Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
NTB
Artikkel
NTB
16 november 2022 22:04
Del på Facebook
Cristiano Ronaldo kommer med mer krutt mot Manchester United i intervjuet med Piers Morgan onsdag. Foto: Armando Franca / AP / NTB
Cristiano Ronaldo kommer med mer krutt mot Manchester United i intervjuet med Piers Morgan onsdag. Foto: Armando Franca / AP / NTB
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Cristiano Ronaldo sier i det mye omtalte intervjuet med Piers Morgan at Manchester United ikke hadde utviklet seg da han kom tilbake i 2021.

37-åringen var seks år i United før han signerte for Real Madrid i 2009. Da han kom tilbake til Manchester sommeren 2021, hadde ingenting endret seg, ifølge ham selv. Onsdag og torsdag kommer hele intervjuet den portugisiske stjernen har gjort med Morgan.

Annonse
Annonse

– Da jeg signerte for United for annen gang, trodde jeg alt skulle være forskjellig siden det var 13 år siden jeg dro. Jeg var i Real Madrid og Juventus, og da jeg kom tilbake ble jeg overrasket over at verken teknologien eller infrastrukturen hadde utviklet seg. Alt var likt, sier Ronaldo, ifølge The Athletic.

– Det var null utvikling, synes jeg. En klubb av denne størrelsen burde være topp tre, men det er den ikke. Men jeg håper den kan nå det nivået, sier han videre og legger til at både Real Madrid og Juventus er foran.

– Elsker Solskjær

Onsdag kom det også fram at Ronaldo var nære ved å signere for byrival Manchester City før han ble klar for United. Han sier at City-manager Pep Guardiola jobbet hardt for å få ham, men at Sir Alex Ferguson var avgjørende da valget falt på United.

Ole Gunnar Solskjær var manager for United da. Ronaldo har kritisert lederstilen til Ralf Rangnick da han kom inn som erstatter for Solskjær da han fikk sparken i desember.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

– Jeg elsker Solskjær. sier Ronaldo i intervjuet.

– Han gjorde en god jobb og trengte mer tid. Jeg tvilte aldri på at han ville bli en god trener i fremtiden. Jeg var fornøyd med å jobbe med ham, selv om det var en kort periode, fortsetter Ronaldo.

Ut mot ten Hag

Tidligere har det kommet klipp fra intervjuet, der Ronaldo uttaler til Morgan at han er lei av mangelen på respekt han opplever og hevder at han blir forsøkt presset ut av klubben. I intervjuet går han også hardt ut mot manager Erik ten Hag.

– Jeg har ingen respekt for ham, fordi han ikke viser noen respekt for meg. Viser du ikke meg respekt, så vil jeg aldri vise deg respekt tilbake, sier Ronaldo i intervjuet.

Mandag skrev Manchester United i en pressemelding at de ønsker alle fakta på bordet før de kommer med en reaksjon på intervjuet. Flere profiler tror Ronaldo har spilt sin siste United-kamp.

(©NTB)

Annonse
Annonse

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 6 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDu må adressere dette hos andre.
Terje Sundsbø 10 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrPå Møreaksen betaler bilistene bompenger, på jernbane betaler passasjerene billett. Mitt spørsmål gjelder fortsatt:Hvorfor behandles lokal forankring og finansiering ulikt ...
Terje Sundsbø 21 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Anne Mari SandshamnSkålaveien var ikke et fergeavløsningsprosjekt, og mottok aldri offentlig støtte. Skålavegen ble bygget som en privat vei i regi av ...
Geir Ole Sætremyr 23 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDer er ei forskell  Møreaksen skal delfinansierast via bompengar. Jernbane via passasjernbilett.80% staleg finansiering av Møreaksen.  Vesentlig statlig bidrag til finansiering ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDu har I ein tidlegare kommentar uttalt at eg ikkje er forankra I Naturvernforbundet.  Då har eg utfordra deg til ...
Anne Mari Sandshamn 1 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøSå klart Skålavegen er et fergeavløsning! Den erstattet en fergerute, ikke sant?  
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse