varighet.

annonse

Toppmøte mellom EU og Kina

Lederne for EU møter kinesiske ledere til et digitalt toppmøte. Møtet har blitt utsatt flere ganger på grunn av krigen i Ukraina og forverring i forholdet mellom Kina og EU. Øverst på dagsordenen står krigen i Ukraina.

NM-sluttspillet i ishockey

Stavanger Oilers møter Sparta Sarpsborg til tredje kamp i NM-sluttspillets semifinale for menn. Serien er best av sju. Før dagens kamp, som starter klokken 19, har hvert av lagene vunnet en kamp hver.

Trekning av VM-sluttspillet i Qatar

Klokken 16 finner trekningen av VM-sluttspillet i Qatar sted i Doha. Totalt 32 nasjoner er involvert i trekningen. VM i Qatar arrangeres 21. november til 18. desember 2022.

(©NTB)

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Innlogging

Siste kommentarer

Mange gode nyheter for Møreaksen i statsbudsjettet. F.eks. gratis ferger til Otrøya og Gossen, noe som vil øke andelen av ...
Anne Mari Sandshamn 14 timer siden Møreaksen bør prioriteres først på fergefri E39
@Terje SundsbøLaaaaangt derifra gitt :) MA er gravlagt :) 
@Anne Mari SandshamnBevilgningene til MA kommer når bompengeproposisjonen er ferdig, tidligst i revidert 2023-budsjett, eller på statsbudsjettet for 2024.
Anne Mari Sandshamn 23 timer siden Møreaksen bør prioriteres først på fergefri E39
@Bjørn JacobsenOg... Snipp... snapp... snute... så var MA.. UTE
@Dag Robert BjørsholMøreaksen er listet blant de mest lønnsomme veiprosjektene i NTP. Folk flest, dvs. over 62% i vårt fylke, har stemt ...
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte