Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
Del på Facebook
Sebastian Jarl ble kåret til denne rundens beste KBK-spiller av Per Erik Hoem. Kampen mot Vålerenga borte, endte med tremålsseier til Vålerenga.Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB.
Sebastian Jarl ble kåret til denne rundens beste KBK-spiller av Per Erik Hoem. Kampen mot Vålerenga borte, endte med tremålsseier til Vålerenga.Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB.
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Vålerenga–KBK: 3–0

Spillerne er bedømt og gitt karakter mellom 1–6, hvor 6 er beste karakter.

Serigne Mbaye: 1 poeng
Står en fryktelig kamp. Ut over målene er det også mye rart som gjøres, spesielt i feltarbeidet. Igjen er det store tabber, som ødelegger en til det skjer en forholdsvis solid kamp. Egentlig rimelig likt forrige helg mot LSK.

Snorre Strand Nilsen: 3 poeng
Ser ut til å trives i en litt mer offensiv rolle på kanten. Har kapasitet til å henge på begge veier. Av og til er viljen kanskje litt mindre til å løpe hjemover. Er tøff i duellene og hjemmelagets spillere får kjenne at han er til stede. Kommer også til et par avslutninger.

Max Williamsen: 3 poeng
Spiller en bra og solid kamp. Feilene fra forrige helg er borte. De store avstandene i midtforsvaret er også borte, naturlig nok med en ekstra i midtforsvaret. På det første målet kunne han kostet på seg å avskjære Udahl som presser Mbaye og scorer, selv om det selvfølgelig ikke burde vært noe problem for keeperen uansett.

Sebastian Jarl: 4 poeng
Tøff og god i duellene og pasningssikker. Gjennomgående bra kampen igjennom. Holder mål i massevis på tempo. Avslutter et hakk høyere opp på banen. Har utviklet seg etter at han har fått sjansen fra start i flere kamper. KBK sin beste spiller for dagen.

Andreas Hopmark: 3 poeng
Solid og duellsterk som vanlig. Også god med ballen. Sliter noen ganger langs bakken mot hurtige motspillere. Dog ikke verre enn at han det går greit. Organiserer et forsvar som ser ut til å ha bra kontroll til det unødvendige første målet kommer.

Christoffer Aasbak: 3 poeng
Gjør en brukbar første omgang, men dabber naturlig nok litt av utover i kampen. Som Nilsen på andre siden trives han nok i den nye rollen. KBK er ikke all verden på å fylle opp foran mål, og alternativene blir da alt for få når Aasbak har ballen høyt i banen. Byttes ut de siste fem minuttene.

Sander Kartum: 3 poeng
Er en av de som kommer best ut av det hos bortelaget. Løper og tackler veldig bra. Gjør mye bra med ballen også, selv om det til tider er litt upresist. Byttes ut det siste kvarteret.

Amidou Diop: 2 poeng
Uvanlig lite involvert i spillet med ball, hvor han vanligvis er rimelig sentral. Lykkes dårlig når han først får ballen og har alt for mange store pasningsmisser. Virker nesten å være litt umotivert og ute av form.

Jesper Isaksen: 2 poeng
Rimelig usynlig den timen han spiller. Jobber greit, men bidrar minimalt i det offensive. Byttes ut den siste knappe halvtimen.

Brynjólfur Willumsson: 2 poeng
Har noen fine initiativ i første omgang og får et par ikke alt for store muligheter. Begynner etter hvert å ta litt for mye ansvar i det defensiv. Dette går veldig på bekostning av det som skjer fremover på banen. Byttes ut den siste knappe halvtimen.

Bendik Bye: 3 poeng
Er nesten som vanlig den som har de beste mulighetene hos KBK. Flink til å komme i fine posisjoner. Men sliter med uttellingen. Også han tar ofte stort defensivt ansvar. Blir litt få spill-punkter oppe i banen til tider for KBK. Byttes ut de siste fem minuttene.

Amin Askar, Liridon Kalludra, Torgil Gjertsen, David Agbo og eliteseriedebutanten Marius Weidel kommer inn i løpet av den siste halvtimen



Spillerbørsansvarlig: Per Erik Hoem

hoem per erik 20170426 193727

Per Erik Hoem (t.v.) er ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO.

Her ser vi et arkivbilde av Per Erik for IL Goma mot Molde 2, på slutten av 80-tallet.

Foto: Digitalarkivet / TK

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil
Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 16 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDette er politikk gjennom Regjering og Storting.Det er ikkje noko Naturvernforbundet arbeider med, men vi registrerer kva rammeverk som er ...
Terje Sundsbø 17 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrDu svarer ikke på spørsmålet. Er det vanlig praksis i Naturvernforbundet?
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDu må adressere dette hos andre.
Terje Sundsbø 1 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrPå Møreaksen betaler bilistene bompenger, på jernbane betaler passasjerene billett. Mitt spørsmål gjelder fortsatt:Hvorfor behandles lokal forankring og finansiering ulikt ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Anne Mari SandshamnSkålaveien var ikke et fergeavløsningsprosjekt, og mottok aldri offentlig støtte. Skålavegen ble bygget som en privat vei i regi av ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDer er ei forskell  Møreaksen skal delfinansierast via bompengar. Jernbane via passasjernbilett.80% staleg finansiering av Møreaksen.  Vesentlig statlig bidrag til finansiering ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse