Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
24 juli 2022 19:53
Del på Facebook
Kristiansund fikk med seg et etterlengtet poeng mot Odd i Eliteserien i fotball søndag. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB
Kristiansund fikk med seg et etterlengtet poeng mot Odd i Eliteserien i fotball søndag. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Christian Michelsens kriserammede Kristiansund brøt den grufulle rekken på åtte seriekamper uten poeng da de spilte 2-2 mot Odd i Eliteserien i fotball søndag.

Nordmøringene sto med fattige ett poeng i Eliteserien før søndagens møte med Odd, og det så lenge lyst ut hjemme mot Odd etter tidlige scoringer fra Andreas Hopmark og Bendik Bye.

Annonse
Annonse

Mål fra Filip Jørgensen og Espen Ruud etter pause sørget imidlertid for at hjemmelaget måtte ta til takke med ett poeng i søndagens eliteseriekamp.

– Det er litt typisk. Vi snakker i pausen om at det er viktig å angripe andreomgangen, men så kommer Odd med en liten annen strategi, og med det tidlige målet får de litt blod på tann. På 2-2 føler vi at vi er frempå igjen. Det er likevel et steg i riktig retning at vi tar med oss et poeng herfra, sa KBK-trener Christian Michelsen til Discovery etter kampen.

Pangstart

Vertene kom best i gang på kunstgresset i Kristiansund, og allerede etter snaue sju minutter stanget Andreas Hopmark inn 1-0 til Kristiansund etter hjørnespark.

Før 20 minutter var spilt ble Bendik Bye tredd flott gjennom, og alene med Leopold Wahlstedt gjorde spissen ingen feil. Han rundet målvakten, før han enkelt satte inn 2-0.

Kun sekunder ut i andre omgang satte Filip Jørgensen inn reduseringen for bortelaget. Ti minutter senere sørget Espen Ruud for balanse i regnskapet.

Annonse
Annonse

Etter 70 minutter var Odd kun et tverrliggertreff unna å snu kampen, men det ble ikke flere mål i Kristiansund.

– Andreomgangen vår liker jeg veldig godt. Det smaker godt med poeng, men vi er ikke bekjente med førsteomgangen vår. Etter pause synes jeg vi bør avgjøre kampen. Resultatet er vi ikke veldig fornøyde med, sa Odd-sjef Pål Arne «Paco» Johansen etter 2-2 borte mot Kristiansund.

God 1. omgang

– Vi spiller en veldig, veldig god førsteomgang der vi bør lede med mer enn to mål til pause. I garderoben sier vi at vi ikke skal gi dem noe i andre omgang, så får de scoring etter 30 sekunder, noe som legger premissene for andreomgang. På 2-2 kommer vi tilbake, og har våre muligheter til å avgjøre, sa KBK-spiss Bendik Bye til Discovery.

Tross et etterlengtet poeng, blir Kristiansund værende nederst på tabellen etter helgens runde. Nordmøringene tar likevel med seg ett sårt tiltrengt poeng i kampen om å overleve i Eliteserien.

Neste ut for Christian Michelsens mannskap er bortekamp mot Sandefjord førstkommende onsdag. For Odd sin del venter Kjetil Rekdal og Rosenborg hjemme i Skien neste lørdag.

(©NTB)

Annonse
Annonse
Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 4 dager siden Møreaksen er det eneste alternativet
@Terje SundsbøDu marmar på med ditt og spissformuleringar.
Terje Sundsbø 4 dager siden Møreaksen er det eneste alternativet
@Geir Ole SætremyrDu har rett i at realisme er en dyd – gratis ferge koster staten dyrt. Fergeavløsningsprosjekter blir derfor mer lønnsomme ...
Geir Ole Sætremyr 4 dager siden Møreaksen er det eneste alternativet
@Terje SundsbøRealisme er også ein dyd. Sande Fastllandssamband AS har eksistert i 20 år+. Urealistisk. Nå oppgraderast fergebåsane på 4 stopp ...
Terje Sundsbø 5 dager siden Møreaksen er det eneste alternativet
@Geir Ole SætremyrDu har altså brukt snart én time på å vente på ferger, og brukt nesten én time om bord på ...
Geir Ole Sætremyr 5 dager siden Møreaksen er det eneste alternativet
@Terje SundsbøDer er ein feil ved oppsettet over forbruk på ferga mellom Vestnes og Molde. Ikkje samme frekvens på lørdag, søndag ...
Geir Ole Sætremyr 5 dager siden Møreaksen er det eneste alternativet
@Terje SundsbøDersom du har et snev av geografikunnskap vil du ha fått med deg at eg på vei til Sandsøya så ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse