Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Annonse
Per Erik Hoem, fast skribent
Artikkel
05 juni 2023 10:19
Del på Facebook
Rakneberg og Colyfår begge en firer i denne runden. . Foto: KBK. Bakgrunnsfoto. NTB
Rakneberg og Colyfår begge en firer i denne runden. . Foto: KBK. Bakgrunnsfoto. NTB

KBK har slitt med å få spillet til å gli i det siste, men poengfangsten har vært brukbar. Dagens kamp var heller ikke ulik i så måte, men denne gangen kom laget derimot til kort i en forholdsvis jevnspilt kamp mot et formsterkt KFUM-lag.

Første omgang startet med stangskudd fra hjemmelaget. Både sjanse- og spillemessig var omgangen jevn. Sander Kartum hadde den største sjansen for bortelaget, da han var alene gjennom midt i omgangen. Han burde nok passet til høyre til Moses Mawa, som i realiteten stod på blank goal.

Andre omgang fortsatte som den første. En satt hele tiden med følelsen av at første målet vinner. Følelsen var også at KFUM hele tiden var nærmest mål. De virket hakket piggere, og hadde et litt høyere tempo spiller for spiller. Med en halv time igjen kom ledermålet på et meget godt frispark. McDermott var vel ikke sjanseløs, men så ut til å ha veldig dårlig sikt på frisparket. Han burde vel sørget for at han hadde bedre innsyn. Kampen fortsatte i samme sporet og fem bytter utgjorde heller ingen tydelig forskjell. Helt på slutten kontret KFUM og doblet ledelsen.

Totalt sett ble det en fortjent seier til KFUM. De ble ikke satt på de altfor store prøvene av KBK. KBK hadde til tider en veldig lav presshøyde, langt inn på egen halvdel. Muligens grunnet en litt (unødvendig?) respekt for hjemmelagets tempo..

En firer på terningen til to spillerne denne gangen. Coly matchet tempoet til hjemmelagets angripere. Rakneberg på kanten gjorde også en grei kamp. Spørsmålet er om han ikke bør være et alternativ på topp snart igjen, scoret tross alt i alle tre kampene han startet der.

Så får en se fram til onsdag og cupkamp mot Molde på stadion. KBK har vunnet annen hver kamp i det siste, så vi får satse på at den trenden fortsetter.

Annonse
Annonse
Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Terje Sundsbø 45 minutter siden Skrot fergene
@Geir Ole SætremyrJeg stoler på ditt referat. Eller er det noe viktig du har utelatt? På samme måte har det også vært ...
Geir Ole Sætremyr 3 timer siden Skrot fergene
@Terje SundsbøDu har to alternativ: meld deg inn i fb gruppa, eller be SVV om å få ein kopi av ppt.-presentasjonen ...
Terje Sundsbø 3 timer siden Skrot fergene
@Geir Ole SætremyrPå samme måte har det også vært forslag om å flytte fergeleiet bort fra sentrum av Molde. Det blir nok ...
Geir Ole Sætremyr 5 timer siden Skrot fergene
@Terje SundsbøSVV har hatt oppstartsmøte med Vestnes kommune det dei skal oppgradere kaianlegget på Furneset, inkludert trinn 2 der kai nummer ...
Terje Sundsbø 5 timer siden Skrot fergene
@Geir Ole SætremyrDu er klar over at du linker til en internettside som krever medlemskap hos Facebook? Altså ikke åpen tilgjengelig for ...
Bjørn Arild Reed Jacobsen 6 timer siden Framtidens teknologi med Møreaksen
@Terje SundsbøTerje Sundsbø, du har en tendens til å komme meg i forkjøpet . Skulle akkurat til å stive det samme ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse