Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
12 september 2022 06:05
Del på Facebook
Foto: Stian Lysberg Solum / NTB
Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

Dette er blant de ventede hendelsene i dag, mandag 12. september.

Lærerstreiken trappes opp

Utdanningsforbundet holder en streikemarkering utenfor Stortinget. Samtidig tar Norsk Lektorlag ut ytterligere 17 lærere og vil med det ha 60 medlemmer ute i streik. Utdanningsforbundet trapper opp streiken i morgen, når ytterligere 3.000 medlemmer tas ut. Forbundet vil da ha rundt 7.500 medlemmer i streik.

Konferanse om pandemien

Forskere fra flere land møtes i Oslo for å diskutere hvordan europeere oppfattet risikoen ved covid-19. På konferansen deltar også statsforvalter og tidligere helseminister Bent Høie, FHI-direktør Camilla Stoltenberg og Anders Tegnell, tidligere statsepidemiolog i Sverige.

Tronskiftet i Storbritannia fortsetter

Kong Charles skal etter planen legge ut på en rundreise i England, Skottland, Wales og Nord-Irland. Samtidig skal kisten med dronning Elizabeth flyttes fra Holyroodhouse, den kongelige residensen i Edinburgh, til St. Giles Cathedral i samme by. Der skal det holdes minnegudstjeneste.

annonse

Solbakken tar ut landslag

Ståle Solbakken presenterer troppen til nasjonsligakampene mot Slovenia og Serbia, mens Leif Gunnar Smerud presenterer U21-troppen til kamper mot Sveits og Spania. Det skjer på Ullevaal stadion klokka 14.

Boka «Gudfaren» lanseres

I dag kommer boka «Gudfaren. Om B-gjengen, integrering og livet i den kriminelle underverdenen» av Ghulam Abbas og Kjetil Østli. Abbas var tidligere leder for den såkalte B-gjengen i Oslo.

Pingvindåp i Bergen

Eli Kari Gjengedal er fadder og skal døpe den nyeste pingvinen i Akvariet i Bergen. Navnet blir kjent i dag, og valget står mellom Atlanta, Herborg Kråkebolle og Tuna. Etter dåpen blir det fest med servering av fiskekaker.

(©NTB)

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Bom 245,- for en retning, dvs. for en liten del av strekningen.Eller passer det bedre med skivebom?Dvs. den minst ønskede ...
Anne Mari Sandshamn 11 timer siden Verden består av mer enn lastebiler fra Sunnmøre
@Terje SundsbøDu leste ikke hva jeg  skrev du? EN gang til da, jeg skrev I K K E om ferger, men ...
@Rolf Erik PedersenDe fornuftige politikerne sitter på Stortinget, og de har ingen agenda sammen med Møreaksen AS. Også Nye Veier AS har ...
@Rolf Erik PedersenDet er bare en forskjell på rundt 20 lastebiler mellom Eksportveien og Møreaksen. Å beregne %-andeler gir bare mening når ...
@Rolf Erik PedersenSå du mener at et mindretall på 25% bør prioriteres framfor flertallet?
@Roger DragsethKostnadsøkningen på Møreaksen er akkurat som på alle andre samferdselsprosjekter. Altså nøyaktig som forventet, ifølge Statens vegvesen.Det samme problemet som ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte