Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
26 april 2023 06:05
Del på Facebook
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB

Dette er blant de ventede hendelsene i dag, onsdag 26. april.

Jordbrukets krav overleveres til regjeringen

Norges Bondelag og Norsk Bonde- og Småbrukarlag har ikke kommet fram til enighet om felles krav og klarer derfor ikke å opptre som én part i årets jordbruksforhandlinger. Regjeringen har derfor besluttet å gå videre i årets jordbruksforhandlinger med Norges Bondelag og bedt organisasjonen om å levere krav til forhandlingene klokka 10 onsdag.

Annonse
Annonse

Mulig ny Navalnyj-rettssak

En ny rettssak mot den fengslede russiske dissidenten Aleksej Navalnyj starter onsdag, ifølge antikorrupsjonsstiftelsen FBK, som Navalnyj selv grunnla. Dato ikke bekreftet, men det var FBKs direktør Ivan Zjdanov som i forrige uke opplyste at rettssaken skulle starte 26. april på sin Telegram-kanal.

Ifølge en annen Navalnyj-alliert, Leonid Volkov, dreier den nye rettsrunden seg om politisk motiverte anklager om ekstremistisk aktivitet tilknyttet FBK. Navalnyj grunnla stiftelsen i 2011. Russiske myndigheter har ikke opplyst om noen nær forestående rettssak mot Navalnyj.

Annonse
Annonse

Stabæk møter Brann, og Lillestrøm tar imot Bodø/Glimt

Semifinalene i norgesmesterskapet i fotball sparkes i gang på Nadderud onsdag. Stabæk møter høytflygende Brann, som ligger på andre plass i Eliteserien. Kampstart er klokka 18. Drøye to timer senere er det avspark i den andre semifinalen. Lillestrøm tar imot Bodø/Glimt på Åråsen, og det er to lag som har fått en god start på årets eliteseriesesong som møtes til dyst. Kampstart er klokka 20.15.

Haaland tar imot Ødegaard i kampen om Premier League

Manchester City tar onsdag kveld imot Arsenal til toppkamp på Etihad i Manchester. Før kveldens kamp er det fem poeng som skiller lagene på toppen av den engelske divisjonen. Vinner Erling Braut Haalands Manchester City mot Martin Ødegaards Arsenal er det kun to poeng mellom lagene som ligger henholdsvis på andre og første plass på tabellen. Kampen sparkes i gang klokka 21.

Ellers spiller også Nottingham Forest mot Brighton klokka 20.30. West Ham møter Liverpool og Chelsea møter Brentford, begge kampene starter klokka 20.45.

(©NTB)

Annonse
Annonse

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Terje Sundsbø 2 dager siden Brobygging
Når fergeleiet flyttes ut fra sentrum av Molde, blir fortsatt ferge et enda dårligere alternativ. Hva sier folket på Vestnes ...
Geir Ole Sætremyr 2 dager siden Køkultur og samferdsel – Romsdal må våkne
@Terje SundsbøNo er "gjeldande " NTP i ferd med å gå ut på dato. Og, strekninga Ålesund til Molde er
@Geir Ole SætremyrMøreaksen er blant de høyest rangerte prosjektene basert på netto nytte pr. investert krone i gjeldende NTP. Få andre har ...
Geir Ole Sætremyr 3 dager siden Køkultur og samferdsel – Romsdal må våkne
@Terje SundsbøEg forstår at enkelte drøymer om å lese dette inn i dei signala som er gitt. Men, det er ikkje ...
@Geir Ole SætremyrSamferdselsministeren vil utrede om det kan bli en mindre økonomisk belastning om Møreaksen deles opp i flere trinn. Han ønsker ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse