Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
NTB
Artikkel
NTB
31 mars 2024 05:35
Del på Facebook
Foto: Javad Parsa / NTB
Foto: Javad Parsa / NTB

Dette er blant de ventede hendelsene i dag søndag 31. mars.

Hjemfart fra påskeferie

Påskeferien nærmer seg slutten, og veitrafikksentralene venter mye trafikk 1. og 2. påskedag. Rådene deres er å følge med på nyhetene og beregne god tid. Jo før man begynner hjemreisen, jo bedre, er rådet til bilistene.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

– Det vi har sett tidligere år, er at den største hjemfarten er 1. påskedag. Det vil fordele seg på første og andre dag, sier trafikkoperatør Tone Sorken i Veitrafikksentralen øst til NTB.

Eliteserien sparkes i gang

I aller første runde i Eliteserien for menn skal Odd møte Haugesund klokka 18. Begge klubbene har ny trener: Odds er Kenneth Dokken, mens Oskar Hrafn Thorvaldsson trener Haugesund. Hele 8 av 16 klubber går løs på sesongen med hovedtrenere som ikke har ledet et lag i Eliteserien før.

I går ble det kjent at Bilal Njie forlater Haugesund til fordel for nettopp Odd. 25-åringen har også tidligere spilt for Skien-klubben.

Annonse
Annonse

– Det føles litt rart, men også veldig godt. Jeg gleder meg til å få en rolle i laget. Det blir kult å komme i gang, sier den raske vingen om Odd-overgangen.

Nye land delvis inn i Schengen

Etter forhandlinger som har vart i mer enn et tiår, blir EU-landene Bulgaria og Romania med i Schengen-samarbeidet fra utgangen av mars. Dette gjelder imidlertid bare ved båt- og flyreiser.

25 av de 27 EU-landene er nå med i samarbeidet, sammen med Norge, Sveits, Island og Liechtenstein. Over 400 millioner mennesker kan dermed reise fritt i Schengen-området uten å bli kontrollert ved grensene.

Lokalvalg i Tyrkia

Det avholdes søndag lokalvalg i Tyrkia, der det er knyttet særlig interesse til hvem som får makten i storbyene Istanbul og Ankara. Valget blir en viktig prøve både for president Recep Tayyip Erdogans parti og den mer fragmenterte opposisjonen i landet. DA sittende ordfører Ekrem Imamoglu fra sentrum-venstre-partiet CHP tok makten i 2019, ble det sett på som et stort tap for Erdogan.

(©NTB)

Annonse
Annonse

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 7 timer siden E39 – Livsnerven på Vestlandet
@Terje Sundsbø"Fergeleiet kan ikke forbli i Molde sentrum mye lenger."Kva er flaskehalsen?
Terje Sundsbø 7 timer siden E39 – Livsnerven på Vestlandet
@Geir Ole SætremyrDet lederen av Stortingets samferdselskomite uttalte i forbindelse med lanseringen av NTP var nok etter påtrykk fra samferdselsministeren. Slik sett ...
Geir Ole Sætremyr 8 timer siden E39 – Livsnerven på Vestlandet
@Terje SundsbøLeiaren i Samferdselskomiteen lever på lånt tid, og etter alle solemerker er hans tid forbi ved neste valg.Å flytte fergeleiet ...
Terje Sundsbø 8 timer siden E39 – Livsnerven på Vestlandet
@Geir Ole SætremyrDet er flott at du endelig innser behovet for å flytte fergeleiet ut fra sentrum av Molde, eksempelvis til Mordalsvågen. ...
Geir Ole Sætremyr 11 timer siden E39 – Livsnerven på Vestlandet
@Terje SundsbøDet er flott at du trekker tilbake løysinga å flytte fergeleiet frå dagens lokalisering i Molde til Julsundet/Mordalsvågen. Det er ...
Terje Sundsbø 12 timer siden E39 – Livsnerven på Vestlandet
@Geir Ole SætremyrI denne tråden var det du som først nevnte Julsundet.Jeg har i kommentarer til andre artikler nevnt at flytting av ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse