Annonse
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
06 august 2022 05:35
Del på Facebook
Foto: Briana Sanchez / Austin American-Statesman via AP / NTB
Foto: Briana Sanchez / Austin American-Statesman via AP / NTB

Dette er de viktigste nyhetene fra natten.

To dødsfall etter trafikkulykker

En MC-fører døde etter en ulykke på Karmøy. Ifølge politiet skjedde ulykken i forbindelse med en forbikjøring. Politiet har avhørt vitner og foretatt åstedsundersøkelser.

En mann i 20-årene ble erklært død på stedet etter en frontkollisjon mellom to biler på E6 like sør for Trofors i Nordland. I den andre bilen satt et par i 70-årene som ble fraktet til sykehus.

Alex Jones må betale ytterligere 45 millioner dollar i erstatning

Konspirasjonsteoretikeren Alex Jones må betale ytterligere 45 millioner dollar i erstatning til foreldrene til en gutt som ble drept i en skoleskyting i 2012.

Juryen dømte torsdag Jones til å betale foreldrene til seksåringen 4,1 millioner dollar i oppreisning. Fredag dømte den ham også til å betale 45,1 millioner i såkalt straffeerstatning, totalt 49,3 millioner kroner.

Jones hevdet i sin nettavis InfoWars at massakren var en bløff som var iscenesatt av skuespillere for å skape blest om den lette tilgangen på våpen i USA.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Abortforbud vedtatt i Indiana

Indiana er den første amerikanske delstaten som vedtar et nytt forbud mot abort etter høyesterettskjennelsen som avskaffer retten til abort.

Loven inneholder unntak for incest, voldtekt og om morens liv er i fare. Etter anmodning fra mange leger er det også innført unntak når fosteret ikke er levedyktig. En rekke andre delstater i USA har allerede gjort gjeldende lover som var vedtatt og ventet på høyesterettskjennelsen før de kunne iverksettes.

Opptur for regjeringspartiene i ny måling

Senterpartiet går opp med 1,6 prosentpoeng fra juli og får en oppslutning på 7,2 prosent i målingen Norfakta har gjort for Nationen og Klassekampen. Arbeiderpartiet styrker seg med 1 prosentpoeng og får en oppslutning på 22,2 prosent.

Høyre er fortsatt landets største parti i målingen og får støtte fra 28,7 prosent. Men siden både Venstre (3,7 prosent) og KrF (2,9 prosent) faller under sperregrensen, er det rødgrønt flertall.

Northug avslører ny satsing

Den tidligere langrennskongen Petter Northug forteller om en ny satsing på langløp. Han håper å hevde seg i toppen i Ski Classics-renn til vinteren.

– Det er noen løp som ikke passer meg på grunn av løypeprofil, men også noen som passer meg veldig bra, sier Northug til VG

(©NTB)

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Innlogging

Siste kommentarer

Terje Sundsbø 3 timer siden Hjelset nærmest for store deler av Nordmøre
Om noen savner et lite historisk tilbakeblikk, så kan dette være noe: https://www.tk.no/kritiske-sporsmal-til-ordforer-kjell-neergaard/o/5-51-940257
jon ingar eik 13 timer siden Møreaksen og tillit
SVV har angående lojal, er kun det til seg selv, og sine kameraderi kammerater lokalt, ansvar til jordskjelv, sikkerhet, og ...
Anne Mari Sandshamn 14 timer siden Møreaksen og tillit
De jordskjelvene våknet jeg av i natt. Var rett ekkelt. 
Anne Mari Sandshamn 14 timer siden Fergefri E39 – er oppgaven forstått?
@Rolf Erik PedersenGodt skrevet Rolf Erik :) 
Terje Sundsbø 14 timer siden Hjelset nærmest for store deler av Nordmøre
@Vidar Hölm Nå er det vel ikke så mange på Nordmøre som har raskere vei til St. Olav i Trondheim enn til ...
Terje Sundsbø 20 timer siden Hjelset nærmest for store deler av Nordmøre
Til alle dere som lurer på reisetider: Slike beregninger har Lise Lillebrygfjeld Halse ved Høgskolen i Molde og kollega med Ingrid ...
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte