Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
01 oktober 2023 19:14
Del på Facebook

En ti år gammel gutt døde av skadene han fikk etter en fallulykke på Fidjeland i Sirdal lørdag.

Fallulykken skjedde da gutten var på tur sammen med familien sin. Gutten skal ha falt ned en skrent som var om lag ti meter høy.

Annonse
Annonse

Sørvest politidistrikt skriver i en pressemelding søndag ettermiddag at de er informert av sykehuset om at gutten ble erklært død natt til i søndag.

– Politiet har ingen grunn til å tro at det her dreier seg om noe annet enn en tragisk fallulykke. Det er for tidlig å si noe mer om hendelsesforløpet, sier politifaglig etterforskningsleder Arild Austrheim.

De pårørende er varslet. Gutten er hjemmehørende i Sandnes, og kriseteamet i kommunen er involvert i forhold til ivaretakelse av de pårørende, opplyser politiet.

– Tragisk

– Det er tragisk at så unge liv blir revet bort. Vi tenker på familien som er igjen. Slike ulykker viser hvor skjørt livet kan være, sier Sandnes-ordfører Stanley Wirak (Ap) til Sandnesposten.

Annonse
Annonse

Kommunen har søndag kveld sendt ut en pressemelding om at det var en femteklassing på en Sandnes-skole som omkom i ulykken. Kriseteamet i kommunen har jobbet sammen med ledelsen ved skolen for å forberede skoledagen i morgen for å ivareta elever og ansatte på best mulig måte.

– Alle foresatte til elevene på skolen vil få informasjon i løpet av kvelden. De ansatte på skolen vil være forberedt til å møte elevene i dagene som kommer, sier skolesjef Hege Egaas Røen i Sandnes kommune.

Dårlig vær og vått terreng

Det var like før klokken 16 lørdag ettermiddag at nødetatene mottok melding om ulykken på Fidjeland i Øvre Sirdal.

Brannmannskapene som var på stedet, forteller til Stavanger Aftenblad at det var dårlig vær og vått i terrenget der ulykken fant sted.

Rundt klokken 17.30 ble gutten fraktet med luftambulanse til Stavanger universitetssjukehus (SUS) med alvorlige skader.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

@Terje SundsbøDu har framleis ikkje lest KS2 for Kjerringsundet.  Dei var usikre på om Aukra var kredittverdige fram til 2070, eller ...
@Geir Ole SætremyrFinansieringen av Kjerringsundet er ikke uavhengig av Møreaksen. Uten fastlandsforbindelse for Otrøya eller Gossen, så vil trafikken og bompengene bli ...
@Terje SundsbøØkonomisk uavhengig når der gjeld finansiering. Og, for å vere nøyaktig skal byggekostnaden dekkast av opplåning mot tilbakebetaling gjennom innkreving av ...
@Geir Ole SætremyrDu sier at Kjerringsundet har felles byggeledelse med Møreaksen, og kan ikke bygges uten tunnelmassen fra Møreaksen. Hvordan kan du ...
@Terje SundsbøJa, der er eigen KS2 for Kjerringsundsambandet. Datert 2022 basert på 2021 prisar. Totalkostnad 4,9 mrd. Eigen økonomi, men med ...
@Geir Ole SætremyrMener du det er en egen KS2 for Kjerringsundet, og at dette prosjektet bygges uten resten av fjordkryssingen på Møreaksen?
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse