Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
KSU – Vipps – mobil
NTB
Artikkel
NTB
24 september 2022 05:50
Del på Facebook
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til lørdag 24. september.

Overtent bolig i Våler

Det brant i en bolig på Braskereidfoss i Våler i Innlandet i natt. Boligen var overtent, og det var en stund fare for spredning. Ved 5.30-tiden hadde brannvesenet kontroll på brannen. Det skal ikke ha vært folk i huset da det begynte å brenne, og alle beboere er gjort rede for, opplyser politiet. Det er ikke meldt om personskader.

Vestland ber om streikefritak

Fylkeskommunen ber om dispensasjon fra lærerstreiken for samtlige lærere ved de åtte videregående skolene som først ble tatt ut i streik. Opplæringsdirektør Bjørn Lyngedal mener følgene av streiken forverrer seg daglig for elevene ved de videregående skolene, skriver Bergens Tidende.

Eksplosjon i Stockholm

En person er pågrepet etter en eksplosjon som blåste ut vinduer på en boligbygning på Södermalm i Stockholm i natt. Det ble ikke meldt om personskader. Hendelsen fant sted natten etter at en sprengladning detonerte og forårsaket store skader i inngangspartiet på en boligbygning i Solna nord for Stockholm.

Biden advarer Russland

USAs president Joe Biden truer Russland med raske og alvorlige økonomiske konsekvenser dersom Moskva annekterer flere områder i Ukraina etter gjennomførte folkeavstemninger i russiskokkuperte områder om å slutte seg til Russland.

annonse

– Russlands folkeavstemninger er en farse. De er falske påskudd for å prøve å annektere deler av Ukraina med makt og åpenbart i strid med folkeretten, sier Biden.

Sammenstøt i mexicansk demonstrasjon

Demonstranter og sikkerhetsstyrker støtte sammen i Mexico by i går da flere hundre personer markerte at det er åtte år siden 43 studenter forsvant. Forsvinningen er ennå ikke oppklart. Demonstranter kastet steiner og hjemmelagde eksplosiver mot sikkerhetsstyrkene, som på sin side brukte vannkanoner mot folkemengden. Nærmere 40 politifolk skadd, opplyste lokale myndigheter i natt norsk tid.

Følelsene tok overhånd Federer

Roger Federer brast i gråt – men ikke fordi han og doublepartner Rafael Nadal tapte – da kampen på hardcourten i Laver Cup i London markerte punktum for en fantastisk tenniskarriere. Tårene kom mens applausen runget i tennishallen.

– Takk, kunne publikum lese på leppene til tennisstjernen. Kampen ble vunnet av amerikanerne Jack Sock og Frances Tiafoe, som slo sveitsiske Federer og spanske Nadal 4-6, 7-6 (7-2), 11-9.

(©NTB)

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Innlogging

Siste kommentarer

Det er mange gode grunner for å bygge ut fergeavløsingsprosjekter, slik som Møreaksen. Bl.a. fordi fergebommer er nede mesteparten av ...
Rune Kristiansen 2 dager siden Folket er ikke til for staten
Frp skuffer ikke. Å kutte mottak av kvoteflyktninger er ikke mindre enn umenneskelig og dette tankesettet gjennomsyres partiet av. 50 øre ...
Anne Mari Sandshamn 7 dager siden Alvorlig av Statens Vegvesen
@Terje SundsbøSa ikke at det var trygt, men tryggere for mennesker, da det er lett å komme seg av en ferge, ...
Terje Sundsbø 8 dager siden Alvorlig av Statens Vegvesen
@Anne Mari SandshamnOm «vertskapet» er en idrettsturnering eller et annet kulturarrangement man deltar på, så kan man ikke dra før det er ...
Anne Mari Sandshamn 8 dager siden Alvorlig av Statens Vegvesen
@Terje SundsbøBrann på ferge er ingen fare for passasjerer, det er bare å gå i en livbåt. Det er inge store ...
Terje Sundsbø 8 dager siden Alvorlig av Statens Vegvesen
Det er svært alvorlig når Jørn Inge Løvik, daglig leder Romsdalsaksen AS, unnlater å nevne at med Møreaksen så blir ...
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte